top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Archonten: bestuurders van het aardse noodlot

Vanuit de zielenwereld ofwel het astrale veld, komen er continue archontische energieën vrij, die je lichaam en geest nadelig beïnvloeden.

Deze archontische energieën zijn entiteiten die hun bestaansrecht hebben in de astrale wereld en zelf geen levensvorm meer hebben, maar zich toch voortdurend voortbewegen in onze stoffelijke wereld.

Ze kunnen de vormen aannemen van engelen, lichtmeesters, demonen en overledenen!

Veel van jullie zijn zich hiervan niet bewust en treden in contact met deze archonten die niets meer zijn dan entiteiten, die handig gebruik maken van het feit dat zij meer kennis hebben, over de werking van tijd en energie.

Archonten horen bij de schepping en zijn al zo oud als de oorsprong van onze planeet. De ene keer laten ze zich verlicht aan je zien, de andere keer in de vorm van angsten of onzekerheden.

Hun enige doel is om jou in de dualiteit te houden en uit je eigenliefde te halen!

Hun boodschappen geven ze op een "lichte" manier, zodra ze merken dat jij behoefte hebt aan spiritueel inzicht en verrijking.

Hun boodschappen geven ze op een donkere en zware manier, zodra ze merken dat jij te krachtig wordt in jouw innerlijke Licht.

In beide gevallen zwakken ze jouw zelfvertrouwen en IK kracht af. Hun boodschappen helpen je niet daadwerkelijk verder, maar laten je doorzoeken naar nog meer licht, nog meer liefde en nog meer innerlijke verrijking.

Kortom: JE KOMT NOOIT OP EEN PUNT DAT HET GENOEG IS EN DAT JE THUIS BENT IN JEZELF!

Volmaakt tevreden en gelukkig, ondanks sommige tegenslagen omdat dat nou eenmaal bij het leven hoort.

Hoe manifesteren ze zich?

Continue IN jouw gedachten! Ze kunnen gedachten lezen en screenen als energie wolken in het astrale veld. Ze geven jou gedachten DIE NIET VAN JOU ZIJN! Hoe merk je dit?

Simpelweg: als je gedachten negatief, duister en zwaarmoedig zijn, hebben de archonten volledig de beschikking over jouw geest genomen!

Continue IN jouw gevoelens! Zodra je depressieve, somberen en onzekere gevoelens hebt, zijn je gevoelens van de archonten afkomstig!

Continue IN jouw lichaam zodra je chronische klachten en/of ziektes hebt.

's Nachts sturen je de meeste van je dromen aan.

ONTHOUD DAT JIJ ALS GODDELIJK WEZEN VAN HET ALLICHT - ENKEL LICHT & LIEFDE BENT!

En in het Licht en de Liefde bestaat karma niet!

Archonten behoren bij het spel van de scheppersgod / Jaldaboath / Saturnusgod / Lucifer / Baphomet / Satan en hebben maar 1 doel: de schepping in de Tijd en Ruimte in stand houden door middel van jouw ziel gevangen te houden!

Je lichaam = gevangen gezet in de ruimte en behelst jouw hoofd, gedachten en ervaringen.

Je ziel = gevangen gezet in de tijd en behelst jouw gevoelens, je verlangens en je hart.

Beiden zijn beïnvloedbaar door archontische energieën, die de woorden "schepping - dualiteit - karma" als enige levensdoel hebben om, binnen zowel de astrale als stoffelijke tijd en ruimte, jouw ziel in de reïncarnatiecyclus vast te houden.

DE MEESTE MENSEN ZIJN TOTAAL ONBEWUST VAN ARCHONTEN MAAR STAAN WEL 24 UUR PER DAG ONDER HUN INVLOED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JIJ BENT NIET JE GEDACHTEN.

JIJ BENT NIET JE GEVOELENS.

JIJ BENT NIET JE LICHAAM.

JIJ BENT HET AL.......LICHT.......

Besef dat de meeste mensen niets van deze materie willen weten! Simpelweg omdat de archontische werking in hun gedachten en gevoelens met allerlei vooroordelen klaarstaan.

En hen dus belet om wakker te worden......


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page