top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

De Ziel wil naar huis.......

Karma is niets meer of minder dan het spel van de scheppingsgod.

Elke keer lijken zielen zich te "ontwikkelen" en te vervolmaken, doch telkens opnieuw wordt de ziel "teruggeworpen" in thema's en processen die zich aandienen in het leven, maar feitelijk niets meer zijn dan oude energieën, verpakt in andere omhulsels en andere (levens)decors.

Het is als een "Back-to-the-future" gewaarwording: telkens opnieuw het diepe gevoel van dat er meer moet zijn in het leven, dat dit het niet is en de zielen blijven zoeken. Vooral de spiritueel ingestelde ziel zal blijven zoeken en dus blijven dwalen.

Zoeken naar (meer) vervulling.

Zoeken naar dieper geluk.

Zoeken naar nieuwe uitdagingen en leringen.

Maar.......de ziel komt nooit daar waar hij denkt te moeten wezen. De ziel zal eindeloos, zich telkens opnieuw in het rad van Wedergeboorte blijven terugwerpen omdat binnen de Schepping zelf, het antwoord en de vervulling niet te vinden is.

Het spel van de schepping speelt zich namelijk af binnen de TIJD en RUIMTE. En juist deze TIJD/RUIMTE matrix wordt volledig aangestuurd door valse "goden", de gevallen "engelen" en zij die de macht binnen de schepping volledig in handen hebben.

De echte bevrijding voor elke ziel kan enkel plaatsvinden door het Zielsbewustzijn en de innerlijke Geest BUITEN het spel van de scheppingsgod te brengen. Genesis in de Ware Geest ervaren.

Door niet alleen het spel te doorzien, maar zeer zeker ook door Lichaam, Geest en Zielsbewustzijn buiten de TIJD/RUIMTE matrix te brengen. Pas dan zal de persoonlijke tijdsklok die voor elke ziel telkens opnieuw (incarnatie na incarnatie) wordt afgespeeld, doorbroken kunnen worden.

En kan elke ziel eindelijk echt (in de Ware Geest) op weg naar huis. HET LICHT VAN DE WARE VADER, DIE AAN HET AL VOORAF IS GEGAAN.

Dat is de ware Gnosis. Niets meer en niets minder.

In deze Eindtijd van "Noach" krijgt elke ziel de keus: naar huis of opnieuw de schepping ingaan. Of een nieuwe incarnatie, of zoekend blijven, of eindeloos blijven ronddwalen, of elke keer opnieuw dezelfde "toekomst" herbeleven.

Gelukkig is er de Vrije Wil: Wat kies jij?


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page