top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Het valse licht der schepping

In deze maand worden lichtwerkers sterker uitgedaagd dan voorheen, om de lagere energieën vanuit de schepping te doorzien. Lagere energieën die zich aandienen in de vorm van negatieve (loze) praatjes over hen die zich wel in het ware Licht verbonden weten.

En negatieve valse spelletjes die uitgewerkt worden over de rug van de zuivere zielen. Met andere woorden: er dient een zondebok gezocht te worden om de lagere energieën, die momenteel massaal de schepping beheersen, op te kunnen botvieren.

Voor hen die zich niet in het ware Licht verbonden weten, worden deze spelletjes niet doorzien omdat ze continue gevoed worden en zich laten voeden met het (valse) licht van de schepping. Deze schepping wordt momenteel sterker dan ooit tevoren, volledig gearrangeerd door "lichtwerkers" en zielen die zich het ware Licht des aanschijns niet eigen hebben gemaakt. Doch vanuit enerzijds onbewustheid en anderzijds controledrang, zichzelf wel telkens laten gebruiken om negatieve praat, geroddel, machtsdruk uitoefenend, indoctrinerend en controlerend, het ware Licht van zielen gevangen te zetten.

Dit is natuurlijk het spel van de antichrist die nu in de komende maanden een belangrijke Stargate zal gaan gebruiken, om tegelijkertijd de hereniging van lichte zielen in de Christusenergie, tegen te werken. En natuurlijk wil voorkomen.

Aan allen die het spel nog niet (her)kennen en zich onwetend voortbewegen in de schepping, wees alert op de volgende signalen die je bij jezelf herkent:

- negativiteit over anderen verspreiden

- macht uitoefenen over anderen

- sterke controledrang

- sterke bezitsdrift

- negatieve gedachtegang

- hebberigheid naar geld, macht en bezit

Je bent of wordt gevangen gehouden in het spel van energieën, die in de volgende fase van de schepping, volledig het menselijke ras in een transhuman en digitaal aangestuurde maatschappij, gevangen hebben genomen.

Met als doel jouw lichaam en de daarbij behorende gedachten en mentale belevingswereld in bezit te hebben.

En jouw ziel en de daarbij behorende emoties en gevoelens.

Met andere woorden: je bent niet langer 100% vrij (in denken en voelen) en een lichtwerker van de antichrist energieën geworden, die zichzelf dat helaas niet meer bewust is!

Dan zal de Stargate een vrij doorgang worden waar onbeperkt alle lagere energieën en entiteiten in de vorm van valse profeten en valse goden die pretenderen voor licht te werken, jullie zielen volledig in hun macht hebben.

Evenals in de oude tijden van Mesoptamie, waarbij het nageslacht van Abraham als willoze slaven in Egypte werden ingezet.

Evenals in de oude tijden van het Romeinse Rijk, waarbij Germaanse voorouders als willoze volgelingen de aanhangers van de antichrist (Rome), met hun ego volgden en gingen leven in de Romeinse stijl.

In de komende maand zal iedere ziel voor zichzelf een belangrijke beslissing dienen te nemen:

Stop ik met negativiteit en sta ik op in Liefde

of

Blijf ik mij verbinden met het (valse) licht van de schepping en blijf ik zoals ik ben.

Een belangrijke richtlijn bij het herkennen van het ware Licht is simpel:

Voel jij je innerlijk gelukkig en tevreden, gevuld met innerlijke licht?

Of voel jij onvrede, zoekende en vol met negatief geladen opmerkingen over die ander, dan trekt het licht van de antichrist nog steeds het meest.

Weet dat de Tijd NU is: belangrijke Stargates en Hemelse Tekenen kondigen deze (ziele) Eindtijd aan.

Alcyone

De antichrist pretendeert Christus te zijn en zet zielen in een illusie.


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page