top of page
Zoeken
  • Lichtkind

De matrix – de Grote openlucht gevangenis

Een grote zwerm vogels, de zogenoemde geelkoptroepialen, vliegt zich te pletter in Mexico. Zomaar uit het niets storten ze op de aarde neer. Er weten vogels te ontkomen maar honderden vliegen rechtstreeks hun eigen dood tegemoet.

Het is compleet onduidelijk waardoor de vogels ineens crashten.

Door een dierenarts wordt er gespeculeerd dat de dieren wellicht ontregeld zijn door koude lucht, hoogspanningskabels of luchtvervuiling.

Ook speculeert hij dat er sprake kan zijn geweest van een mislukte uitwijkmanoeuvre voor een roofdier.


Het is een verbluffend gegeven dat vogels feilloos hun weg over de aarde weten te vinden en duizenden kilometers kunnen afleggen zonder te verdwalen. Instinctief trekken ze exact naar die gebieden, die voor hen veilig en goed zijn om te overleven.

En hoewel sommige vogels elk jaar op dezelfde plek broeden, zoals bijvoorbeeld de Boerenzwaluw en de Grutto, vliegen ze toch elk jaar op en af naar Afrika.


Vogels oriënteren zich op landschapskenmerken zoals bergen, kustlijnen en rivieren en bepalen zo hun koers. Ze zijn gevoelig voor het aardmagnetisch veld en ze navigeren met hulp van de zon en de sterren. Het is ongelooflijk hoe ingenieus hun ingebouwde natuurlijke “weten”, hen de weg wijst om deze enorme afstanden af te leggen.


In hun ogen bevindt zich een stof, het zogenaamde “chryptochroom”, die hen in staat stelt het magnetisch veld van de aarde te zien. Ze gebruiken de krachtlijnen van het magnetisch veld van onze planeet.

Daarnaast is hun reukzin van wezenlijk belang; soms nog belangrijker dan het aardmagnetisme wat ze waarnemen.

Door het gebruik maken van zeer lage tonen, kunnen vogels bijvoorbeeld zware tornado’s al van honderden kilometers afstand horen aankomen.

Hun zintuigen en hun innerlijke “weten” leidt hen feilloos de weg en geeft aan waar en wanneer het onveilig wordt op de aarde.

Op voorhand zien en voelen ze een orkaan of natuurgeweld aankomen.


Terug naar de arme stakkers in Mexico.

Niemand weet exact wat er nu gaande is en hoe dit is gekomen. Met zo’n uitgekiend super goddelijk vermogen en neus voor gevaar, vliegen die vogels hun eigen dood tegemoet…

Het lijkt op wat veel mensen momenteel ondergaan.

Nietsvermoedend breken ze hun eigen immuunsysteem af en zijn zich niet bewust van het (mogelijke) gevaar.

Wordt door het vele testen hun reukzin vernietigd?

Steeds vaker hoor en lees je de verhalen.

Wordt hun natuurlijke zintuigelijke beleving geleidelijk aan teniet gedaan?

Steeds vaker hoor en lees je de verhalen van mensen die zichzelf niet meer goed kunnen voelen en ervaren.

Wat is de “onnatuurlijke” boodschap die naar binnen wordt geïnjecteerd, die ten koste gaat van het natuurlijke vermogen van de mensen om te voelen, te ervaren en intuïtief te weten dat er gevaar dreigt of iets niet klopt?


De epifyse en onze zintuigen zijn een belangrijke waarnemer binnen de matrix, om onszelf in veilige modus te navigeren binnen de wetten van het elitaire duistere spel. Het voorkomt misschien niet dat we soms rake klappen krijgen en flink door elkaar gebutst worden, maar door deze kwaliteiten weten we instinctief ons als mens aardig te redden😊


Wat is er dan toch met die arme drommels gaande geweest?

Laat je eigen gevoel erop volgen, maar weet dat men bij aanvang van dit jaar, aardig de duimschroeven van de matrix heeft opgedraaid.

Dat betekent dat de elektrische geleidingen en het aardmagnetische veld van de aarde, in constante beroering worden gebracht, waardoor niet alleen de tijdsfrequenties sneller (lees hectischer) zijn gaan verlopen, maar tevens de frequenties rondom de aarde in een sterkere dissonantie zijn gekomen.

Het weer, de menselijke processen, de tijd, de gebeurtenissen, alles maar dan ook werkelijk alles is in beroering en veelal niet op zo’n fijne manier.

Het ene volgt het andere op en onze zintuigen zijn niet meer in staat om “goed te navigeren”.

Met andere woorden: te weten wat te doen. Wat er überhaupt aan de hand is en hoe het allemaal verder moet.


De matrix is de onzichtbare frequentie gevangenis. Het is een grote open lucht gevangenis: ons zonnestelsel en de aarde helemaal.

Maar iets wat al eonen lang zo is gearrangeerd, ook al is het ongezond en duister, is gek genoeg voor de mensheid wel vertrouwd.

Mensheid heeft er mee leren om te gaan. Sterker nog: kent niet anders.

Elke verstoring of dissonantie binnen het matrixveld is dus heftig en intens voor ons energieveld.


Door de matrix te verstoren en in andere frequenties te brengen, wat dus doelbewust gebeurt, ontregelt niet alleen de mensheid, maar ook hun binnenwereld en hun buitenwereld.

Alles staat met elkaar in verbinding.

Binnen de matrix is het oorzaak/gevolg principe in hoge mate van kracht.


De vogels stortten neer. Door doelbewuste en moedwillige ontregeling van de matrix belijning.

De binnenwereld navigeerde hen niet meer, waardoor hun buitenwereld gevaarlijk werd.


Moraal?

Ondanks de onrust en de hele pleurezooi die nog wel een tijdje schijnt te duren, dient de mensheid zijn binnenwereld in veiligheid te houden.

Laat je niet besmetten met de onrust van de buitenwereld. Vertrouw op je eigen hart.

Je hart is de ENIGE energie GENERATOR die jouw (energie) lichaam veilig binnen de matrix laat navigeren.

Zorg dat je blijft vliegen. In alle vrijheid.

Vrij vliegen binnen de (nu nog bestaande) grootste open lucht gevangenis ooit.


Maar ach…ook daarbinnen zijn fijne ervaringen.


Het pad dient gelopen te worden zoals alle openbaringen beschrijven. Het is nou eenmaal niet anders. We zijn onderweg. En ook dat is mooi en vrij…IN onszelf.


YT filmpje LICHTKIND #8.


Helma Broekman

t.me/centrumlichtkind


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page