Zoeken
  • Lichtkind

De sluwe luwte in mens van de Dark Universe.

Zo binnen zo buiten klinkt zo afgezaagd.

En toch is dit waar het allemaal om draait. De mensheid heeft zichzelf volledig vastgezet in een overtuigende, maar vooral beperkende werkelijkheid die volledig als “waarheid” is gaan fungeren. Waarvan de laatste jaren in oplopende mate.

Overal worden uitspraken, meningen en sterke overtuigingen de buitenwereld in gedropt. Als vuilnis waar niemand daadwerkelijk de innerlijke verantwoordelijkheid voor neemt. Als de vuilnisman bij je op de stoep staat en doodleuk zegt: “bekijk het met je vuilnis” en vrolijk doorrijdt, ben je aanvankelijk in de war.

Daarna raak je hoogstwaarschijnlijk gefrustreerd wat een voorstadium is van boosheid.

Boosheid waar je geen kant mee op kunt, gaat woekeren en transformeren in woede.

Indien deze sterke woede energiestroom ook geen kant op kan, slaat die naar binnen om zich daar voorgoed te settelen als een overtuiging.


In de sluwe luwte blijft het daar wachten. Het houdt zich stil. Het houdt zich verdekt opgesteld. Het lijkt er niet (meer) te zijn. Jij was het immers niet bewust?

Jij had er immers niet de aandacht aan gegeven die het nodig had?

Dus het wacht totdat je iemand ontmoet die jou een waarheid vertelt dat je innerlijk in actie zet en je triggert. Foei wat triggert het je, wat degene zegt, doet of uitstraalt.

Degene hoeft nog niet eens wat te zeggen, alleen zijn of haar aanblik al!

Als een (onbewuste) rode lap op de stier vlamt de woede energiestroom in je binnenste fel op.

Omdat mensheid nooit geleerd heeft om op een goede gezonde manier met woede om te gaan, moet deze kracht wel naar buiten gegooid worden. Het kan niet anders meer. Het is te sterk. Om de schade en het aanzicht van jezelf nog enigszins te beperken, komt de woede in vermomde vorm naar buiten. Je raadt het al:

In een nog sterkere, fellere overtuiging!

De mensheid heeft zijn binnenwereld volledig vastgezet in sterke, doch zeer beperkende overtuigingen, waardoor de tegenkrachten volledig de mens’ buitenwereld eveneens volledig vast kon zetten. Zoals we hedendaags ervaren.

Zo binnen zo buiten, is toch niet zo afgezaagd…


En op dit punt van de menselijke ontwikkeling, is het duister ingesprongen.

Het duister heeft al die tijd gewacht om op dit punt te infiltreren in de mensheid zelf, op de daarvoor zorgvuldig voorbereide planeet. Onze huidige aarde. Of het nu om Den Haag gaat, een wereldleider of je persoonlijke zelf.


The dark universe.


Op aarde wordt het de zogenaamde “Black Goo” genoemd. Naar een Hollywood film die zorgvuldig is geproduceerd om mensheid voorzichtig een beetje in de voorwas te zetten. Want de vraagtekens, emoties en gedachten die hierdoor opkomen bij de mens, is heerlijke voeding voor The dark universe. Of zullen we het “dark archons” noemen?


Black Goo is een energetische substantie waar jullie universum mee doordrongen is. Het is de levenselixer van de Demiurgische staat van alom zijn, welke zich als de tegenstander van Licht ten toon wil spreiden, doch feitelijk niet is.

De Black Goo wordt manifest zodra het een aanhechtingspunt heeft gevonden, in de vorm van een planeet, een mens of ander levend vibrerend wezen. Het vibreert dan mee op de trillingen van diens vorm.

Door de onbewuste staat van ZIJN en onbewuste innerlijke werelden bij mensheid zelf, is deze substantie in staat om zichzelf een vorm aan te meten, die gebruik maakt van het holografische opslag geweten, zoals in heel het universum bekend is.


Zodra iemand zijn sterke overtuigingen op een woedende, liefdeloze manier de wereld in brengt, kan deze dark archons substantie infiltreren in de binnenwereld van degene zelf.

Ongezien, onbewust, ongemerkt.


Wat is de oplossing?

Die kan enkel IN jezelf plaatsvinden. Namelijk: bezint, eer ge begint!

Keer eerst een tijd naar binnen en VOEL! Ervaar wat er in jezelf zich afspeelt wat je zo triggert en innerlijk onrustig maakt!

Baal je ervan dat er over GOD en JEZUS enkel in de mannelijke vorm wordt gesproken?

Word je thema met man / vrouw identiteit bewust.

Word je bang van de Universele Waarheid?

Zie je angst voor autoriteit onder ogen.

Frustreert het je dat je geen duidelijk antwoord op je (Levens) vragen krijgt?

Besef dat jij je innerlijke wijsheid zelf bij de vuilnis hebt gezet en neem daar dan alsnog de verantwoordelijkheid voor.

Maakt de waarheid je bang?

Ga werken aan je innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Word autonoom in jezelf.


De GODDELIJKE wijsheid is voor iedereen beschikbaar in het vrije universele veld. Ons universum is van nature Licht met blauwachtige sferen en duidelijk zichtbare planeten.


Enkel door jouw werkelijkheid in je HOOFD vast te zetten en willen begrijpen, maakt deze GODDELIJKE KENNIS onbereikbaar.

Lieve mens, ken Uw zelve. Eerlijk waar. Doe de moeite en neem de tijd om jezelf onder ogen te zien en te doorvoelen.

Want zodra je binnenwereld zich vrij gaat voelen, is de buitenwereld open!


Drop niet je vuilnis bij anderen. Niemand kan antwoord geven op JOUW vragen.

Omdat ze van jou zijn. Neem enkel de verantwoordelijkheid voor jezelf en je eigen leven en zet je hoofd wat vaker UIT. Jij hebt de wereld waarin je leeft, zelf in handen.


De Eindtijd is een uitnodiging om als mensheid eindelijk de verantwoordelijkheid te nemen voor alle “vuilnis” die haar bewoners er op hebben gedropt.


Innerlijke kennis over jezelf, is uiterlijke vrijheid over je wereld. Wees mild, doch rechtstreeks in jouw waarheid en gevoel!


Zo binnen, zo buiten, meer waar dan je “denkt”! 😊


NB: Men begrijpt dat ik op persoonlijke vragen via mail en FB niet inga.

Mijn taak is om Universele kennis onder mensheid te brengen. Elk mens is vrij om hier zelf al dan niet wat mee te doen.


In liefde,

Helma Broekman

www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl

Telegram: t.me/centrumlichtkind
Recente blogposts

Alles weergeven