top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De afgrond waarop Mensheid staat

De nieuwe lesmethode waarmee scholen, opvangcentra en de kinderopvang nu mee “besmet” worden houdt zogenaamd een gedegen en veilige lesmethode in om (veel te jonge) kinderen bekend te maken met seksualiteit en nog erger, porno achtige handelingen en seksueel uitspattingsgedrag.

Het kind moet leren dat alles “normaal” is wat seks betreft. Of het nou om “likken”, “pijpen”, “masturberen”, “veranderen van je geslacht”, seks met dieren-, of zelfs met een volwassene gaat.


Een ronduit WALGELIJKE ONTWIKKELING waarin alle morele waarden en normen overboord worden gegooid ten dienste van deze ronduit misselijkmakende satanische ontwikkeling, die de mensheid door de strot wordt geduwd.


De “Week van de Lentekriebels” is een compleet draaiboek en wordt gepromoot als een erkende lesmethode waarin “alle relevante thema’s in een doorlopende leerlijn aan bod komen”.

“De lespakketten Kriebels in je buik zijn door de Erkenningscommissie Interventies beoordeeld als theoretisch goed onderbouwd. Veiligwijs en Wonderlijk gemaakt zijn “goed beschreven”.

Er is een leerlijn gemaakt van Kriebels in je buik waarin staat welke lessen je minimaal moet geven per groep en welke daarnaast wenselijk zijn.


Dat die relevante thema’s niets meer met een gezonde ontwikkeling van seksualiteit te maken hebben en het jonge kind geforceerd wordt tot een vervroegde seksuele drive, is een dieptepunt in de menselijke geschiedenis.

Met het normaliseren van seks met kinderen en alle vunzigheid daaromheen, is de grens bereikt voor GOD.

Het getuigt hoe diep de mensheid is gezakt die zich dwaas laat meeslepen in het grote vuile plan van het duistere kwaad zelf en het daarbij ook nog presenteert als zogenaamd iets “educatiefs en dus goeds”.

Dat de seksuele ontwikkeling bij kinderen gruwelijk wordt aangetast en hun biologie ernstig verstoord is een intriest gegeven, waarbij je over je nek gaat.


Een kind op de buitenschoolse opvang.

7 jaar oud even voor de T.V. Te wachten tot zijn ouders hem komen ophalen. Zo uit het wilde weg opeens een opmerking: “neuk me in mijn kont!”.

Euh…..WAT???? Kind wordt aangesproken. Het kijkt verdwaasd de begeleider aan. Weet niet eens wat het heeft gezegd. Zou het überhaupt begrijpen wat het heeft gezegd?


Een kind op de kinderopvang.

3 jaar oud. Bewegingen makend (je weet vast welke) op een grote teddybeer.

Het zweet gutst hem van het gezichtje.

Euh….WAT???? Kind wordt van teddybeer afgehaald. Kijkt verdwaasd rond.

Wat is er nou gebeurd?


Een kind op de basisschool.

9 jaar oud. Lerend in groep 6. Zit constant aan zijn….., ach je weet wel, op het schoolplein en laat dit aan de anderen zien.

Euh….WAT???? Leerkracht ziet het niet of vindt het wellicht normaal, want de seksuele vorming volgens “Lentekriebels” houdt in dat iedereen van zijn geslachtsdeel moet houden en hier vrijuit mee om mag gaan.

Wat is hier aan de hand?


Kinderen worden met de dag grover; uitspraken en schelden met vieze woorden wordt steeds meer als normaal gezien.

Wat is hier aan de hand?


Wat er aan de hand is?

Door de massale toediening van de nano technische (draconische) mRNA injecties worden er geleidelijk aan, heel subtiel weliswaar, maar doch gestaagd, kleine impulsen aan het zenuwstelsel doorgegeven welke het oerbrein (het reptielenbrein) activeert tot de oer impulsen welke bij dit oudste deel van onze hersenen horen.

Die impulsen zijn paren, seks, eten, slapen en overlevingsdrift.

Een reptiel heeft een grote paringsdrang met een sterke oer impuls om zichzelf voort te planten, ten koste van alles en iedereen.

Tel daar de satanische agenda van het WEF bij op en de optelsom is compleet.


Maar tegenwoordig mag je niets meer zeggen over wat je nog wel of niet normaal vindt aan de seks en de seksuele voorkeuren.

Tegenwoordig mag je niets meer zeggen over alle veranderingen die de mensheid innerlijk (en ook steeds meer uiterlijk) ondergaan.


“Laat de kinderen tot MIJ komen” is wat Jezus de Christus tot ons zei.


Hij bedoelt daarmee dat iedereen met zijn vunzige poten van de zuivere kinderen af dient te blijven, daar anders de gevolgen groot zullen zijn.

Iets wat van nature puur is dient zuiver te blijven en moet op zijn eigen manier de wereld, zijn lijfje, met de ontluikende seksualiteit ontdekken.

Zonder dwang, zonder ziekelijke educatie en al helemaal zonder de onzuiverheid van dwaze volwassenen. (die blijkbaar met hun eigen seksualiteit een groot probleem hebben).


Door de aanjaging van het oerbrein worden (pure) kinderen nu de dupe.

De grens die GOD heeft gesteld ligt bij het vernietigen en bezoedelen van het kind.

De mensheid staat werkelijk met 1 been op de afgrond en is ondertussen nog steeds bezig met alle uiterlijke schijn en het gewauwel om iedereen maar te moeten accepteren.


De grens voor HET LICHT is op een haartje na, bijna bereikt.


Ouders bescherm uw kinderen en doe wat je zuivere hart je ingeeft.

Er is een andere wind gaan waaien, een wind waarin kinderen vogelvrij worden verklaard door het pure kwaad.

Indien deze tendens zich voortzet, wordt de mens in een snel tempo tot zijn eigen vijand gemaakt welke genadeloos afstevent op de ondergang van heel de menselijke beschaving.


Helma Broekman©


Een donatie is heel erg welkom.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. Donatie.

Dank je wel.


NB: het platform is zo goed als klaar maar het forum werkt nog niet.

We hebben zeer veel aardse tegenwerking en tevens de tegenwerking van onze strijd die niet van deze aarde is.

Men zal begrijpen waarom.Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page