top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De ringen van Saturnus brengen dissonantie onder Mensheid

De komende jaren zal de mensheid steeds meer een “centrifuge gevoel” gaan ervaren.

Telkens opnieuw een andere kant op worden geduwd, gehutst & geklutst waarin de gebeurtenissen in ieders’ leven over elkaar heen zullen bulderen.

Het duister (de matrix) gaat het elektromagnetische veld flink opschroeven middels zijn grootste “troef” binnen de ether: de ringen van Saturnus.

Deze ringen zijn gemaakt van een soort glasachtige vezelstructuur, doch onbreekbaar en bestand tegen alle invloeden vanuit de kosmos zelf.

Een super hoog standje technologie, die met het oplopen van iedere ring, een ijlere toon bereikt welke de normale resonantie tussen de zon en ons kruinchakra hevig verstoord.


De Saturnus’ ringen zijn het meest uitgebreid en geavanceerde ringensysteem van de Melkweg en met zijn miljarden kleine deeltjes, variërend in grootte van centimeters tot tientallen meters, bestaat het volgens de wetenschap uit kleine deeltjes waterijs met kleine beetjes rotsachtig materiaal.

Door de structuur en opbouw van de ringen is het een zeer sterke glasachtige vezelstructuur, die met monotone impulsen klanken ons zonnestelsel in pulseert.

Klanken die zoals genoemd, de menselijke kruinchakra in dissonantie brengen. Daar de kruinchakra een zeer sterk energiepunt is, valt deze (in gezonde staat van zijn) lastig te manipuleren.


Niemand weet exact hoe de ringen zijn ontstaan want in het eerste begin der tijden, bevond zich rondom Saturnus nog geen enkele ring.

Door het aanbrengen van de ringen vanuit andere, infiltrerende stelsels binnen ons zonnestelsel, werden de (ons) bekende planeten in een andere grondtoon gebracht.

Een verduidelijkend beeld: de zon in ons stelsel is de dirigent die de (grond) toon van elk levend wezen met bewustzijn bepaalt.

De planeten zijn de leden die afgestemd zijn op de zon en spelen de klank van de dirigent. Ieder op zijn eigen unieke “instrument” (de authentieke vorm, atmosfeer en uitstraling van elke planeet).


Door Saturnus als mechanische gemanipuleerde planeet met zijn geluid resonerende ringen binnen ons zonnestelsel te plaatsen, werd de poort naar andere stelsels geopend waardoor de toegang tot onze atmosfeer mogelijk werd voor de duistere krachten.Aan de Noordpool van Saturnus bevindt zich een hexagonale open poort, die loodrecht is afgestemd op het Orionstelsel en krachtige “hexagrammen” ons zonnestelsel instuurt.

Binnen deze hexagrammen is de mensheid gereduceerd tot een slaafs, gevangen ras, welke zijn eigen onsterfelijkheid en goddelijkheid binnen afgebakende kaders zag geplaatst.


De “boom van Goed en Kwaad” staat metafoor voor het terugwerpen van de Homo Sapiens binnen de uithoeken van het universum op een aards driedimensionaal afgebakend veld.

Doordat er sprake was (ten tijde van Genesis) binnen De hof van Eden, van de Vrije Wil van de mens (de Adapa: een volledig functioneel onafhankelijk menselijk wezen), kon deze terug werping in Bewustzijn plaatsvinden.

Een Kosmisch Bewustzijn werd een Planetair Bewustzijn, gekluisterd aan de aarde zelf.


Ook de aarde en andere planeten zijn een levende bewustzijnsvorm evenals de mens zelf.

In plaats van dat wij de natuurlijke grondtonen van de zon absorberen, dringen de Saturnus geluidsgolven ons energieveld binnen en brengen onze chakra’s in dissonantie.


Door het bekrachtigen van de bestaande Saturnus ringen en uitbreiding van nieuwe ringen, wordt het de mens steeds lastiger gemaakt om middels zijn (kruin) chakra systeem af te stemmen op het lichtveld buiten zichzelf.

De vraag is dan ook of dit nog (langer) veilig is; men weet immers niet meer welke klanken en pulsaties zijn eigen energieveld binnendringen. Enkel de uitwerking ervan is bij velen bekend.


Bekende uitwerking van de Saturnusringen zijn:

- Wazig zien en terugkerende (pulserende) hoofdpijn.

- Chaotisch innerlijk gevoel.

- Onbedwingbare innerlijke neiging om tot “verlichting” te komen.

- Duizelingen en oorsuizingen.

- Onrust en het onvermogen om tot innerlijke vrede en stil gewaar zijn te komen.

- Verwarring en dwaling van het innerlijke weten.


Al deze klachten hebben vaak te maken met de verstoring van het kruinchakra door het elektromagnetisch pulserende veld van Saturnus. Wat betekent dat de innerlijke afstemming beter en meer dient plaats te vinden.


En waar de mensheid nu weer “gebombardeerd” wordt met een lachwekkend verhaal over het zogenaamde apenpokkenvirus, zal na deze hoax het andere “broodje aap” verhaal over hen heen losgelaten worden. Nu elk land zijn soevereiniteit heeft opgegeven en onder submissive van het WHO heeft gebracht met valse leugens over virale pandemieën, waardoor een stille biologische oorlog tegen de mensheid verder kan worden opgevoerd.


Het kruinchakra is vandaag de dag drukker bezig dan ooit en tracht telkens opnieuw zichzelf in een uitlijning met onze zon te brengen. Doch door de krachtige werking van Saturnus’ ringen wordt dit nagenoeg onmogelijk gemaakt.

Gevolg: mensheid in chaos en verwarring.

Hoe meer chaos en verwarring, hoe groter de manipulatie, hoe minder “helder” het bewustzijn.


Deze tijd wordt de mensheid in het “centrifuge gevoel” gedwongen om de chaos en innerlijke verwarring zo groot mogelijk te maken.

Hoe meer zijn binnenwereld namelijk in verwarring is, hoe groter de behoefte aan een externe “verlosser” wordt.

Je raadt het al: de valse christus/verlosser wil door de elite geïnstalleerd worden en vele zielen zullen hem volgen.

Uit wanhoop en een snakkende behoefte aan een normaal, veilig en overzichtelijk leven.


Normaal wordt het menselijke leven de komende jaren echter niet.

Middels je chakra’s afstemmen wordt het nog minder, evenmin als je richten tot externe hulp.


De ENIGE mogelijkheid om de komende jaren niet knettergek te worden van alle absurde gebeurtenissen en bizarre (mensonterende) regelgevingen, is je telkens opnieuw te richten op je eigen HART.

Hoe liefdevoller het hart – hoe krachtiger zijn energie pulsaties – hoe sterker je eigen elektromagnetische veld.


Een eigen Elektromagnetisch Liefdevol Hart veld is de beste bescherming tegen de sterke harde en onwelluidende klankeffecten, die de mechanisch aangebrachte ringen van Saturnus hedendaags onze atmosfeer inpompen.


We kunnen de nabije toekomst helaas niet mooier maken dan het is, maar wel gemakkelijker voor onszelf.

Zodra een ieder zijn energetische huiswerk doet.


Helma Broekman©T.me/centrumlichtkind


YouTube LICHTKIND kanaal
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page