top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De opbouw van de "toekomst"

De opbouw van de “toekomst”

Zorgvuldig wordt al eeuwen lang de voorbereiding getroffen om voor de Elitaire Machthebbende, allen bestaand uit de 13 draconische bloedlijnen, de toekomst veilig te stellen.

Een toekomst die niet alleen hun machtsimperium voor nog eens 1000 jaar veilig stelt, maar tevens hun voortbestaan (en dus nakomelingen).

Een draconist heeft op planeet Aarde de meest vooraanstaande functies in de politiek, muziek-, en de filmwereld. Nagenoeg alle koningshuizen behoren tot het ras van de Draconisten en zorgen ervoor dat minstens 1 van hun nakomelingen, trouwt met een andere draconist uit een vooraanstaande familie. Zodat er altijd 1 zuivere “bloedlijn” gewaarborgd blijft.

De toekomst wordt in een zeer geavanceerd elektromagnetisch bipolair veld opgebouwd en vormt daarmee een ijzersterke matrix van technologie.

Er wordt daarbij gebruik gemaakt van zeer sterke lichtfotonen en er worden energieën uit het astrale (4 dimensionale) trillingsveld gebruikt, om de matrix zelf in stand te houden.

Door de gebruikmaking van lichtfotonen kan de ruimte / tijd verbogen worden, waardoor er buiten de (menselijke) vijf zintuiglijke waarnemingsvelden gewerkt kan worden.

Hierdoor kan geen enkel ( 100% zuiver) mens hun werkwijze traceren.

Met behulp van het astrale veld, blijven menselijke zielen gevangen in hun vijf zintuiglijke waarnemingsveld.


Dat betekent dus ook dat hun etherische waarneming “gevangen” zit!

Sterker nog; het etherische veld wordt door de draconische technologie, volledig aangestuurd en gemanipuleerd!

Door zielen telkens weer te vangen in het etherische veld.

Het zogenaamde “zielsgewaad” wordt door draconisch ingezette archontische krachten, in bezit genomen.

Dit zielsgewaad wordt in plaats van de gebruikelijke zielsverlichting door te maken, teruggezet in de eigen zielsblauwdruk.

Deze zielsblauwdruk is de optelsom van de vorige incarnaties en de niet doorleefde thema’s uit het laatst geleefde leven.

Stel je een mal van een doolhof voor, met voorgebaande paden. De ziel van elk mens lijkt zelf de keus te hebben welk pad het kiest, doch het is nog steeds in het hetzelfde doolhof.

De illusie wordt telkens opnieuw gewekt dat zielen een vrije keus hebben en thuis komen in het licht.

Doch dit licht is het valse licht van de Draconische Zwarte Zon, welke via Saturnus gereflecteerd wordt naar onze maan.


De satelliet / de maan is volledig afgestemd op planeet aarde en zorgt ervoor, zodra de mensheid zelf teveel lichtfotonen middels zijn kruinchakra opvangt, er opnieuw een grijze waas van etherische (vervuilde) energie wordt aangebracht in de atmosfeer.

Gevolg: de mensheid blijft (zonder dit te beseffen) volledig in de macht van de ware Satanisten (Saturnus aanhangers): de Elitaire machthebbende welke het draken imperium op planeet Aarde willen voortzetten.


De volgende keer:

Hoe ziet de aardse “toekomst” eruit?Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page