top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Aanvang Nieuwe Dageraad

Bijgewerkt op: 8 okt. 2020

Na een wat langere tijd niets van ons gehoord te hebben, hier dan weer onze nieuwste berichtgeving! Nieuwe inzichten en verrijkende ervaringen maakten dat we ons steeds meer kunnen voorbereiden op deze unieke tijd waarin we vandaag de dag leven.

De tijd zoals die nu werkzaam is, wordt de Eindtijd genoemd, ofwel de Grote Verdrukking.

Het is een kosmische cyclus waarin onze Melkweg twee kanten op kan gaan:

* Enerzijds door een evolutionaire technologische ontwikkeling die naar een nieuw soort mensheid leidt: het transhuman cyborg (rationeel, intelligent ras)

* Anderzijds door de natuurlijke biologische ontwikkeling haar gang te laten gaan, waarbij de mensheid een Hoger Bewustzijn ontwikkelt van een kosmisch lichtmens (een emotioneel voelend, gewetensvol ras)


De twee evolutiepaden kenmerken zich door het grote verschil in geloof: het rationele intelligente transhuman ras, gelooft in de wereldorde, spirituele stromingen, leermeesters en machtsstructuren.

Het lichtras gelooft in het Christusbewustzijn in zichzelf: een hogere kosmische liefdeskracht, welke in zichzelf bevrijdt wil worden.

Hierdoor zal een enorme innerlijke kracht vrij komen. Een sterke innerlijke kracht, waar nu juist de buitenwereld zoveel baat bij heeft, deze bij jou te onderdrukken.

Door dat de meeste mensen inmiddels (door de optelsom van onze huidige maatschappij), van binnen niet meer zoveel geloof hebben – creëren ze een religie of geloof aan de buitenkant.

De rationele mens vlucht in wetenschap, kennis en overheidsstructuren.

De zoekende, licht verwarde mens vlucht in spiritualiteit of een religie die je in hoge mate aan vrijheid laat inboeten.


De grote Verdrukking is het laatste noodplan van het Licht / de Bron van AL wat Leeft, om de mensheid te laten inzien dat hun fundamenten op valse veiligheden gebaseerd zijn. Veiligheden die buiten zichzelf liggen en anderen de macht geeft.

In plaats van het besef dat wij allemaal ZELF de kracht en het Licht in ons dragen! Ons Bewustzijn snakt naar bevrijding om ons te herenigen met onze kosmische broeders in de Melkweg die wel vrij zijn.

Door in deze Eindtijd alle oude structuren te vernietigen en oude waarheden omver te werpen, gaan steeds meer mensen de antwoorden IN zichzelf zoeken en niet meer bij een spirituele leermeester, methodiek of andere halve zool.

De valse waarheid zal steeds meer vraagtekens oproepen bij degenen die meer en meer IN zichzelf voelen, wie ze werkelijk zijn en wat ze werkelijk ervaren.


Niet langer worden de verleidingen buiten zichzelf gezocht, om antwoorden op de meest prangende vragen des levens te krijgen:

* Wie ben ik?

* Waarom ben ik hier?

* En waar ga ik naar toe?


Weet je wat het grootste geheim is? Welke je al levens lang onthouden wordt en nog steeds gevangen zet?

Dat jouw Kosmische Wijsheid op al deze drie vragen HET ANTWOORD WEET!


Welkom bij LICHTKIND www.lichtkind.nl


Voor alle zuivere zoekende mensen……

(Leeftijd, afkomst of uiterlijk maakt niet uit)Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page