top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

De ware kant van het 9 9 9 Bewustzijn

Er is veel ophef geweest over de datum 9 september 2016. De codering 9 9 9 bevindt zich in deze datum.

Dit zou een belangrijke kosmische energie teweegbrengen, die velen als transformatie en diepere bewustwording gebruiken.

Nu zijn data cijferspelletjes van hen, die zich in de Ontwaakte Geest nog niet herkennen en coderingen die binnen de schepping horen. En het is nu juist binnen dezelfde schepping waar zielen en mensen gevangen worden gehouden.

De bovengenoemde datum hebben vele, met name spirituele mensen, energie gegeven juist doordat dit een verhoogd bewustzijn teweeg zou brengen.

Deze energetische "voeding" is nu juist wat de bedoeling was. Zonder dit bewust te zijn, werd de energie van de anti-Christ gevoed. Het zogenaamde 999 Bewustzijn is namelijk niets meer dan het teken van de anti- Christ: 666!

Er wordt voortdurend met een spiegeleffect gewerkt die lijkt alsof jullie vooruit in de tijd gaan met alle "transformatie" van dien. Maar door een voortdurende holografische spiegelprojectie, keren jullie telkenmale terug naar het "verleden". Een oud stuk wat zich weer aandient (waarvoor jullie dan denken de 999 energie nodig te hebben), oude processen die zich in het heden opnieuw manifesteren, nieuwe mensen op je pad die je aan oude pijnen herinneren enzovoort.

Het is een Back To The Future Illusie, die maar weinigen van jullie doorzien.

Zolang je data, transformaties, allerlei spirituele coderingen en inwijdingen nog nodig denken te hebben, ben je gevangen in deze valse "tijdslus".

Wat wel sinds 9 september j.l. verandert is, is dat nog meer mensen zijn aangesloten, zonder dat ze het weten, op het getal van het Beest: de 666 is energetisch "gebrandmerkt" in hun energieveld. Dat maakt niet alleen dat mensen nog meer gaan zoeken naar zichzelf en hun transformatie, maar in een later stadium, hun wezenskern zielloos wordt gemaakt en uitgeschakeld wordt.

Wat overblijft is een lichaam met een holografische, loze ziel, die prima aan stuurbaar blijkt door hen die het getal van het Beest, als hun nieuwe wereldorde willen neerzetten.


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page