top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

De matrix van 3D

De matrix van het 3 dimensionale veld verdicht zich nu in ras tempo. Dat betekent dat steeds meer processen en klachten bij mensen, waar men al langere tijd tegen aanliep, nu in een eindfase komen.

Dat kan zich op verschillende manieren uiten:

een ziektebeeld dat zich plots openbaart of verergert, een thema dat zich opeens heftig aandient, oude processen waarin je weer belandt en dacht "klaar" mee te zijn en soms zelfs een vroegtijdig (onverklaarbaar) overlijden.

Onnodig te vermelden dat angst en onwetendheid de 2 belangrijkste ingangen zijn bij de mensheid om het 3 dimensionale veld te sluiten. Als een te krappe huid waarbinnen het Bewustzijn gevangen wordt gezet.

Elke Lichtwerker zal beamen dat in aanloop naar de parallelle aarde, welke in 2017 manifest zal zijn, dit tijdperk in versterkte mate alles wil uitzuiveren wat niet meer het Hoogste Licht dient en niet volledig transparant fungeert. Met andere woorden: de onderste steen komt boven.

Dit geldt niet alleen in de wereldthemathiek, maar zeker ook in persoonlijke individuele processen.

Alles wat in oude energie vibreert, verhardt of speelt heftiger op.

Alles wat in de nieuwe energie meegaat, wordt zachter en innerlijk sterker.

Oude energie betekent alles bij het oude laten, je overtuigingen leven en (oude) angsten en thema's niet aangaan. Elke dag leven zoals gisteren was.

Nieuwe energie betekent loslaten van oude zekerheden en in het volste vertrouwen ontvangen wat de kosmische stroom in je leven brengt. Elke dag leven als een nieuw begin.

Hoe we het ook wenden of keren; de matrix van 3D rammelt steeds meer en laat los. Degenen die zich verzetten en halsstarrig hun leven blijven leven omdat ze altijd zo hebben geleefd, komen dieper in karmische processen. In dagelijkse taal zullen ze ervaren dat het leven er niet gemakkelijker op wordt.

Degenen die zich laten meedrijven op de stroom zoals het leven zich aandient en kritisch door alle media berichten en maatschappelijke waarden en normen, zichzelf blijven voelen en hun authenticiteit blijven voeden, gaan in dit tijdperk steeds meer open in hun Bewustzijn.

Hoe opener je Bewustzijn, hoe transparanter je energielichamen, hoe minder manipuleerbaar je bent voor de aardse machthebbers en buitenaardse infiltranten.

Momenteel is bijna driekwart van de mensheid onder invloed van buitenaardse infiltratie welke, met name vanuit Saturnus aangestuurd, door het ras van de Dracon geleid wordt.

Dit is namelijk het ras waarmee de aardse machthebbers contracten hebben afgesloten en hun verbond mee hebben bezegeld.

Doel van dit verbond: op het moment dat Gaia volledig uitgeput en onleefbaar is, de elite der mensheid in quarantaine onderbrengen op de dichtstbijzijnde nevenplaneet van de aarde: de maan of Mars.

Hoe meer mensen afhaken in hun authenticiteit, hoe gemakkelijker dit verbond tot uiting gebracht kan worden. Onwetendheid en angst zijn de middelen waarmee de veel te grote wereldbevolking (in hun ogen), in toom kan worden gehouden en kan worden gereduceerd.

Altar (Orion)


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page