top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Archonten Grid

Het archonten grid is een etherisch veld welke zich in de atmosfeer rondom de aarde bevindt.

Bijna niemand heeft er ooit van gehoord en toch staat iedereen hier aan onder invloed! In deze dunne etherische laag rondom de aarde bevinden zich biljoenen reptielachtige en amoebe achtig lijkende entiteiten. Dus wezens zonder een drie dimensionaal lichaam.

De interdimensionale zwarte gaten en wormgaten, zijn tevens doorgangen om deze archontische energieen door te laten dringen tot ver in elk zonnestelsel. Zo ook de onze.

Als het licht van de Centrale zon zo'n wormgat bereikt (bij ons Alcyone), worden ze tijdelijk inactief gemaakt, om vervolgens in een ander etherisch veld opnieuw actief te worden.

Met andere woorden: archonten zullen er altijd zijn.

In de buurt van een lichtwerker, beginnen ze zijn aura / energieveld aan te vallen. Dat gebeurt hoofdzakelijk middels de zonnevlecht, het onderbreken van de kundalini energie en vertroebeling van de epifyse, welke in hoge mate de werking van het derde oog bepaald. Door hun energetische aanvallen wordt het brein gedesorienteerd en "slapend" gehouden.

De lichtwerker wordt door verstoring van deze processen in zijn energieveld, dusdanig op een dwaalspoor gebracht, dat waardevolle energie ter bewustwording weglekt. Anders gezegd: de lichtwerker komt op standje "overleven" en niet verder tot een dieper ontwaken.

Elk mens wordt aangevallen door archonten, doch het verschil is dat in de aura van lichtwerkers meer winst te behalen valt. Immers: de geest van de lichtwerker is in staat om de macht van enkelen te doorzien. De lichtwerker is in staat om een open en liefdevollere wereld te creeeren.

Te leven van hart tot hart. Een wereld waarin macht en angst geen grip meer krijgen. Aan oorlog en geweld een eind komt. En waarin iedereen op weg is naar een liefdevollere versie van zichzelf.

Archontische entiteiten

Maar wie zit er achter de archonten?

De bijbel heeft het over "het beest". Het opperhoofd van het draconische ras: Draco genaamd. Dit ras werkt al sinds mensenheugenis samen met de rijke edelen der aarde. Middels geavanceerde etherische technologie, sturen ze het complete elektromagnetische veld van de aarde aan. (en vele andere planeten)

En hoewel de raad van Alcyone waarvan ook Jezus de Christus afkomstig was, getracht heeft om dit veld te doorbreken, is dit tot op de dag van vandaag niet gelukt.

Wat wel bereikt is dat een sterk groeiende massa menselijke zielen, dieper ontwaakt en achter de coulissen van dit toneel spel durven en kunnen zien.

De lichtwerkers onder de mensen. Sterk groeiend in aantal. Een ieder die het proces van zelfverwerkelijking ingaat.

Etherische archonten zijn allergisch voor Liefde. Onvoorwaardelijke liefde tussen mensen. Met name tussen man en vrouw. Zodra hier onvoorwaardelijke liefde en gezonde sexuele energie begint te stromen, verstoren archonten deze energie. Met als gevolg strijd en onmacht tussen beide partners.

Archonten zijn eveneens allergisch voor buitenaardse goedwillende rassen, die de mensheid ten gunste zijn. Zij zullen daarom alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat het gros van de mensheid, niet gelooft in buitenaardse beschavingen en zelfs hierin angst ten toon spreiden.

Het doorzien van het archontische spel en voor jezelf en die ander onvoorwaardelijke liefde voelen, is het lamleggen van elke archontische aanval.

Wees authenthiek in het uiten van je gevoelens en durf andere keuzes te maken dan je normaal gesproken doet!

Archonten hebben de meeste invloed op massa aangestuurde zielen. Wees geen dertien in een dozijn!

Afbeeldingen van Da Vinci verborgen Draco


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page