top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Zielsovername

Momenteel staat driekwart van de aardse bevolking onder invloed van buitenaardse inmenging.

In min of meerdere mate wordt gepoogd tot een zielsovername. Dit gebeurt echter niet duidelijk waarneembaar, doch dit overname proces bouwt zich geleidelijk aan op in verschillende stappen.

De middelen die worden gebruikt door de indringende rassen in samenwerking met de Illuminatie,

de echte rijken der aarde, zijn met name: mentale projecties en emotionele energie overdracht.

Dit betekent dat met name hen die zich op het pad van bewustwording bevinden, belaagd worden door deze buitenaardse infiltranten en hierbij geholpen worden door de menselijke hybrides, met het uiterlijk als mens.

Plotselinge, soms bizar opkomende gedachten. Intense emoties en het gevoel lichtelijk in de war te zijn, kenmerken de eerste stappen van het overnameproces.

De menselijke levensenergie stroomt moeizaam met moeheid als gevolg.

De volgende stap is degene in een gevoel van isolement te brengen, wat betekent dat iemand zich heel alleen (en soms in de steek gelaten) voelt ten opzichte van zijn omgeving.

De laatste fase van het overnameproces gaat heel subtiel en daardoor niet in eerste instantie waarneembaar. De persoon in kwestie gaat steeds meer vanuit zijn mentale belevingsveld de omgeving benaderen, waarbij de wezenlijke emoties niet langer worden toegelaten.

Het gevoel van wezenlijke verbinding met die ander verdwijnt. Doch omdat veel mensen vanuit een rationele kant elkaar benaderen, valt dit aanvankelijk niet op.

Zodra echter iemands lichaamsgeur verandert (zurig) en de ogen glasachtig worden (spiegels van de ziel), is het overname proces voltooid.

En dan? Niets. Iemand leeft zijn leven zoals hij altijd al deed: onbewust, het meest wezenlijke niet meer voelend en aan de essentie van het leven wordt voorbij gegaan.

Een aantal generaties verder, is de hele wereldbevolking echter in de ban van mentale energie overdracht, welke gemakkelijk geïmplanteerd kunnen worden in elke bewust levende lichaamscel.

Hiertoe zijn de hart en hersencellen het meest geschikt.


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page