top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Matrix van Licht

Steeds meer ontstaan er beschermende koepels van zuiver Licht op de aarde. Deze zogenoemde matrices van Licht beschermen elke ziel die hiertoe verbinding zoekt. Met een medemens van hart tot hart een zuiver contact aangaat.

Deze matrices van Licht ontstaan en worden sterker, naarmate meer zielen zich herenigen in kosmisch bewustzijn en universele liefde.

Zolang een ziel zich in verbinding met deze cirkels van Licht stelt, is het bewustzijn vrij om buiten de afsluitende gemanipuleerde 3D matrix, zichzelf te ervaren en indrukken op te doen.

Verliest de ziel echter de hartverbinding met een andere lichte ziel, doordat persoonlijke ego processen de overhand krijgen, dan zakt per direct het bewustzijn terug in de 3D matrix.

Deze laatst genoemde kan volledig gearrangeerd worden en de holografische werkelijkheid aansturen.

Dat betekent dat grotendeels de "werkelijkheid" van buitenaf bepaald kan worden met beelden, indrukken en ervaringen die de 3D matrix binnen gebracht worden.

Dit in tegenstelling tot de matrix van Licht: hier bepaalt het bewustzijn in hoge mate de werkelijkheid zoals die waargenomen wordt en dat betekent een grote universele synchroniciteit met een universeel vertrouwen van de ziel, in de wereld om hem heen.

De 3D matrix is een geillusioneerde gemanipuleerde wereld, welke enkel bestaat uit de overlevingsdriften van "voeden, paren en slapen".

Met andere woorden: de ziel komt niet toe aan zijn creatieve scheppingsproces, maar blijft in de drang tot overleven om zichzelf staande zien te houden, in een wereld die overweldigt en zelfs bedreigend overkomt.

Vanuit Genesis is beschreven hoe de aardling Adam en zijn metgezel verdreven werden uit het paradijs. Symbolisch staat dit ook voor het verlaten van de matrix van Licht waarbij "buiten het paradijs", de ziel gevangen wordt in de aangestuurde 3D matrix.

Geef de mens de illusie van vrijheid en macht en niemand doorziet zijn ware gevangenschap.

Creëer met elkaar de matrices van Licht waarin kosmisch bewustzijn & universele liefde tot elkaar komen.

Raad van Alcyone


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page