Zoeken
  • Lichtkind

Cirkel van angst

De meeste mensen die gevaxt zijn, durven überhaupt niet de mogelijkheid te onderzoeken dat de injectie pure nanodeeltjes en technologie bevat die hun immuunsysteem omzeilt en/of aantast.

De angst om daadwerkelijk te beseffen dat er iets in je lijf zit, waar je eigenlijk liever vanaf zou willen, is niet te aanvaarden, waardoor het overlevingsmechanisme in werking wordt gesteld dat zegt dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen en dat de injectie beschermt en vrijheid geeft tot een gezond en normaal leven.

Zodra er ook nog dagelijks een herhaaldelijke boodschap middels MSM in het bewustzijn van die mens geïndoctrineerd wordt, hoe gevaarlijk het wel niet is als je niet gevaxt bent, dan is de cirkel rond.

Het bewustzijn van desbetreffende mens is dan al grotendeels gevangen en in de ban van de grote leider. Ofwel, de overheid.

Het liefste wil je dan je (ongevaxte) medemens, waar je van houdt, meenemen in jouw werkelijkheid en dus tracht je die ander te overtuigen van het belang van de spuit.


Het valt steeds meer op hoe gevaxte mensen enkel op 1 spoor lopen en dat is het spoor van de normaliteit van het gegeven dat iedereen beschermd moet zijn tegen, en volgens de QR code binnen het sociale en maatschappelijke systeem geregistreerd moet zijn.

Alle vrijheid wordt opgegeven en alle morele waarden worden hierbij overboord gegooid.

Onder de deken van “wij beschermen de burger tegen een heftig virus”, wordt de waarheid toegedekt onder het mom van een valse veiligheid die de mens meer en meer schaakmat zet.


We zullen het niet meer hebben over de tweedeling veroorzakende boodschappen van de overheid.

De mensheid wordt naar het uiterste gedreven en hoe meer dit gebeurt, hoe heftiger de emotie en frustratie onder de oppervlakte van ieder, begint te borrelen.

Er dreigt een revolutionaire vulkanische activiteit wereldwijd los te barsten, hoe langer de onwaarheden, absurde maatregelen en giftige injecties op de mensheid losgelaten worden.

Aan de oppervlakte lijkt het nog relatief rustig, want de gemiddelde Nederlander hoort of leest niets over de vele opstanden en demonstraties tegen het draconische beleid op T.V.

Maar in de onderstroom borrelt het. En dat is niet gering.

Als lava wat zich nu nog betrekkelijk rustig houdt, warmt het zich steeds meer op om binnen niet al te lange tijd, tot een enorme explosieve uitbarsting van geweld en woede tot uiting te komen.

Daarbij geldt: hoe dichter mensen op elkaars lip zitten, hoe heftiger de uitbarsting.

Als een tikkende tijdbom is het wachten in de tijd, zodra de waarheid boven water komt en de overheid met zijn beleid ontmaskert wordt.

Het is wachten in de tijd, wanneer vele gevaxte medemensen erachter komen, dat ze gewoonweg bedonderd zijn, met valse leugens en een nog heftiger ingespoten middel.

“Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”, is een gezegde wat telkenmale zichzelf bevestigd heeft. Vroeg of laat.


Helaas is het voor veel mensen al te laat; zovelen die schade hebben ondervonden van het beleid, of dat nu ten gevolge van de injectie is of mentale gevolgen van de openbare gevangenis waarin de hele wereldbevolking is geplaatst.

De suïcidale gedachten alleen al onder jongeren rijzen vandaag de dag de pan uit.

Met onzichtbare boeien om de enkels is elke aardbewoner in beeld en volledig geregistreerd. Wie wel of niet gevaxt is en wie wel of niet gescand is binnen het pandemie systeem.

En hoewel vrijheid het Hoogste Goed is van elk mens, is juist die vrijheid volledig onder curatele gesteld. Natuurlijk onder valse voorwendselen.


Men gelooft, men denkt en men vindt.

Van alles over het hele beleid. Het gros is inmiddels volledig gevaxt.

Maar wie durft nog daadwerkelijk te VOELEN? En al helemaal met de nanodeeltjes in zijn lijf?

Ik snap het wel; als iets te gruwelijk beangstigend is om toe te laten in je bewustzijn, dan delete je dat. Heel logisch. De angst is anders te overweldigend.

En stel dan dat middels die nanobots ook nog de “boodschap” kan worden afgegeven dat je telkens een volgende vax moet nemen die je beschermd en dat ongevaxte mensen gevaarlijk voor je zijn. Dan is je eigen cirkel van een gevangen werkelijkheid, mentaal onder controle en volledig rond. (Maar je werkelijkheid is wel volledig afgesloten en staat niet meer open voor andere mogelijkheden en zienswijzen)


Haal je iemand daar nog weer uit?

Dat hangt van de uiteindes van die gevangen cirkel van iemands werkelijkheid af.

Zodra iemand niet bang is voor zijn eigen sterfelijkheid en zijn eigen Hogere Bewustzijn aan gaat spreken, kan er een opening ontstaan.

En elke opening betekent iets meer vrijheid. Hoe vrijer een Bewustzijn, hoe groter en dus realistischer zijn werkelijkheid.


Maar angst is een machtig wapen. Het maakt dat cirkels van (verdichte, beperkte) werkelijkheden, zich stevig gesloten houden en verharden zodra jij tracht deze te doorbreken.

Angst verstevigt zichzelf en houdt deuren dicht. Want in een beperkte werkelijkheid kun jij beter baas blijven over je eigen angsten en emoties. Dus de controle houden over jezelf.


Overtuig niemand en ga geen discussie aan. Het heeft vaak geen zin. De angst is het ijzeren slot op iemands gevangenisdeur.

Wat dan wel?

Maak je los van de buitenwereld en anderen. Blijf moedig rechtop en standvastig jezelf.

Het zijn korte, donkere dagen. Hoe meer je verbinding bij je omgeving zoekt, hoe groter de teleurstelling als straks steeds meer mensen wegvallen.

Het komt nu aan op je eigen innerlijke kracht. Die wordt beproefd. Die wordt uitgedaagd.

Onthoud dat enkel de strijd begint, zodra jij je verdedigt naar die ander!

Laat alles en iedereen voor wat het is. En vervolg je eigen pad. Zoals jij voelt dat goed is. Ongeacht wat anderen zeggen of jou van proberen te overtuigen.

BLIJF JE GEVOEL ALS ENIGE GRAADMETER VOLGEN VOOR AL JE HANDELINGEN!


De enige strijd speelt zich af in je eigen hoofd: piekerende gedachten en onvoorstelbare angsten maken dat jij afzwakt in vertrouwen en standvastigheid.

Laat de buitenwereld maar strijden. Laat iedereen maar praten.

Jij gaat moedig voorwaarts, wat er ook gebeurt!

Zodra je dat blijft volhouden en moedig blijft volharden, wordt het telkens een stukje gemakkelijker om in je eigen daadkracht en gevoel fier rechtop te blijven staan!


Helma Broekman

www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


t.me/centrumlichtkind
Recente blogposts

Alles weergeven