top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Complete andere Werkelijkheid

Bijgewerkt op: 2 apr. 2022

Het geomagnetische veld om onze planeet heeft in hoge mate te maken met de Zonne activiteit. Waar met het blote oog onze zon een rustig schijnende cirkel lijkt, is dit toch niet het geval.

Net als elke ster in de Melkweg, stoot de zon continue elektromagnetisch geladen plasmadeeltjes uit haar kern, de ruimte in.

Niet zelden gaat dit gepaard met heftige uitbarstingen ook wel zonnevlammen genoemd.

Indien zo’n heftige zonnevlam weer plaatsvindt, worden er zeer veel van deze elektrisch geladen zonnedeeltjes het luchtruim in geslingerd.


Wat als…?

Ik zeg niet per definitie dat het zo is, maar toch….stel je voor…


We mogen in dit tijdperk immers alles voor mogelijk houden toch? Stel dat alles, maar dan ook echt ALLES wat mensheid ooit geloofd heeft, NIET WAAR is?

Als je eens al je overtuigingen en vooronderstellingen overboord zou gooien. Doen alsof je brein een blanco vlak is, welke enkel en alleen maar de Echte Kosmische Wijsheid tot zich neemt. En alles zou deleten wat de geschiedenis ons heeft geleerd. Wat de elite wou dat wij leerden! Omdat zij WOUDEN dat we dit zo gingen zien, ervaren en leven.


1 april. Er wordt winters weer verwacht met sneeuw en kou. Sneeuw bevat kleine ijskristalletjes die werkzaam kunnen zijn als mini spiegeltjes.

1 april. Er wordt een opstart gemaakt met het “aanzetten” van 5G. De al bestaande zendmasten die de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond herrezen, hebben een wereldwijd netwerk van straling mogelijk gemaakt.

1 april. We geloven inmiddels niet meer in het bestaan van virussen, maar weten allang dat het gaat om de afvalstoffen van een vergiftigde cel.

Een “virus” in je lichaam is niets meer dan een grote schoonmaak van je lichaam.

1 april. Laten we maar geen grap met elkaar uithalen. De realiteit van alledag is al ironisch genoeg.


5G straling is het fenomeen waarbij energie en informatie wordt overgedragen zonder dat hiervoor een direct contact bestaat tussen de zender (de stralingsbron) en de ontvanger (de mens).

Via golven als elektromagnetische straling of via deeltjes als radioactiviteit, vindt deze energieoverdracht plaats.

Elektromagnetische golven worden gekenmerkt door frequentie en golflengte.

Beiden onzichtbare stralingen, die in staat zijn heel veel informatie binnen de ether gericht over te dragen naar een ontvanger die hiervoor een sterke geleider bij zich heeft.

Of moet ik zeggen: IN zich heeft?


Wat als…?

Ik zeg niet per definitie dat het zo is, maar toch….stel je voor…


Dat onze “zon” en wellicht alle sterren die we ’s avonds helder schijnend aan het hemelse firmament zien staan, eens allemaal kleine en grote projectoren zijn die uitermate in staat zijn het valse licht van Orion en Sirius op te vangen en op te slaan?


Stel je voor dat alles wat jij denkt dat “sterren” zijn, eigenlijk niets meer zijn dan felle projecterende lampjes die als miljarden kleine zonnecel energie “batterijtjes” functioneren?

Wat als…het hemelse firmament nou eens niet de WERKELIJKE kosmische lucht is?

Doch een ILLUSIE?

Met in werkelijkheid een hologram met

oplaadsterren die nodig zijn, om het elektromagnetische netwerk om de aarde in stand te houden en de mensheid afgezonderd te houden van zijn naaste kosmische familieleden uit de Melkweg?

Is dat misschien de drive van het duister/de elite om onze planeet van zoveel mogelijk zonnepanelen en windmolens te voorzien??!


Elektriciteit is het belangrijkste deel van ons menselijke lichaam.

De uit het grotendeels waterachtige, substantie bestaande fysieke vorm wat wij hebben, geleidt in hoge mate alle elektrisch geladen impulsen.

Welke middels ons zenuwstelsel door heel het lichaam en onze hersenen worden geleid.

Door de constante stroom aan elektromagnetische impulsen die onze hersenen en ons zenuwstelsel opvangen, blijft niet alleen ons lichaam maar ook ons denken, ons gevoel en onze levenskracht gevangen in dit kunstmatige netwerk van impulsen rondom de aarde.


Alles wat we denken, horen, zien, proeven, voelen en ruiken komt in dit elektromagnetische (fysieke, menselijke) systeem. Waar het in ons lichaam wordt omgezet in allerlei chemisch/organische processen.

Een hele innerlijke wereld van een groot stralingsveld.


En dan is het 1 april.

Waarin zonder dat iemand het ziet en kan waarnemen, het 5G stralingsnetwerk van buitenaf op de mensheid losgelaten wordt.

Een hele uiterlijke wereld van een groot stralingsveld.


We dienen in deze absurde tijd absoluut dicht bij onszelf te blijven.

En ons niet laten meesleuren met alle duizenden berichtgevingen op een dag die enkel de tijdlijnen verzwaren (LICHTKIND FILMPJE #53)


We keep it simple and close to ourselves:


Energie en straling gaat over trilling. Het menselijke Bewustzijn bevat de Hoogste Trilling van het heelal omdat het rechtstreeks de afstamming is van het Oorspronkelijke Goddelijke Veld.

Hoe hoger je trilling – hoe ijler je substantiële menselijke systeem.

Hoe ijler je systeem – hoe minder vatbaar voor uitwendige straling.


Het Bewustzijn is de Alfa en de Omega van heel de schepping.

Door zowel jouw Liefde als Haat impulsen met elkaar te verenigen, ontstaat er een neutraliteit in je systeem.

Door zowel jouw Vertrouwen als Angst impulsen bij elkaar in je bewustzijn te brengen, ontstaat er een zachte heling die je als basis nodig hebt.

Het Begin en het Einde vallen daardoor samen in jouw Bewustzijn, waardoor de opening naar een Nieuwe Wereld (zonder een ziekmakend, aangestuurd netwerk) ontstaat.


Heel de schepping draait om Bewustzijn.

Bewustzijn stuurt je lichaam, ziel en hele wezenskern aan.

Niets kan jou daadwerkelijk raken of ziek maken, indien je dit OPEN GODDELIJKE Bewustzijn waarin je alles voor mogelijk houdt, niet langer laat vangen door je gedachten, gevoelens en angsten.

Wees voorbereid – er komen Nieuwe Tijden!

Het LICHT weet wat het doet. De parallelle wereld wil zich de komende tijd nu in onze binnenwereld aandienen. Een belangrijk proces wat enkel mogelijk is, indien je het spel niet enkel doorziet, maar OVERZIET.


Helma Broekman©T.me/centrumlichtkind
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page