top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Het Beest

Het zal niet lang meer duren voordat de dimensies tegen elkaar zullen openbreken. Het onderbewuste veld dat de aardbewoners gecreëerd hebben is inmiddels meer dan vol. Dat betekent dat de grenzen van wat nog geoorloofd is en voldoen aan integriteit, meer en meer overschreden zullen worden.

De innerlijke druk bij de aardbewoner is inmiddels op zo’n hoogtepunt gekomen, dat nog slechts enkelen het spel van de illusiemakers doorzien.

Steeds meer wordt het bewustzijn beneveld door giftige smog en vervuilde elektrostatisch geladen energie.

Gaia wordt letterlijk de adem benomen: haar lucht vervuild en verarmd. Steeds meer bomen verdwijnen ten gunste van oprukkende steden. Alles voor het geldelijk gewin. De aardbewoner verarmt in bewustzijn. Gaia verarmt in lucht en de licht doorlaatbare deeltjes, die juist vanuit de fotonengordel haar dampkring zouden kunnen bereiken.

Er is veel mee gemoeid om dit laatste proces tegen te gaan om steeds meer de uitbuiting van het menselijke ras en haar planeet te bewerkstelligen.

Het ras van de Athien (insectachtige), het ras van de Dracon (welke het Beest verbergen, in Bijbelse verwoordingen de Satan genoemd) en het ras van de Zeta, zijn er nu meer dan ooit mee gebaat om de hele mensheid te benevelen, zowel in letterlijke als ook in figuurlijke zin, door zelfs de fysieke zintuigen af te zwakken en het gevoel bedwelmend te laten ervaren. Alsof er een steeds groter groeiende kloof tussen de innerlijke en de uiterlijke belevingswereld ontstaat.

Wazig zien, vlekjes voor ogen, druk op de oren, ruisende oren en verwarde gevoelens zijn de figuurlijke “wapens” waarmee de infiltrerende rassen de nog enigszins ontwaakte aardbewoner nu aanvallen.

De vele mechanische geluiden in de lucht zijn hun ruimteschepen waarmee ze zich tussen de verschillende dimensionale banden verplaatsen en steeds dichter bij de aardbewoner nestelen. De vele vervuilde energieën zoals onder andere de zg. chemtrails, die volop verspreid worden door de illusiemakers, benevelen niet alleen het bewustzijn van de ontwaakte aardbewoner, maar ontnemen ook het ware zicht op het spel dat zich volop in jullie luchtruim afspeelt.

De situatie zal steeds nijpender worden in de tijdszone tussen het aardse jaar 2000 en 2017, daar de Alcyone poort dan geopend is, welke het mogelijk zal maken dat de mensheid als één geheel, de overgang naar de parallelle aarde zal kunnen maken.

Deze parallelle aarde zal zich echter enkel aandienen, zodra in het bewustzijn van de meeste aardbewoners, daadwerkelijk het ware Beest herkent wordt: het

Opperhoofd van de Dracon: Draco genoemd, welke eeuwen terug een samenwerkingsverbond is aangegaan met de ware aanstuurders van de aarde:

De 13 (rijke) bloedlijnen die aan de wieg van de creatie van de Homo Sapiens stonden en waarvan de Christus in elk nieuw tijdperk, de waarschuwingen zal geven.

De Christus dient offers te brengen aan het Beest, opdat de mensheid ooit vrij zal zijn. De macht doorbroken zal worden welke ervoor gezorgd heeft dat de aardse planeet zich in afzondering heeft voortgezet. Niet meer samenwerkend met de Universele kosmos, maar in positie gebracht in een aangestuurde gecreëerde kosmos.

De mens is niet vrij. Nooit geweest. Maar in dit unieke tijdperk zal het mogelijk zijn om middels een volledig ontwaakt Bewustzijn, de Zielsmatrix weer vrij te krijgen. Zodat ook na het fysieke sterven, de ziel niet opnieuw gevangen wordt in astrale velden door het wezen van de gecreëerde kosmos, het Beest.

De Universele kosmos is Goddelijk & vrij. Zoals het ooit bedoeld is.

Deze geschriften werden zorgvuldig opgeborgen in de grond bij Vesuvius, ongeacht wat later op in de tijd, aan apocalyptische gebeurtenissen nog mag plaatsvinden.

Delen uit deze tekst opgetekend in de Akasha in het aardse jaar 43, door Zacharias, de profeet der Kosmische Rijken.

Toegepast op deze huidige tijd.


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page