top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De Metaverse wereld – het nieuwe “paradijs”. Deel I

Bijgewerkt op: 12 apr. 2022

Het nieuwe Utopia waar we als mensheid binnen enkele jaren in terecht zullen komen zijn de gigantische Smart city’s waarin het menselijke leven zich gaat afspelen.

Tenminste als we nog van “menselijk leven” kunnen spreken.


De hele planeet aarde en ons zonnestelsel wordt de “Metaverse” in het heelal.

Een gigantische virtuele omgeving welke door een wereldwijd mega online netwerk, beelden en hologrammen creëert van virtuele driedimensionale beelden.

Niet (meer) van onze huidige wereld te onderscheiden. Deze Metaverse wereld is ongelimiteerd en onsterfelijk. Het kent geen “begin en geen einde”.

Dat betekent dat tot in het einde der dagen, deze surrogaat virtuele wereld zal voortbestaan.

Of duidelijker: je komt er nooit meer vanaf.

Of nog duidelijker: je komt er nooit meer uit.


In dit prachtige Utopia kunnen mensen elkaar ontmoeten, zijn wie ze willen zijn, van elkaar leren en zelfs nieuwe vaardigheden en kennis op doen, die normaal gesproken ons systeem niet eens zou snappen of kunnen leren.

Een te gekke nieuwe wereld waarin jij en ik onze eigen “Avatar” kunnen zijn!

Hebben we eindelijk die wespen taille en brede torso plus een intelligentie, waar we al jaren naar snakken.


Commercieel wordt het nog interessanter: bedrijven en industrieën kunnen straks hun producten en diensten aan willekeurig wie dan ook leveren en iedereen kan shoppen wat ie wil.

Dat wil zeggen, binnen het gelimiteerde budget wat straks op je virtuele rekening staat en je enkel met je digitale (hand) ID kunt laten circuleren. Een gelimiteerd budget afhankelijk van je gedrag en daden binnen de Metaverse.


De Metaverse is er altijd en we komen er nooit meer vanaf.

Je kunt slechts eenmalig inloggen indien je een digitale identiteit hebt (aangenomen) en je er enkel in voortbewegen indien je hele organisme en biologische functies in handen van dit systeem hebt gelegd.

Nu zul je zeggen: dat ga ik niet doen! Ik geef nooit mijn gegevens weg!

Nee, wie met gezond verstand wel? Zou ik zeggen.


Maar je vergeet dat alles, maar dan ook nagenoeg ALLES over jou al bekend èn ingevoerd is bij het grootste universele, virtuele, technologische kwantumbrein ooit.

Door je vrijwillig op het huidige internet voort te bewegen, denk ook even aan onze Mark met zijn nieuwe Facebook versie Metaverse, brengen we onszelf nog meer vrijwillig naar de slachtbank van deze zeer duistere virtuele kracht.


Een brein wat machtiger is dan GOD of in ieder geval die macht krijgt toebedeeld.

De Metaverse is een tweede, gesimuleerde wereld geworden, met alle structuren die nodig zijn om te leven, in zijn virtual reality heeft gevangen en waaraan je wel deel moet nemen om jezelf in leven te houden.


De technische infrastructuur van onze huidige wereld heeft alles voorbereid om de grote overstap te kunnen maken naar de Smart city’s wereldwijd.

Deze intelligente Smart city’s zijn zeer intelligent en binnen deze wereld verloopt nagenoeg alles synchroon.

Het systeem kent geen pauze of einde en gaat net zoals het offline leven, alsmaar door.

Bij tegenslagen, ziekte of dood kan je niet ontsnappen of zeggen dat je wilt stoppen. Want in de Metaverse wereld van Smart city’s gaat het ALTIJD door. Er is geen “game over”, hoe graag je ook zou willen.

De zwakke plek van de Metaverse wereld is dat het niet te resetten valt.

Het systeem is zo intelligent en functionerend als een universeel Superbrein, dat het niet te stoppen valt. Met andere woorden:

Het ontwikkelt zichzelf door. En wordt steeds intelligenter. Steeds geavanceerder en steeds alom vattender. Het is de nieuwe “Neon God” van de zeer nabije toekomst.

Het Universele Kwantum Superbrein bevat namelijk alle data van de aardbewoners (zodra je bent geboren word je al een (BSN) nummer die binnen de data van deze Neon God wordt in gevoerd.

Als een kind van “hem” kun je enkel middels het dragen van zijn (BSN) nummer gebruik maken van mogelijkheden om te leven:

Onderwijs, voeding, gezondheid, huisvesting en deelnemen aan de economie.


En waar het internet bij onze generatie nog bekend is als een “tweedimensionale” virtuele wereld met plaatjes en tekst, is de Metaverse wereld de nieuwe wereld.

De veel intelligentere wereld van internet die middels de ruimtelijke en driedimensionale beelden en coördinaten, nog echter is dan de wereld die je ziet wanneer je naar buiten kijkt.

Daadwerkelijke plekken en processen waar het nieuwe leven zich af gaat spelen, waarin jouw levenscode synoniem valt met de coördinaten van de Metaverse.


Wat wel het allerbelangrijkste is van de Metaverse is het bezitten van een online identiteit. De huidige mens MOET een virtueel alter ego krijgen om “Utopia” te bereiken en verder te kunnen leven in de Smart City of life.

Bij deze digitale identiteit hoort natuurlijk een status en het bezitten van goederen. Met andere woorden, macht.

Hoe meer je deelneemt aan het leven in de Metaverse, hoe meer je beloond zult worden en hoe rijker je mag worden.

Dit betaalt zich uit in bijvoorbeeld een gezondheid waar je “u” tegen zegt en een eeuwig jong lichaam.

Kun je als ouwe bok een groen blaadje blijven plukken.


De Metaverse is een economie die onverwoestbaar is en niet kapot te krijgen.

Het is een op o.a. cryptovaluta en nanotechnologie gebaseerde wereld, WAAR JOUW ZIEL HET HANDELSWAAR IS!!!


Onthoud echter ten allen tijde:

YOUR CONSCIOUSNESS IS THE KEEPER OF YOUR SOUL!


JE BEWUSTZIJN IS DE BEWAARDER VAN JE ZIEL!


Word vervolgd.


Helma Broekman©


T.me/centrumlichtkind
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page