top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De matrix hekken sluiten

De matrix sluit zich zachtjes, doch gestaagd de komende jaren.

Vanuit een toegenomen zonnevlam activiteit met een sterk afnemend magnetisch veld rondom planeet aarde, komt de dag des oordeels uit de Bijbelse profetieën misschien wel erg dichtbij.

De naderende poolomkeringen van de zon en de aarde, creëren immense elektromagnetisch geladen ionensferen waarbinnen de driedimensionale materiele wereld geen schijn van kans heeft om in de huidige hoedanigheid voort te bestaan.


De matrix welke onder het aardse Christusraster is aangelegd, wordt hedendaags met een noodgang verstevigd en opnieuw verankerd binnen de huidige krachtlijnen vanaf planeet aarde naar haar kunstmatig gepositioneerde maan.

Door de geometrische bolwerken die de aarde huisvest, wordt dit krachtige veld alsmaar sterker doordat de energieën zich in een voortdurende circulerende cyclische beweging, de zogenaamde “zielen loop ofwel reincarnatie lus”, hebben opgebouwd.


En waar juist binnen deze Eindtijd de hoop is gevestigd op een alsmaar wakker wordende mensheid, die zich NAAR BINNEN KEERT om zodoende middels het ontwaakte innerlijke Goddelijke Christuslicht zijn ziel te bevrijden, leiden alle uiterlijke vertoningen en zogenaamde lichtverschijningen, de mens juist verder van zichzelf weg.


Rondom de aarde is het raster stevig opgebouwd. Meer dan iedereen vermoed.

Het project SpaceX is een zogenaamd “mooi” initiatief welke als doel heeft om een internationaal, wereldwijd breedbandinternet te gaan aanbieden per satelliet.

Tientallen, op zeer korte termijn honderden en over niet al te lange tijd, duizenden internetsatellieten zullen rondzwermen rondom onze planeet.

Alles registerend, met behulp van de Artificial Intelligence world, de 5G en 6G in samenwerking met de geïnjecteerde Nano bots en het grafeenraster binnen de aardse atmosfeer.


Starlink Satellieten


Vanuit de vele windmolens die als paddenstoelen op de Nederlandse vlaktes nu de grond uit worden gestampt, worden constant krachtige elektromagnetische, hexagonale velden de ether in gepulseerd.

Een hexagram welke binnen het driedimensionale veld, de ziel nagenoeg onmogelijk maakt om middels zijn eigen energieveld qua afstemming op het Licht of de Bron buiten hem te plaatsen, zichzelf te bevrijden.

Veel binnen de huidige spirituele wereld is erop gestoeld om het Licht van buiten het “zelf” te ontwikkelen in plaats van dat elk mens zelf aan het denken en voelen wordt gezet.

Hoe meer alle “heilige huisjes” omver worden geblazen omdat de Waarheid vanuit het Oorspronkelijke Licht niet altijd even leuk en gemakkelijk is te ontvangen, hoe dieper de “zielen loop” binnen het drie-, en vierdimensionale raster (de aardse en astrale sferen) zich uitstrekt.


Als een donkere astrale vortex, gevuld met etherische (onbewuste) zielsenergie worden de poorten naar een wereldwijde gevangenis geopend.

Hoe minder de mens zijn verantwoordelijkheid neemt om zijn eigen weerstand of triggers onder ogen te zien en in plaats daarvan maar naar buiten toe werpt omdat dit de gemakkelijkste manier is, hoe krachtiger deze vortexen worden.


De Saturnus – Maan – Aarde matrix (als kleinere planetaire matrix) laat zich steeds meer zien voor hen die zich geopend hebben BINNEN het Zelf.

De zwarte geometrisch gevormde vortex modellen, tekenen zich boven de horizon steeds meer af. En waar de zomerlucht nog enigszins “rustig” lijkt, is het tegengestelde waar:

Achter het zomerblauw (met regelmatig natuurlijk forse chemtrails), speelt zich een complete civilisatie af met een geheel eigen agenda, die de mensheid volledig in quarantaine plaatst. Om hun lichaam en ziel gevangen te houden binnen een afgesloten systeem in de Melkweg.


En hoe meer de mensheid verijdelt en zich verlustigd aan de zogenaamde (externe) verlossing, hoe krachtiger de afsluiting van het Kosmische veld wordt.

Hoe meer de mensheid enkel luistert naar gelouterde en weldoende lichtboodschappen, hoe dieper de zielsvortex wordt.


De buitenaardse levensvormen bevinden zich IN ieder mens zelf.

De ontbrekende schakel van alle humanoïde levensvormen, ligt besloten in het menselijke DNA. Vanuit het stelsel Lyra worden steeds sterkere Lichtsignalen uitgezonden vanuit het Oorspronkelijke Veld omdat de tijd dringt naar een dieper Innerlijk Ontwaken van de Mensheid zelf.

Zelf nadenken, zelf ervaren en zelf (door)voelen, in plaats van luisteren en blindelings volgen van een extern persoon, leider of iemand die tot goeroe verheven wordt.


Het pad van het Zelf ontwaken gaat net als de Eindtijd in geleidelijke stappen.

Waarbij de eerste (basis)stap het stoppen met projecteren op die ander is. Alles is van jezelf en komt terug bij jezelf, wat je op die ander projecteert en zegt over die ander.

Hoe meer de mens zijn ware aard daadwerkelijk leert kennen, hoe krachtiger de basisklank van zijn eigen DNA streng is.


Het duister (en ja, we moeten het duister gewoon bij naam noemen!), heeft er alle baat bij om deze basisklank voorgoed te vernietigen, zodat het menselijke DNA niet meer de bevrijding naar het AL Licht is.

Het menselijke DNA kristalliseert zich uit op Bewustzijn en Onnoemlijke Liefde voor AL wat Leeft.

Het zal de enige mogelijkheid bieden voor iedere ziel – indien de blik telkens opnieuw naar binnen wordt gericht.


De Eindtijd is al eonen lang een gegeven.

Deze Eindtijd welke de mensheid aan onderhevig is, is in specifieke, gedetailleerde stappen opgebouwd.

Het duister weet wat het doet.

Het Licht weet ook wat het duister doet.


Maar de vraag is, of de mens weet wat hij doet?


Helma Broekman©


www.lichtkind.nl

www.nieuwedageraad.nl


T.me/centrumlichtkind


YouTube: LICHTKIND KANAAL


Satelliet grid in opbouw:Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page