top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Wanhopige World War

Nog maar weinig mensen voelen zich tevreden en gelukkig: iedereen schijnt moe te zijn en op de hoede wat er allemaal nog te gebeuren staat in de wereld.

Een andere groep voelt niet zoveel, leeft op de automatische piloot en voldoet perfect aan de maatschappelijke norm.

Enkelen begrijpen niets meer van de wereld en de complete waanzin waarin ze leven maakt dat ze het in de spiritualiteit zoeken. De Religie is even uitgerangeerd.

Logisch ook want onder deze laatste noemer is al sinds mensenheugenis veel misbruik gemaakt van onze eigen goddelijkheid. Of beter gezegd: er was alles mee gemoeid om ons dat vooral te laten vergeten.

Onze goddelijkheid en het contact met God was beter besteed aan de vele (hoge)priesters priesteressen. Zij staan (achter de coulissen) weer in nauw contact met de koningen en machthebbende, dus kortweg gezegd:

- alleen zij staan loodrecht met God in contact en dus machtig

- jouw innerlijke licht kan alleen schijnen als je conformeert of onderdanig bent aan hun "goddelijke" macht

Zoiets als: Wij zorgen wel voor je.

De regering (leiders) dragen zorg voor jouw veiligheid.

Maar ondertussen:

* worden wij massaal voor de gek gehouden met angst voor Noord Korea (gooien ze nu wel of niet die kernbom?). Terwijl de echte kernexplosie binnenkort plaats zal vinden binnenin de aarde ter hoogte van het midden oosten omdat hier de sterrenpoort gesloten moet worden, als zijn taak is volbracht.

* worden we "voorbereid" op een wereldwijde (valse) vrede.

* zal de nieuwe wereldleider de komende maanden op staan en de zogenaamde “redder” zijn van al het oorlogs-, en terreurgeweld.

*haken steeds meer mensen af in hun gevoel en verharden zichzelf. Emotioneel wordt als zwak weggezet. Mentale beredenering is de nieuwe toekomst.

*worden steeds meer mensen wereldwijd aangesloten op het centrale technologische high tech netwerk waarin al je gegevens en persoonlijke voorkeuren bekend zijn, zodat in het “nieuwe” tijdperk een ultieme robotversie van jezelf, door de elite ontworpen kan worden

*worden steeds meer mensen met kanker en auto immuunziektes ziek gemaakt en hun leefwereld steeds verder ingeperkt.

*zijn de (overlevings) leefwerelden voor de elite allang veilig gesteld op Mars, de Maan en Enceladus.

*is het een kwestie van tijd, wanneer ze de huidige aarde een flinke optater zullen toedienen zodat grote delen van onze planeet niet meer leefbaar zullen zijn.

* zijn de ondergrondse basissen al compleet ingericht om alle soldaten van de satanisten tijdelijk veilig te stellen als de hel straks losbreekt.

*worden steeds meer chemicaliën stilzwijgend aan ons drinkwater toegediend waardoor we langzaam aan vergiftigd worden.

Degene die mentaal ingesteld is en nog steeds denkt dat het nieuws de waarheid spreekt en de regering het beste met ons voorheeft……proficiat, je bent een slapende wakkere. Het leven is voor jou niet veranderd. Je bent voor de elite uiterst geschikt experimenteer materiaal.

Degene die nog steeds met allerlei spirituele zoektochten en ontdekkingsreizen bezig is, zoek lekker door, het is een gebed zonder eind, want je zult het niet in de esoterie kunnen vinden. Je bent voor de elite lachwekkend speelmateriaal.

Maar voor degene die voelen dat er weinig meer klopt en de hele werkelijkheid nu in een omgedraaide “waarheid” wordt verpakt…..voor jullie het volgende:

Hou nog even vol en blijf je innerlijke Licht voeden. Hoe?

Door datgene te doen waar je blij van wordt. En dat zijn vaak de kleinste meest eenvoudige dingen.

Richt je niet langer op de buitenwereld, maar keer regelmatig naar binnen, zoek de rust op. Want enkel binnenin jezelf, vindt je jouw eigen God(delijkheid). Of anders gezegd: jouw Innerlijke Christus.

Hierdoor is je energieveld beschermd tegen alle momenteel duistere aanvallen. En nee, niet die van de IS want ook dat is een rookgordijn wat opgetrokken wordt.

Het gaat hier om zeer donkere, intelligente, astrale aanvallen, waarmee de ware machthebbende al eeuwenlang samenwerken. Om hun eindspel het komende jaar ten uitvoer te brengen. Het horrorspel van een eeuwenoud bloedverbond tussen de elite en de machten van de antichrist……


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page