top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Invloed van Reptielenenergie

Binnen de Saturnus - maan matrix waarbinnen ons zonnestelsel gevangen wordt gehouden, vindt er komend jaar in grote getale een overgang plaats, waarbij steeds meer mensen langzaam aan veranderen in een hybride achtige mens.

Het eerste signaal dat er een overname plaats dreigt te vinden is de komst van verwarring. De gedachten het niet meer te weten.

Omdat jullie beschaving in hoge mate is gebaseerd op mentaal bewustzijn, wordt dit gevoel van verwarring weg gerationaliseerd. Hierdoor lijkt het alsof deze is opgeheven.

De lichamelijke gevoelservaring stagneert hierdoor, waardoor het bewustzijn zich terugtrekt uit het lichaam, jullie voelende deel. Het lichaam staat in hoge mate in verbinding met het onderbewustzijn en is daarmee een zeer heldere graatmeter van jullie ware gevoel!

Naarmate het bewustzijn zich meer terugtrekt uit het lichaam, dus uit het gevoel, zal het zich steeds meer in het hoofd gaan ervaren. Daar zit immers het mentale (overlevings)deel.

In extreme gevallen wordt er soms zelfs een “black out” ervaren: het niet bewust meer meemaken van de zintuiglijke wereld!

Mensen zijn vaak al jaren in hun hoofdbewustzijn, waarbij het lichaamsgevoel achterwege blijft, zonder dit bewust te zijn. In dit stadium komt het lichaam dan ook in opstand door allerlei klachten te geven, waarvan moeheid het eerste symptoom is.

Het tweede signaal is verharding in het lichaamssysteem. Sterke meningen en overtuigingen die een oordelend karakter hebben, zijn in dit stadium orde van de dag. Vanuit sterke mentale kaders wordt er naar de wereld en anderen gekeken, doch ook weer zonder dit bewust te zijn. Sterker nog: velen van jullie hebben de illusie gecreëerd dat anderen met jullie mening geholpen worden, terwijl in feite continue andermans vrijheid wordt aangetast.

Vanuit het maaggebied, de maagchakra wordt een kille en starre energie uitgezonden, welke een stille agressie in zich draagt.

Met het mentale deel laat men echter een ander gedrag zien, wat verwarrend werkt voor degene die nog wel in het gevoel aanwezig is.

De hardheid wordt verborgen achter weloverwogen uitspraken, beheerst gedrag en rationele helderheid. Met andere woorden: voor de buitenwereld keurige mensen.

In het hersensysteem echter, beginnen beduidend minder elektromagnetische prikkeloverdrachten plaats te vinden in de neocortex. Deze verschuiven namelijk grotendeels naar het middenbrein en het reptielenbrein, dicht bij de hersenstam.

De aura verhardt geleidelijk aan steeds meer en de chakra’s neigen naar een statische staat van bewustzijn, waarbij enkel het derde chakra nog actief fluctueert.

Dit derde chakra staat namelijk nauw in verbinding met het heldere denkvermogen en hierin lijkt in eerste instantie ook niets mee aan de hand te zijn. (het mentale bewustzijn).

Het derde signaal is dat er steeds minder emotionele energie vrijkomt in het energieveld en het lichaam steeds meer energetisch verstard.

De gevoelservaringen worden overgenomen door mentale projecties vanuit de denkgeest.

In dit stadium lijkt er nog een emotionele gewaarwording te zijn doordat de herinnering aan de emoties nog reflecteren in het energieveld.

Later op in dit stadium verdwijnt ook deze reflectie en is enkel het mentale bewustzijn nog werkzaam.

Dit laatste stadium is nodig om de reptielen energie ingang te laten vinden. Met andere woorden: zodra diepere gevoelens en emoties weggestopt worden en er niet verantwoordelijkheid voor de eigen gevoelens genomen wordt, vindt langzaam aan de overname van het DNA plaats......

uit: NIEUWE DAGERAAD Boek II


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page