Zoeken
  • Lichtkind

Another Brick in The Wall

Voor de meeste wakkere mensen is het oorlog. Het buitensporige geweld dat tegen de bevolking wordt gebruikt en de toenemende genocide gelijkende injecties, die in hoog tempo er doorgedouwd worden.

Schrijnend om te zien hoe de mensheid getergd, uitgebuit, mishandeld en langzaam aan fysiek gedood wordt.

Hoe meer berichten je leest en hoe meer filmpjes je kijkt, hoe verdrietiger of bozer je wordt. Machteloosheid is de gedeelde factor die alom heerst.


Hoe zijn we ooit in zo’n wereld beland?


Het is de Eindtijd. Het Einde der Tijden. Het einde van een tijdperk.

In de Goddelijke Wereld betekent een eindtijd, een vereffening ofwel: neutralisering van energieën. Alles wat mensheid ooit heeft opgebouwd en uitgedragen, dient in neutraliteit terug te keren, alvorens de Nieuwe aarde zich openbaren kan.

Al het oude dient dus de aarde te verlaten, wat te verzwaard is om mee te gaan naar een nieuwe (laten we hopen een betere) wereld. Met andere woorden: wat niet licht genoeg is bevonden, kan geen doorgang vinden naar een ander tijdperk.


Veel mensen snakken al naar dit andere tijdperk. Een wereld waar geen oorlog meer is en gelijkheid tussen alle volkeren. Vrijheid is dan de gedeelde factor die alom heerst.

Om je licht van binnen te voelen helpt het niet om je in den treure te verbinden met de uiterlijke wereld die momenteel op oorlogspad is.

De mensheid stevent loodrecht af op een mega revolutie, waarbij nog meer geweld niet geschuwd gaat worden. En de twee kampen niet alleen meer loodrecht tegenover elkaar staan, maar tevens elkaar de kop willen inslaan. Daar woede, angst en onbegrip de overhand hebben genomen.


Bij elke overgang van een tijdperk, wil zich er een nieuw ras vormen.

In aardse termen gezegd: er wil zich een nieuwe mens vormen waarbij de innerlijke vrijheid zijn wereld creëert.

Innerlijke vrijheid valt enkel te voelen, zodra er innerlijke vrede is in jezelf. Wat ontstaat door jezelf in je hoofd en hart niet mee te laten slepen in de doorgedraaide buitenwereld.

De binnenwereld van elk mens is van nature vredig, zolang het geen verzwaring opneemt uit de buitenwereld.


Bij elke overgang van een tijdperk, waarbij het oude moet verdwijnen in processen en structuren, maar in de eerste plaats in mensen, worden offers gebracht.

Offers die je nu al niet gering ziet vallen:

De vele doden en chronisch zieken, die onwetend de injectie hebben genomen en daarbij als patent in machtswellustige, obsessieve handen zijn gevallen.

Vaak ook weer gezet door injecterende, onwetende mensen die hier en daar een snelcursus hebben gevolgd om te weten hoe je subcutaan moet spuiten.

Innerlijk krijgen steeds meer mensen het moeilijk, daar ze niet langer met de extreme stress kunnen dealen en gek worden van de zorgen en angst.


Zoals ik al eerder benoemde, zal de mensheid tot het uiterste beproefd gaan worden, waarbij geprobeerd wordt om zelfs de fundamentele grondrechten van Mensheid onderuit te schoffelen. Het komend jaar wordt een onnatuurlijk, surrealistisch jaar.

De valse berichtgevingen vieren hoogtij en niemand weet nog wat waar is of niet.

Maar al die berichtgevingen zorgen er wel voor dat er zich in de binnenwereld van mensen, zaadjes van twijfel en paniek worden gezaaid.

Een vertwijfelende mensheid is een wankelende mensheid.


Hoe meer rumoer, hoe drukker het hoofd, hoe minder de innerlijke stem.

De innerlijke stem schreeuwt niet. Het fluistert….

Maar mensheid luistert te weinig of zelfs niet.

Een niet luisterende mensheid is een wankelende mensheid.


En een wankelend ras komt in de Eindtijd ten val.


De Eindtijd is een aanval op Geest en Lichaam.

Je lichaam kun je nog zelf bepalen om uit de klauwen van het duister te houden:

Neem niet de spuit en al helemaal geen booster.

Leef je geluk en geniet van kleine dingen, ook van eten wat je lekker vindt.

De Christus zei niet voor niets: “Wat uit je mond komt, is vaak schadelijker dan wat erin komt”.

En vandaag de dag komt er nogal wat uit de menselijke mond…


De aanval op de menselijke Geest is een lastiger verhaal. Die is namelijk in volle hevigheid gaande en amper iemand die het ziet!

In de media, op Social media en alle berichtgevingen die onbewust met (innerlijke) schaduwen de wereld in worden gebracht, zijn gegrepen door de matrix.

De matrix die met behulp van elektromagnetische straling, de codes voor het onderbewustzijn van de mensheid bepaalt.

Zonder dat men het beseft, reageren alle mensen exact zoals de Krachten des Duisters die deze Eindtijd op aarde beheren, het willen.

Zij hebben de regie over het menselijke onderbewustzijn als we niet zelf autonoom worden over en in ons leven.


De daadwerkelijke oorlog is de vernietiging van de menselijke Geest.

Zodra deze namelijk bezoedeld, verbitterd en gebroken is, raakt de menselijke ziel deze als GPS functionerende Geest (die van oorsprong Goddelijk is), kwijt…


Ellende lang mediteren op 5 D en wachten op een betere wereld, is net zo zinloos als licht gaten boren in de matrix.

Om de uiterlijke muren van onderdrukking, genocide, woede en angst af te breken, is het nodig om de innerlijke muren af te breken. Dat gebeurt enkel indien je innerlijk, jezelf in balans weet te houden met je Lichaam & Geest.


Gezondheid en veerkracht vindt plaats in de, bij uitstek elektro magnetische, hersenen.

De hersenen die willoos zijn in de wetten van de elektromagnetische matrix. Zodra je die tot bedaren brengt, is je hart degene die Gods Waarheid spreekt.


Om uiterlijke muren te kunnen breken, breekt men IN zichzelf eerst zijn ego en persoonlijkheidsmuur af.

Uiterlijke muren kunnen enkel verdwijnen door innerlijke muren af te breken.


Another Brick in The Wall.


Helma Broekman

www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


t.me/centrumlichtkind
Recente blogposts

Alles weergeven