top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Vloedgolven op de aarde


Grote kosmische veranderingen zorgen voor enorme veranderingen niet alleen in ieder mens, maar tevens op onze planeet.

Zo is er een grote verandering gaande met “onze” maan.

Haar baan is steeds meer aan het schommelen of anders gezegd, de denkbeeldige maan-as schommelt in toenemende mate.

Schommelingen in de baan van de maan betekenen schommelingen op aarde met in toenemende mate overstromingen tot gevolg.


De oceanen van onze aarde bevatten een enorme massa koud water onder een betrekkelijk dunne laag warm water en slechts een kleine mate van vermenging hiertussen speelt al een belangrijke rol in de aardse levensomstandigheden.

De getijden worden voornamelijk beïnvloed door veranderingen in de baan van de maan.

Zij zijn een belangrijke kracht achter deze vermenging van koud/warm oceaanwater die een afkoelend effect op het aardse klimaat kan hebben.

De verhouding tussen onze aarde en de maan zijn vrij uniek in ons universum.

Ze staan met elkaar in een symbiotische verbinding waarbij de een niet zonder de ander kan.

Indien de maan er niet zou zijn, zou er geen leven op deze planeet zijn zoals we dat vandaag de dag kennen.

En zonder de aarde zou de maan slechts een holle satelliet achtige (mechanische) planeet zijn die geen enkel teken van bewustzijnspositie en stabilisatie zou vertonen binnen ons zonnestelsel.


De vorming van deze symbiotische verbinding kon tot stand komen als maan satelliet miljarden jaar terug, toen er een botsing kwam met een nog jonge aardachtige planeet en een planeet ter grootte van Mars.

Dat is tenminste wat wetenschappers vermelden.


In werkelijkheid is de maan een bestaand hol orgaan, welke zich middels een holografische projectie ophoudt in de 4e dimensie rondom de aarde. Buiten de atmosfeer en zodoende reflecteert binnen de driedimensionale werkelijkheid.

Binnenin dit holle mechanisme bevinden zich enkele reptiliaanse civilisaties, maar ze bevatten tevens hoofdzakelijk hoogstaande technologische structuren, die het matrix mechanisme in samenwerking met het Saturnus mechanisme in stand houden.

(zie ook NIEUWE DAGERAAD I)


De enorme kosmische botsing ooit tussen twee planeten binnen ons (toen nog jonge) zonnestelsel werd gebruikt om een groot mechanisch, technologisch bouwwerk te creëren waaraan het humanoïde ras aan onderhevig én afhankelijk van zou zijn.


De verbinding tussen maan en aarde is opmerkelijk vergeleken met andere manen bij planeten.

Bijvoorbeeld opmerkelijk is dat de grote metalen kern van de aarde, die ondanks de grootte van de aarde, een sterk magnetisch veld opwekt onder invloed van de maan.

Dit magnetische veld speelt een belangrijke rol bij het beschermen van onze atmosfeer tegen bijvoorbeeld zonnewinden en voorkomt dat de aarde teveel waardevolle gassen en elementen verliest.

Wat ook opmerkelijk is, is dat in verhouding tot de aarde de maan ongebruikelijk groot is. Normaal is de massaverhouding (gewicht) tussen een planeet en zijn satelliet ongeveer 1:10.000.

De verhouding tussen aarde en maan is echter maar 1:81 (de aarde weegt 81 keer meer dan de maan), waarbij de maan zo dicht bij de aarde staat dat je zelfs zou kunnen spreken van een “dubbelplaneet”.


De invloed van de maan is groot en belangrijk geweest voor het ontstaan en instandhouding van complexe levensvormen in de loop van de tijd op aarde.

Door de zwaartekracht van de maan stabiliseert ook de aardas.

Een verandering in de kanteling van de aardas van slechts enkele graden, kan al leiden tot een nieuwe ijstijd en zonder de maan zou het klimaat op aarde veel te onstabiel zijn geweest om deze complexe levensvormen zich te laten ontwikkelen.

Hetere periodes op aarde wisselen zich af met koudere periodes.


De maan is in zeker opzicht de baas over de aarde omdat zijn aantrekkingskracht een zeer grote invloed heeft op het aardse klimaat door de werking van getijden.

Niet alleen in de oceanen veroorzaakt dit grote golfbewegingen maar tevens brengt het binnen de atmosfeer en aardse aardkorst grote bewegingen (en veranderingen) teweeg.


De twee belangrijkste krachten die de elite in handen hebben en een vermenging van oceanische wateren kunnen veroorzaken en/of versnellen, zijn de wind en de maan zoals je begrijpt.

Deze twee krachten zijn in staat om de nodige “mechanische” energie aan de “wateren der aarde” te leveren.

Door het manipuleren van het weer, te knoeien met de ether, het beheer over en (voornamelijk) “in” de maan te hebben en zich hierbij de macht van de aarde en de mensheid toe te eigenen, ontstaan er zeer zorgwekkende situaties op aarde met allerlei heftige overstromingen tot gevolg.


De verwoestende gevolgen voor vele mensen die slachtoffer worden van de “stijgende wateren” zullen de komende jaren toenemen met mogelijk 2030 als dieptepunt van al het overstromingsleed.

Laten we blijven bidden voor al het leed wat momenteel over de wereld heerst en laten we met onze liefdevolle intenties kracht bij zetten voor het behoud van heel de mensheid.

De mens is het waard.

Iedereen.


Helma Broekman©


NB:

Regelmatig ontvangen we mails waarom we niet het (laatste) nieuws brengen over wat zich in de wereld afspeelt.

In mijn laatste video (#72) heb ik dit uitgelegd.

Het kanaal van LICHTKIND is NIET bedoeld als nieuwsbrenger of om telkens updates te geven over de (schrijnende) situaties overal in de wereld. Daarvoor zijn genoeg andere kanalen.

Maar vanzelfsprekend is onze liefdevolle aandacht bij elk medemens waar dan ook ter wereld.

Team LICHTKIND

Helma Broekman©


Donaties zijn erg welkom.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. donatie


Dank je wel.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page