top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Dwaling of maling?

E-mail

Onderwerp: Intuitie


Bericht: Beste Helma, Allereerst wil ik je bedanken voor jouw bijdrage de afgelopen jaren; dat verdient respect! Ik heb een vraag over het gebruik van hulpbronnen bij intuïtie. Is het beste om intuïtie puur haar werk te laten doen zonder deze te vermengen met technieken zoals muscle testing (ook wel pendelen genoemd)? Is zo'n techniek eigenlijk wel zuiver? Ook vraag ik me af of bijvoorbeeld hypnose als zuiver beschouwd kan worden.


Daarnaast, wat is de "Galactic Federation"? Is dit een zuiver concept of mogelijk een hoax? Ik ben altijd erg intuïtief geweest, maar de laatste tijd twijfel ik over de zuiverheid van veel zaken. Het lijkt alsof ik enerzijds mijn hoger bewustzijn op sommige vlakken beter kan aanspreken, terwijl dit op andere momenten juist niet lukt. Het is verwarrend.


Ik ben al jaren bezig met naar binnen keren, maar toch slaat de twijfel toe. Is het noodzakelijk om alle hulpmiddelen als onzuiver te beschouwen en enkel op ons eigen innerlijke weten en intuïtie te vertrouwen? Of zijn er andere zuivere methodes, zoals meditatie? Het lijkt alsof de informatie over meditatie en yoga de laatste tijd ook in twijfel wordt getrokken.


Wat is nu werkelijk aan te raden? Wat bijv met frequenties? Geluid? Of bijv intuïtie aanspreken via beweging, ecstatic dance in combinatie met andere bewegingsoorlog. Ik kijk het allemaal te bevragen de laatste tijd. Net als het verhaal over worshipping de maan, orakels , tarot etc.


Ik hoor graag wat jouw mening hierover is. Als je pendelt wie spreek je dan eigenlijk aan en zou je dat wel moeten of mogen doen?

Hartelijke groet……ANTWOORD LICHTKIND


Hallo……

Technieken, hulpmiddelen en andersoortige spirituele tools die in eerdere tijden nog wel tamelijk zuiver en onschuldig waren om te doen/ondergaan, zijn vandaag de dag ronduit gevaarlijk aan het worden.

Het klopt dus dat je innerlijke weten en gevoel overal vraagtekens bij zet en een “maar” geven omdat je steeds vaker twijfelt aan de zuiverheid van veel zaken. Hoe mooi ze ook zijn en hoe veelvuldig ze in eerdere tijden ook werden uitgevoerd en/of beoefend.


Omdat er in deze Eindtijd de komende jaren in toenemende mate een enorme etherische, archontische en gemanipuleerde “deken van energie” rondom planeet aarde wordt gecreëerd, kun je niets nog langer voor waar aannemen dan enkel je eigen innerlijke diepe GEVOEL (dus niet je verstand) wanneer je in de rust en ontspanning bent met zowel je lichaam als je geest.


De gemanipuleerde astrale deken van vals licht is enerzijds ontstaan door geoengineering met onder andere chemtrails, inbreken op het zonlicht, overal breuken in het tijd en ruimte vacuüm veroorzaken, de verschillende stralingsfrequenties en de zeer intelligente nanotechnologie van buitenaardse oorsprong.


Anderzijds is deze gemanipuleerde astrale deken ontstaan door de opeenhoping van vervuilde zielsenergie van niet alleen de mens die niet aan zichzelf werkt, maar ook van alle (gruwelijke) experimenten die zowel in de vorige als ook deze eeuw én rondom alle oorlogen met mensen werden uitgevoerd.

Door vele mensen als proefdieren te gebruiken zonder instemming en meenemen van hun vrije wil, werden er drastische levenscodes gekraakt waarbij de kosmische wetten ernstig werden verstoord.


Tot op de dag van vandaag is dit het geval.


De mensheid bevindt zich in deze tijden niet alleen in de uitwerking van deze ernstig verstoorde Kosmische wetten maar tevens in een eindspelfase waarbij de inzet het menselijke DNA is wat opnieuw gereduceerd moet worden tot een primaire humanoïde “bewustzijnsvorm” alvorens er (nadat de transhumane overgangsfase is voltooid) nieuw leven “gekweekt” kan worden op een afgesloten aarde 2.0.


