top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Superbloedmaan 28 september


Zondagnacht om 4.47 uur vindt er een totale maansverduistering plaats. De maan kleurt dan rood doordat zonlicht op de aarde reflecteert naar de maan.

Het is dan tevens een supermaan wat inhoudt dat de maan dan extra dicht bij de aarde staat.

Deze twee krachtige verschijnselen vinden tegelijkertijd plaats, wat maakt dat er krachtige energiegolven naar ons toekomen, waarbij frequenties die we niet bewust zijn, gedownload kunnen worden in ons energieveld.

Van deze frequenties weten we nog niet de uitwerking, doch wel hoe ze inwerken op ons systeem:

Hoofdpijn rechtsvoor, zodat de aandacht afgeleid wordt van onze linkerhersenhelft. Deze kan namelijk goed bereikt worden door buitenaardse activiteit.

Lichte duizelingen doordat er snel en veel energiegolven bij ons binnenkomen.

Gevoel dat er links en rechts van je "grijsachtige bewegingen" zijn. Zodra je kijkt, is het weg.

NIEUWE DAGERAAD beschrijft dat de maan KUNSTMATIG gecreeerd is, dicht bij onze aarde om de totale wereldbevolking in de gaten te houden en te controleren.

Met deze Superbloedmaan wordt een POGING GETRACHT OM HET GROS VAN DE AARDBEWONERS IN EEN KUNSTMATIG GECREERDE WAARHEID VAST TE ZETTEN, die wil laten geloven dat er begin 2016 nieuwe ziektes, virussen en invasies van de IS en terroristiche aanvallen dreigen!

Er zijn in flinke aantallen Greys op ons afgestuurd voorafgaand aan de superbloedmaan van 28 september, om onze linkerhersenhelft in verwarring en afdwaling te brengen van het ware spel wat op de maan gespeeld wordt!

Het is de Dracon - Zeta agenda die onze (kunstmatige) maan beheersen en dit als hun werkplek hebben!

De nacht van zondag op maandag 28 september WORDT GEBRUIKT OM DE ONBEWUSTE MENS IN EEN MATRIX VAN ANGST, VERWARRING EN AFHANKELIJKHEID te plaatsen!!

Wat te doen?

WAKKER WORDEN en beseffen dat er met je bewustzijn vanuit je linkerhersenhelft met je gespeeld wordt. Dat het doel is om je als een hersenloze hybride achtige te doen laten voortbestaan, compleet onbewust. Je dagelijkse leven op de automatische piloot.

Je linkerhersenhelft afschermen met het blauwe licht van Alcyone.

Je kruinchakra verbinden met je zielschakra (ca. 8 cm. boven je kruin) en deze loodrecht omhoog visualiseren IN Alcyone!

Je Lichtlichaam afschermen en stevig om je heen visualiseren en / of dmv. Lichtlichaamactivatie.

VERBIND JE MET JE ZIELSCHAKRA!

ANKER JE LICHT IN ALCYONE EN ONTWAAK!

Voor vragen, hulp & info: mail info@lichtkind.nl


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page