top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Grote zuivering onder zielen

In deze Eindtijd waarbij de 25000 jarige cyclus rondom Alcyone tot een voleindiging komt, vindt er een grote zuivering van alle zielen plaats.

Doel = om zoveel mogelijk zielen te redden die mee kunnen gaan naar de nieuwe Christus aarde.

Deze zuivering wat elke ziel vandaag de dag ondergaat, houdt in dat alles wat nog in je verborgen zit aan schaduwkanten en verborgen machtselementen, in hoge mate tegen je zal gaan werken.

Dat houdt in dat er sterk toenemende klachten ontstaan als ziekte, problematische situaties, verwarring, moeheid, klachten in het lichaam, mentale moeheid en een verharding van het emotionele belevingsveld.

Zielen die ooit aan innerlijke ontwaking gedaan hebben en zich opnieuw (door weerstand of triggers) in slaap hebben laten brengen binnen de matrix, worden nu versneld "gepakt" door allerlei problemen, ziektes en klachten.

Het is de archontische werking binnen de matrix wat het zielen nu moeilijk maakt, niet het Licht!

Zielen die vandaag de dag NIET BEWUST ZIJN OF WEER OPNIEUW IN SLAAP ZIJN GEVALLEN zullen:

1. doordraven binnen de tijd; altijd druk met uiterlijkheden en bezig zijn in de buitenwereld

2. doordraaien binnen de tijd; het lichaam en de geest wordt ziek, beginnend met vage klachten, al snel oplopend naar een heftiger variant

3. bevriezen in de tijd; zielen die denken goed bezig te zijn en alsmaar doorgaan zich (vaak spiritueel) te ontwikkelen

Alle drie opties betekenen STILSTAND. Dus: overname door de archontische werking van de matrix IN jezelf. Het aura, de gedachten, de gevoelens en de emoties zijn volledig afgedekt en ingeperkt door het valse persoonlijke zelf en het Ware - Zelf - Licht dooft steeds meer.

De keus voor zielen waar ze vandaag de dag voorstaan is simpel:

Kies je voor het brede pad van uiterlijkheden, omgeving en vervulling van je persoonlijke behoeftes of kies je voor het smalle pad naar afdalen IN jezelf om je eigen donkerte onder ogen zien?

1. Het smalle pad = Je Ware Zelf ontmoeten en je persoonlijkheid onder ogen zien. Met alle negatieve aspecten die daarbij horen.

2. Het brede pad = zoeken naar oplossingen en kennis buiten jezelf, afleiding zoekend en in de verleiding stappen om iets buiten jezelf te zoeken / te ervaren.

Het eerste pad leidt naar de Christus aarde en betekent de bevrijding van je lichaam, geest en ziel.

Het tweede pad leidt naar de volgende evolutiestap op de huidige aarde en een volgende reïncarnatie ronde ergens binnen de schepping.

Maak zelf je keus.


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page