top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Vervuilde Vortexen

De draconische energieën waarmee de Cabal werken, vallen steeds meer Lichtwerkers aan en de nog enigszins (ver)lichte plekken op de aarde. Deze lichte plekken zijn veelal die plaatsen waar Lichtwerkers een krachtveld hebben opgebouwd door hun vele werkzaamheden, maar ook die plekken waar de natuur nog ongerept is. In Nederland zijn helaas geen pure ongerepte natuurplekken meer te vinden.

De planeet beschikt van nature over een enorm aantal krachtige Vortexen, die ervoor zorgen dat de aarde in contact blijft met de grote Centrale Zon ofwel: de universele Waarheid ofwel: de universele Goddelijkheid.

Deze Centrale Zon fungeert als een grote kosmische magneet, dat de Bron des Levens omvat.

Het is als een ware een geestelijke energiecentrale die de Geest en de Materie met elkaar verbindt.

Dus met andere woorden: zorg draagt voor de spirituele wijsheid integrerend met de aardse wijsheid, waardoor er een harmonieuze samenwerking tussen deze twee ontstaat voor elk levend individu, op willekeurig welke planeet.

De energieën van de Cabal owel het Beest, zijn in staat geweest om de meeste vortexen op aarde, te vervuilen aan de bovenkant, dus gericht naar de kosmos.

De Cabal gebruikt hiervoor onwillige mensen die op zoek zijn naar zichzelf, zich op het spirituele pad bevindend. Waarom deze mensen?

Omdat hun aura ontvankelijk is (zij zijn immers zoekende), dus gemakkelijk gemanipuleerd kan worden.

Veel spirituele werkers hebben zonder zich dit bewust te zijn, hun Ontwaakte Bewustzijn juist door verdovende spirituele middelen en technieken uitgeschakeld, waardoor draconische energieën via deze mensen, ongemoeid hun gang kunnen gaan.

Ogenschijnlijk worden duizenden zoekende mensen geholpen om hun eigen "demonen" onder ogen te zien, waarbij met verdovende hulpmiddelen hun bewustzijn in een veranderde staat wordt gebracht. Terwijl tegelijkertijd in hun (uitgeschakelde) onderbewuste, de draconische energieën kunnen binnendringen.

Op deze manier verkrijgt de Cabal zijn eigen "soldaten van surrogaat licht", die de vortexen van de aarde vervuilen. Onbewust weliswaar. Want deze "lichtwerkers" denken goed te doen, door hun eigen "demonen" aan te kijken met behulp van trance verdiepende middelen.

De ultieme energetische aanval komt niet van buitenaf, maar juist van binnenuit. Bij juist die mensen die zoeken naar zichzelf en hun waarheid, en hierbij "geholpen" dienen te worden van buitenaf met middelen die trance verdiepend zijn, maar ondertussen delen van het Ontwaakte Bewustzijn lam leggen.

En ondertussen raakt planeet aarde steeds verder afgesloten van het Kosmische Universele Licht.


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page