top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Zielen in gevangenschap

Er zijn nog maar enkele zielen die zich niet gevangen weten in de Tijd / Ruimte matrix waarbinnen de scheppende "god" ons heelal al eonen lang in heeft vastgezet.

Veel zielen denken de toekomst in te gaan en het nu te leven, doch doordat telkens de karmische belasting of terugkerende thema's en processen het leven van nu bepalen, is de toekomst feitelijk niet vrij.

Karma heeft dan ook niets te maken met wat de ziel al dan niet goed heeft gedaan en al helemaal niet met "voor wat hoort wat" principe, maar alles met de Tijd / Ruimte matrix waarbinnen zo goed als alle zielen (nog) gevangen zitten.

In plaats van vooruit te gaan en jezelf buiten de tijd te ervaren, word je onbewust telkens weer "terug in de tijd geplaatst".

Door hen die er baat bij hebben de schepping op de huidige en wellicht massale manier, in stand te houden en aan te sturen.

Als zombie achtige gaan vele mensen vandaag de dag al door het leven en het einde is nog niet in zicht.

Maar het tij zal keren. Steeds meer zielen worden wakker en beseffen hoe ze eeuwen lang gevangen zijn gezet en klein gehouden, door hun gedachten en zelfs emoties (onbewust) aan te laten sturen.

Denk aan alle prikkels en omgevingsfactoren die op ons afkomen en mede onze gemoedstoestand bepalen kan. Zolang we tenminste meedoen aan het spel IN de matrix. Want enkel buiten de tijd en ruimte je ziel ervaren, geeft innerlijke vrijheid en vooral rust.

Hoe je dit kunt bewerkstelligen?

Door te ZIJN. Je ESSENTIE te voelen en je wordt vanzelf wakker in de maatschappij. Indien je daarnaast nog 1 maal omkijkt, in welke karmische belasting je ziel ooit (terug in de tijd!) gevangen is gezet, zul je daarna de bevrijding ervaren.

Vanaf dat moment is je verleden niet meer van belang. Enkel het onnoembare in vrijheid ervarende LICHT. Wat elke religie of schepping te boven gaat.

LICHT dat je ziel van oorsprong altijd al in zich meedroeg. De tijd is nu om daarin wakker te worden en op weg te gaan naar huis. Het LICHT......


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page