top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De eigen keuze(s) van de Mensheid

We begrijpen dat voor velen het een heftige boodschap is om met mensen intensief om te gaan, dan wel een liefdesrelatie mee te hebben terwijl de één ongevaccineerd is en de ander gevaccineerd.

Zoals we vaker hebben uitgelegd is er de Goddelijke bescherming en de liefdevolle bescherming van binnenuit zodra je je eigen schaduwen onder ogen leert zien om zodoende je Innerlijke Licht te bevrijden.

Door het innerlijke duister te ontmaskeren, vindt men immers zijn grote Innerlijke Licht.


We hebben het hedendaags echter over zeer geavanceerde mRNA technieken die met name middels de zogenaamde “booster shots” massaal in het menselijke ras worden binnengebracht.

Niet alleen zijn deze technologieën van buiten jullie aarde gecreëerd, doch hebben zij tevens de beschikking over een zelf assemblerend vermogen wat tot leven wordt gewekt zodra het langere tijd in zijn gastheer verblijft.

Door de biologische systemen van het menselijke lichaam worden deze technieken als een soort zelf creërend minuscuul computer modelletje tot ontwikkeling gebracht in de mens zelf.


Zelfreflectie & ontwikkeling van zuivere Spiritualiteit van de mens zijn de sleutelwoorden om deze tijden goed door te komen.

Spiritualiteit is het antwoord op een steeds vaster komend matrix model of dat nu binnen de stoffelijke werelden gebeurt middels opkomende verdrukking van de mens zelf of middels het steeds verder afhakende onderbewustzijn van de mens waardoor hij niet langer in staat zal zijn de Kosmische IK kracht aan te boren.


Zelfreflectie & zuivere Spiritualiteit werkt de werking van dit buitenaards ontwikkelde mRNA tegen!

Hoe meer een mens zijn eigen duister onder ogen wil zien en hiermee aan het werk gaat, hoe minder het zelf assemblerende vermogen van deze ingenieuze techniek zijn verwoestende uitwerking binnen de mens kan hebben.


Het is aan ieder van jullie zelf hoe hier mee om te gaan.

De aardse liefdesrelaties zijn van zeer sterke aard, doch de Goddelijke bescherming van iemand als (on)gevaccineerd mens vindt enkel plaats indien de eigen verantwoordelijkheid genomen wordt en vanuit deze verantwoordelijkheid de keuzes worden gemaakt die het beste bij hem passen.

Willens en wetens met de huidige aanwezige kennis in jezelf toch andere keuzes maken zorgt ervoor dat de mens volledig verantwoordelijk wordt voor zijn eigen keuzes en de weg die nog is te gaan.


De aarde is nog niet eerder zo duister geweest en daarmee bedoelen wij de aanwezige energieën, astrale krachten en machthebbende die momenteel in de hemel en op jullie aarde regeren.

Stapsgewijs ontvangt de mensheid steeds meer de kennis en de Wijsheid die nodig wordt geacht om zichzelf veilig en beschermd te houden.

Echter het pad wordt door een ieder van jullie zelf bepaald.

Wij creëren slechts de mogelijkheden om niet alleen je binnenste te tot een Kosmisch level te ontwikkelen maar tevens om je eigen weg te bewandelen en je zodoende voorzichtig laverend deze (immense) Eindtijd door te leiden.


Het negeren van de eigen kennis en opgedane wijsheid behoort geheel tot de mens zijn eigen verantwoordelijkheid en valt buiten de liefdevolle begeleiding vanuit het Oorspronkelijke veld.


Wees niet slechts een liefdevol zuiver mens, doch tevens een wijs mens.

Heb die ander lief gelijk als jezelf maar verlies die liefde voor het Zelf niet uit het oog.Opgetekend 23 november 2022 gedownload binnen de aardse archieven van het huidige Homo Sapiens ras.

De Raad van Twaalf vanuit het Oorspronkelijke Alcyone Veld


(kanaal: HELMA BROEKMAN ©)


Xander en Team LICHTKIND


NB: SLECHTS EEN ENKELE MAIL WORDT BEANTWOORD DOOR HET TEAM

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page