top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Het zegel van het Lam

Het archontenweb binnen de schepping (in de stoffelijke als ook astrale werelden), wordt in deze Eindtijd meer dan ooit geactiveerd. Dat betekent dat zodra een ziel voor zelfverwerkelijking kiest en daarnaast kosmische groei bewerkstelligt, hij danig wordt tegengewerkt.

Deze tegenwerking bestaat veelal uit sombere gedachten, hardnekkige overtuigingen en allerlei geestelijke en lichamelijke klachten en ziektes.

Hoe lichter de ziel wordt (dus hoe intenser hij zijn eigen innerlijke Licht ervaart), hoe sterker de tegenwerking.

De archonten zijn in deze Eindtijd in staat om vanuit het astrale veld, zich te manifesteren in de materiele wereld om daar allerlei ongelukken en heftige gebeurtenissen te laten plaatsvinden!

Ja, dat is heftig en best eng, maar de ware Lichtzielen weten en ervaren diep van binnen dat het Licht sterker is en zij altijd beschermd zullen zijn. Hoe groot de dreiging van buitenaf ook is……

Deze Lichtziel doorziet namelijk het archontische spel dat zich in zijn binnenwereld afspeelt, door het afgeven van allerlei (nare) gedachten en (heftige) emoties.

Juist in de Eindtijd, worden nu zoveel mogelijk zielen monddood gemaakt, uitgeschakeld of in quarantaine gezet.

  • Monddood door schadelijke aanvallen van mensen uit zijn eigen kring en giftige uitspraken waartegen de lichtziel zich niet verdedigen kan vanwege het grote onrecht en de onzuiverheid wat hierin doorspreekt. Met andere woorden: alles wat de lichtziel zegt, valt verkeerd of wordt in een andere (valse) waarheid geplaatst.

  • Uitgeschakeld door de van oorsprong lichte zielen in een persoonlijk proces te brengen en / of te houden, waardoor alle aandacht naar het zogenaamde “transformeren” van dit proces gaat.

  • In quarantaine door de van oorsprong lichte zielen de verleiding van het aardse spel en de bijbehorende geneugten zoals geld, eten, carrière en macht te laten leven. Hierbij wordt (soms amper merkbaar) aan de eigen persoonlijkheid (veel te grote) waarde gehecht.

  • De rest van de zielen wordt in de angstmodus geplaatst door het krijgen van ziektes en allerlei symptomen van disbalans.

Het doel is om zoveel mogelijk zielen op standje “overleven” te brengen en zoveel mogelijk angst te creëren. Zodra er voldoende paniek, ziektes, oorlogen en natuurrampen plaatsvinden, zullen de meeste zielen murw geslagen zijn en enkel nog trachten zichzelf staande te houden.

Door deze primaire overlevingsdrift zo sterk mogelijk te activeren, wordt de behoefte aan een “verlosser / redder” op aarde steeds groter.

Dit is de antichristus.

Al vele jaren in aanloop naar dit moment IN deze tijd, wordt zijn komst aangekondigd middels allerlei films, politiek, religie en de wereld situatie van dit moment.

De antichrist (ofwel het Beest) zal zeer binnenkort zijn komst aanvangen, zodra voldoende zielen (onbewust) gemerkt zijn binnen zijn codering 666. (dit is de schepping)

Momenteel is meer dan twee derde van de wereldbevolking al aangesloten op het teken van het Beest en staat onder invloed van deze codering.

Angst, ziektes, ongelukken, machtspelletjes, ego delen, sterke overtuigingen, negatieve gedachten en emoties en een ongevoeligheid, zijn de eerste tekenen van de werking 666.

De antichrist zal zijn intrede doen op een “spirituele, liefdevolle en vredevolle” manier. Een charismatische w.s. jongeman die de wereld vertelt te redden van alle oorlog, angst en armoede. De hele wereldbevolking zal hem volgen en zijn leer aanhangen en uitdragen.

Slechts een enkeling zal nog voelen hoe vals zijn licht is en hierin niet tegen de massa manie in kunnen / durven gaan uit angst voor zijn leven.

Daarom ontvangen NU enkele zielen (die al geruime tijd hun diensten aan de mensheid in liefde hebben gegeven), het teken van het Lam Gods op hun voorhoofd.

Een bescherming van het Licht van Christus, het WARE LICHT, welke voorkomt dat het Beest deze zielen in zijn macht zal krijgen.

Deze enkeling met het Teken van Licht op zijn voorhoofd, zal het Ware AL Licht uitdragen in zuiverheid en integriteit, zonder enige vorm van eigenbelang.

Puur uit liefde voor AL WAT LEEFT.

Want de mens is al zo lang ze als aardling op deze prachtige planeet aanwezig zijn, volledig in een valse schepping met een valse waarheid weggezet!

Het wordt tijd dat zielen hun afkomst uit het Licht zich opnieuw herinneren en weten dat zij zelf als GOD zijn.

Dat heeft 2000+ jaar de Christus ons niet voor niets, voor de laatste keer duidelijk gemaakt.

Zij die zich in liefde verbinden met het zegel van het Lam God / het Ware Licht, zullen zich in deze Eindtijd gereed maken om naar huis te gaan; de Nieuwe Aarde met de Waarheid van het Licht zelf.

Alle andere zielen zullen in een nieuwe zielscyclus, het Rad van wedergeboorte verder gaan. In de schepping onder leiding van (zoals het altijd al is geweest sinds aanvang der tijden), de antichrist.

Let op de tekenen door middel van je gedachten, je emoties en de situaties die in deze tijd op je afkomen………de werking van 666….


Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page