top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Chemtrails

Afgelopen vrijdag (1 april jl.) werd er weer flink gesproeid met chemtrails.

Overal in de wereld worden chemtrails waargenomen en de mensheid wordt voorgehouden dat dit verbrandingsdampen en gewone vliegtuigsporen zijn. Dit worden "contrails" genoemd.

Steeds meer bewuste mensen (zij die willen weten en niet hun kop in het zand steken), weten echter dat we in toenemende mate te maken hebben met "chemtrails": Het chemisch sproeien door overheden en semi-overheden, van giftige stoffen in de lucht, welke verantwoordelijk zijn voor het broeikaseffect en een verontrustende toename van gezondheidsproblemen.

Zoals ademhalingsstoornissen, longaandoeningen, griep, allergieën en auto immuunziekten. Dit geldt voor zowel mensen als ook dieren.

Met andere woorden: de hele flora en fauna van onze planeet wordt langzaamaan verwoest. Niet te snel, dat zou de mensheid massaal in opstand brengen, dus stapje voor stapje, wordt onze atmosfeer steeds meer verstikt. Met gif. Zwaar gif wel te verstaan.

Uit onderzoeken blijken chemtrails veelal de volgende ingrediënten te bevatten:

zware metalen, vooral barium en aluminium, maar ook cadmium, titanium en plutonium!

virussen, bacteriën, schimmels en mycoplasma's. Dit zijn stoffen die pathogeen (kwaadaardig en ziekmakend) zijn en ook in biologische oorlogsvoering worden gebruikt.

kankerverwekkende pesticide, die het immuunsysteem ondermijnt, als ook calciumchloride, silveriodide en turpentine.

Witte vliegtuigsporen in de lucht, welke uren zichtbaar blijven in de lucht en gesproeid worden op vaak heldere, onbewolkte dagen. (En helaas ook steeds meer 's nachts.....)

Zo'n 2 a 3 dagen na het chemisch sproeien, zie je vaak dat er een regenachtige bewolkte dag komt, welke dus puur kunstmatig is opgeroepen, omdat de verwoestende werking in de lucht / atmosfeer dan al heeft kunnen plaatsvinden, en daarna dmv. neerslag, de grond aantasten moet.

Natuurlijk hebben de geheime leiders van de Illuminatie, hiervoor hun afweermechanismen: de beschikking over schone lucht en preventieve middelen die voorkomen dat zij niet deze giftige dampen binnenkrijgen.

De mensheid zelf zijn de luizen in hun pels en dienen ziek gemaakt te worden zodat niet alleen hun farmaceutische bedrijven hoogtij vieren, maar ook de totale wereldbevolking terugloopt.

Planeet Aarde is nu eenmaal druk bevolkt en tja......er is blijkbaar enkel voor de superrijken plek.....

Het Goddelijke Licht maakt geen onderscheid tussen mensen, maar als je nou eenmaal denkt zelf "God" te kunnen zijn, zonder gewetenbesef.......Dan wordt het wel heel eng.......

Bij Lichtwerkers en heldere mensen, wordt met name het derde oog en het kruinchakra vertroebeld. Hierdoor ontstaat er verwarring en chaos tussen het verstand en het gevoel. Lichtwerkers zijn hierdoor minder in staat om hun verbinding met de Centrale Zon / het Universele Licht vast te houden, waardoor er verminderde geestelijke en mentale veerkracht ontstaat.

Met andere woorden: de mens in zijn bewustwordingsproces komt flink aan het twijfelen en verzandt in innerlijke chaos en emoties.

Wat kun je doen?

Bewust blijven en informeer je over chemtrails, zodat je het vuile spel doorziet.

Open bewust iets meer je bovenste chakra's en vraag bescherming van het Licht. Een lichtblauwe zuiverende energievortex van beneden naar boven "omhoog" visualiseren, rondom je aura helpt om je in ieder geval energetisch schoon te houden.

Want lichamelijk kun je jezelf er niet tegen beschermen, energetisch des te meer.


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page