De “nieuwe” ether fungeert hierbij als een kunstmatige “voedingsatmosfeer” die deze “nieuwe” en andersoortige mens voorziet en onderhoudt in de nieuwe schepping aangestuurd door het alomvattende “goddelijke” Arteficiële demiurgische brein.


De bekendmaking van de zogenaamde “Galactic Federation” en de recente bekendmaking van ontdekte alien skeletten in samenhang met de toenemende UFO berichtgevingen dienen hoofdzakelijk ter voorbereiding om de mensheid richting deze nieuwe schepping met een geheel andere werkelijkheid te brengen. Waarbij de Galactic Federation als “overheid” van deze wereld gaat fungeren en zijn “dienaren” de mensheid aansturen in de vorm van een krachtig nieuw leiderschap.


De komende tijd zullen we dus vele veranderingen onder niet alleen de politieke spelers zien, maar tevens grote veranderingen, rampen en heftige scenario’s die de mensheid steeds dieper in de chaos leiden.

Alles hoort bij de psychologische voorbereiding van de mens.


De lichamelijke voorbereiding van de mens bestaat hierin uit het afzwakken van hun DNA en ondermijnen van hun bewustzijn.

Door velerlei hulpmiddelen, technieken en spirituele tools te gebruiken wordt je bewustzijn als het ware al geïntegreerd met “hulp van buitenaf” en tevens onbewust geïndoctrineerd met het valse licht, verpakt in valse waarheden.


Het menselijke Bewustzijn zal zeker in de toekomst het belangrijkste hulpmiddel blijken te zijn om zichzelf en zijn energieveld zo goed als dat lukt te bewaken en te beschermen tegen de vele aanvallen die op hen worden gepleegd.

De vele rampen in de wereld en de (kunstmatige) mRNA injecties maken onderdeel uit van het zichtbare scenario maar in het onzichtbare veld wordt het immense spel nog veel omvangrijker gespeeld over de hoofden van miljarden zielen/aardbewoners die al, zonder dit te beseffen, proefdieren van de duistere machten zijn.


Door je eigen innerlijke demonen onder ogen te zien en je schaduwen te transformeren geef je jezelf in deze Eindtijd het grootste cadeau wat mogelijk is.

Zorg voor innerlijke rust en gebruik je emoties om die innerlijke rust in je onderbuik te voelen vibreren, dus uit je verdriet, je woede en je pijn.


Keer regelmatig naar binnen en breng je bewustzijn en je hartslag terug IN je zelf door er bewust van te worden en rustig naar toe te ademen.

Adem vanuit je hart dieper naar je onderbuik.

Doe daarnaast je (dagelijkse) werk en wordt actief zodat je lichaam voldoende in actie is en zodoende je emoties en gevoelens kan transporteren binnen je energieveld. Alleen dan komt het bewustzijn voldoende los.


Het manipuleren met frequenties en het verstoren van de Shumanresonantie zorgen ervoor dat de aarde en haar bewoners innerlijk “wiebelig” worden.

Je eigen INNERLIJKE RESONANTIE ontvouwt zich tot een Goddelijk domein indien je bovenstaande dagelijks in je leven ten uitvoer brengt en daarnaast gewoon je leven leeft met alle werkzaamheden die daarbij horen.


GOD / de OORSPRONG zou nooit willen dat je stopt met het dagelijkse leven en/of alleen maar zweeft op je tapijt.

GOD wenst dat jij jouw zielsvibraties gaat ervaren en volop gaat leven en steeds zuiverder van hart en geweten wordt.


Jouw INNERLIJKE LICHT is de krachtigste bescherming maar kan zich alleen ontvouwen indien jij de zuiverste versie van jezelf gaat worden en gaat leven!


Doe je dit niet dan nemen demiurgische machten je over terwijl je denkt nog wakker en helder te zijn.


Wij zullen moeten beseffen dat deze geziene en ongeziene strijd de grootste strijd OOIT op aarde (en zonnestelsel) en binnen de sferen is.

Wees daarom alert en waakzaam IN jezelf.

Het lichaam liegt niet, je gevoelens zijn de antenne en je emoties navigeren je naar de schaduwen die er zijn om deze vervolgens te transformeren.


In GODS boomgaard dient elk mens juist in deze tijden zijn eigen INNERLJKE WERK te doen.


Helma Broekman©


Donaties zijn erg welkom.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. donatie


Dank je wel.


Een deze dagen belangrijke informatie over NIEUWE DAGERAAD III.

Houd mijn kanaal daarvoor in de gaten.Dwaling of maling?

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page