top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De illusie van veiligheid…


Vanuit een grote vorm van aandacht en waarde gevende informatie over Corona en de bijbehorende injecties, gaat de mensheid nu langzaam aan over naar het tijdperk van controle en isolatie.

Een tijdperk waarin ondanks de naarstige pogingen om autonoom te leven, zelfvoorzienend te zijn, de kasten vol met NAC en vitamine C tabletten te hebben en een volle voorraadkast met eten, is en blijft het levensfundament wankelen omdat de tijdsgeest dat nou eenmaal vraagt.


Steeds meer zal geleidelijk aan niemand meer kunnen ontkomen aan de oprukkende overheidswetten die gelijk zijn aan willekeurig welke dictatuur dan ook.

En of het nu de angst is voor het verplichten van een vaccinatie of de onbetaalbaar wordende energie-, en belastingprijzen, de mensheid kan geen kant meer op.

Alles is inmiddels dichtgespijkerd en het ijzeren regime wordt van achter de coulissen steeds meer naar voren geschoven zodat de mensheid geleidelijk aan wordt opgerekt tot het verleggen van hun grenzen en het normaliseren van iets zeer kwaadaardigs waarin niets meer is wat het lijkt en alles wordt omgedraaid:

Er is een zogenaamde energiecrisis, maar ondanks het overschot aan gas worden de gasprijzen onbetaalbaar gemaakt.

Er is een zogenaamde voedselcrisis, maar de boeren verdwijnen in ras tempo en boerderijen worden opgekocht.

Er is een zogenaamde asielzoekerscrisis, maar de grenzen voor Oekraïners worden wagenwijd open gezet.


Binnen in onze huizen (waar we godzijdank nog in mogen blijven wonen), staat de Televisie tegenwoordig meer uit dan aan.

Zelfs het Avro/Tros programma over alle songfestival deelnemers waar mijn jongste vroeger zo dol op was, is zwaar gecensureerd en een opeenvolging van elitaire PR.

De vroegere deelnemers van weleer mogen nog één maal komen opdraven en hun, met dank aan botox verkregen, jeugdigheid showen waarbij hun liedjes de woonkamer galmend vullen.

Het valt totaal niet op dat de deelnemers uit Oekraïne zelfs meerdere malen hun kunsten mogen vertonen en al helemaal niet dat enkel hun lied (gezongen over de oorlog) ondertiteld is.


ALLES WORDT GECENSUREERD EN IN DE GATEN GEHOUDEN, DAAR ONTKOMT NIEMAND MEER AAN.


We kunnen brieven blijven schrijven, demonstraties blijven voeren en met “boeren” zakdoeken blijven wapperen, maar feit is en blijft dat het niet zal helpen omdat alles al in kannen en kruiken is.

De overheden van deze wereld hebben al heel erg lang de voorbereidingen zorgvuldig getroffen en daarbij gebruikt gemaakt van buitenaardse technologie.

De overheden van deze wereld hebben al heel erg lang de tijd/ruimte coördinaten in beheer waarbij gebruik wordt gemaakt van de individuele elektro magnetische straling van ieder mens.

De overheden van deze wereld hebben al heel erg lang de controle over alle kwantum modellen waarbij de proeven met energie en kwantumfysica hun data bases vult.


Je lichaam bevindt zich nou eenmaal op deze aarde en ook je ziel dient deze huidige planeet ronde te voltooien, dus “eruit stappen” heeft geen enkele zin.

Want of je nu wel of niet je lichaam verlaat, het zielsproces waarin de mensheid zich momenteel bevindt wordt meegenomen in het astrale veld.


Beter is om IN je lichaam te blijven en lief te zijn voor jezelf zodat het volledige zielsproces zich kan voltooien met een lichaam in de stof.

Zodra je ziel er aan toe is om het lichaam los te laten spreken we over een “natuurlijk proces” waarbij “sterven” elke dag een beetje aan de orde is.

Het oude wil immers worden losgelaten en dat betekent dat je met nieuwe inzichten en vernieuwde gedachten en gevoelens naar het huidige moment binnen deze tijd kijken moet.


Blijven hangen in eigen pijn en frustratie is nu het domste wat je kunt doen en koren op de molen van het duister.


Neem je pijnlijke verleden mee als leerschool van wijze levenslessen en sta volledig in je huidige IK besef.

Niemand zal je aandacht geven of liefde schenken indien je niet eerst zelf dit onder ogen ziet.

Vergeet niet je verleden maar vergeef wel alles wat daar is gebeurd.


Het natuurlijke proces van “sterven” is achterlaten van al het oude wat je niet langer dient.

Deze oude ballast bestaat uit je pijnen, je angsten met oude processen en verzwaart onnodig je lichaam en ziel.

Iets wat je de komende jaren niet langer kunt en moet gebruiken, daar alles nodig zal zijn om fier rechtop door te gaan.


STRIJDEN TEGEN DE OVERHEID EN HET DUISTER IS HET GROOTSTE VERLEIDELIJKE “AAS” WAT DE ELITE HEEFT UITGEZET:

Hoe meer mensen zich in groepen met een idyllisch bewogen doelen bundelen, hoe krachtiger de overheid in de nabije toekomst kopstukken hiervan oppakken kan, zodat de rest van de groep in angst en versnippering uiteen valt.


Veiligheid zit hem niet in bundelen in overeenkomstige groepen of staan voor je rechten tegenover de overheid.

Veiligheid zit hem niet in voortijdig uit het leven stappen of vissen in de verraderlijke vijver van New Age en valse spiritualiteit.


Veiligheid zit hem in jezelf aanvaarden met wat je bent en wat je verleden was.

DE STRIJD DIE DE MENSHEID VOERT IS NIET DAADWERKELIJK VAN DEZE AARDE, MAAR VAN EEN HOGERE INTELLIGENTERE ORDE DAN MEN OOIT HEEFT BESEFT.


Door jezelf binnen je eigen kennis en liefde te (her)ontdekken, kom je tot een vernieuwde versie van jezelf.

Een versie die het beste in houdt van al je vorige levens waarbij alles wat niet langer dient wordt afgelegd en waarbij de opgedane wijsheid staande blijft.


ONZE STRIJD IS NIET VAN DEZE AARDE.

LAAT JE NIET VERLEIDEN TOT DIT DUEL.


De enige strijd die je dient uit te vechten is de strijd tussen licht en schaduw IN jezelf.


Zodra dit gebeurt zal het LICHT je verder leiden en kracht geven wanneer dat nodig is.

Niet langer de elite, overheid of WEF griezels zullen je pakken, maar de gloed van je Innerlijk Ontwaakte Licht zal je leidraad zijn.


Vertrouw.

In Gods Naam.


Helma Broekman©


NIETS VAN DIT ARTIKEL MAG ZONDER VERMELDING VAN DE AUTEUR GEDEELD OF OVERGENOMEN WORDEN.


Een (kleine) bijdrage kan ik erg waarderen. Bedankt alvast.


LICHTKIND o.v.v. Donatie

NL91 INGB 0398 6145 47

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page