top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De specifieke aanvallen op mensen van het duister.


“Gelooft uw ogen niet wat zij zien en hoort uw oren niet wat zij horen”


Vanuit de Oorspronkelijke Wereld kan de boodschap niet duidelijker zijn: er staat heel wat te gebeuren wat we nu nog niet kunnen overzien.


Veel mensen denken en hopen dat binnenkort de matrix omver zal vallen doch niets is minder waar. Het is een logische wens van de gedachte op een vrijere, mooiere, zuivere en meer pure wereld, maar vanuit Gods Wereld wordt hard gewerkt om de nog overgebleven wakkere zielen te redden van de grootste dwaling ooit die hedendaags zich onder het alternatieve circuit bevindt.

Niet de matrixbelijning verdwijnt maar in oprukkende mate het wakkere heldere bewustzijn van de mensheid zelf.

Hoe meer er gelooft wordt in een “externe” oplossing hoe minder het wakkere gewaar-zijn in een momenteel zeer duistere wereld zich openbaart.


Met het duister moet je niet strijden en al helemaal niet mee in conclaaf gaan zoals ik in mijn laatste aankomende video vertel.


LICHTKIND VIDEO #63:

OP VELER VERZOEK: DE SPECIFIEKE AANVALLEN OP MENSEN VAN HET DUISTER (binnenkort online)


Hoe meer de mens in weerstand gaat of die ander aan-, of afvalt, hoe groter de uitwerking van het duister binnen de menselijke leefwereld is!

Het duister kan ongezien toeslaan juist doordat de mensheid zich nog veel te onbewust is van hoe Licht en duister werkt binnen een scheppingswereld die Demiurgisch is ontstaan.


In plaats van dat het duister met zijn laatste stuiptrekkingen bezig is gaat het op weg naar de grootste climax ooit die nu in ras tempo wordt opgebouwd.

De komende tijd zal het er alles aan doen om de mensheid zoveel mogelijk “in vervoering” te brengen en te verleiden met prachtige uitspraken, krachtige daden en “wonderbaarlijke verschijningen” onder andere in de lucht en zogenaamde “wonderlijke” ontwikkelingen op de aardkorst zelf.


Een ieder zal de persoonlijke uitdaging krijgen om hierin mee te gaan en zich zo ongezien en totaal onbewust te laten vangen door de duistere tegenkrachten, of om zijn innerlijke Licht in sereniteit en integriteit trouw te blijven.

De mens is nog lang niet uitgeleerd binnen deze Eindtijd en de wereld is nog niet op zijn eind.

Hoe krachtiger en eenduidender de uitspraken van de wakkere medezielen onder de mensheid verspreid worden, hoe duidelijker de kracht van het duister werkt.


De groepsdruk om in andere verhalen mee te gaan is tegenwoordig enorm.

De mens is en blijft een kuddedier die niets liever wenst dan zich te vereenzelvigen met een overeenstemmende groep, iets wat zeer logisch is.

De angst, eenzaamheid en de vele negativiteit wat mensen ook in wakker Nederland over elkaar heen spuwen is enorm.

De groepsdruk om erbij te horen en jezelf zo onder of juist boven het maaiveld te houden komt voort uit een angst die diep van binnen te maken heeft met verstoting, eenzaamheid en angst voor vernietiging.


De GODDELIJKE WERELD waarschuwt er al geruime tijd voor dat waar nu de kentering op is ingezet:

de strijd is zogenaamd gewonnen, de matrix valt uiteen en het duister wordt ontmaskerd.


Laten we in godsnaam hopen dat het bewaarheid mag worden de komende tijd.

Maar de Kosmische wereld laat iets anders zien.

De matrix belijningen worden verstevigd en meer krachtige elektromagnetische impulsen worden er doorheen gestuurd.

De Kosmische wereld waarschuwt ons juist om in deze Eindtijd er alles aan te doen om je binnenwereld zo zuiver en oprecht mogelijk te houden, juist om niet definitief gevangen gezet te worden in de matrix voor de aankomende planeet ronde en evolutionaire ontwikkeling de komende 13.000 jaar.


IN DEZE EINDTIJD GAAT HET DUISTER INGENIEUS TE WERK OM JOU OP GEESTELIJK, LICHAMELIJK EN MENTAAL GEBIED TE ONDERMIJNEN EN HEEL SUBTIEL JE WAARNEMINGS-, EN BELEVINGSVELD TE BEINVLOEDEN EN OVER TE HEVELEN NAAR ZIJN KANT.


Archonten, energieën, entiteiten en de mensen om je heen kunnen en zullen worden ingezet om ieders’ schaduw en diepe angst omhoog te laten komen en deze te versterken.

Door je mentaal in een “waas” te brengen ga je in plaats van deze schaduw of angst te voelen, naar je hoofdbewustzijn en wordt de (ego)drang om jezelf belangrijk te maken en erbij te horen, juist over mate sterk gevoed.


In toenemende mate wordt de mensheid nu weggetrokken bij zijn gevoel en in zijn hoofd en ego impuls getrokken.


Iedereen wil gerust gesteld worden maar niemand beseft dat enkel het Innerlijke vertrouwen Gods’ fluistering is.

Iedereen wil spiritueel achter de oren gekieteld worden, maar niemand beseft dat de Ware Goddelijke Boodschap een waarschuwende is.

Iedereen wil erbij horen en populaire kanalen hebben maar niemand beseft hoe het duister ook hem al in zijn macht heeft.


Voor wie nog wil weten en voor wie nog werkelijk wil voelen, zonder zijn eigen angst en soms ook wanhoop te negeren, is dit artikel bedoeld.


Het duister kent JUIST in deze tijd zijn ingangen en aanvallen op de (wakkere) medemensen.

Maar niemand die wil het zien.


De kracht om in je Innerlijke Christus bewustzijn deze Eindtijd door te komen is nu van wezenlijk belang om je te kunnen openen voor het Nieuwe aarde bewustzijn.

Niemand gaat de aarde verlaten zonder zijn eigen zielscyclus te hebben voltooid en niemand kan ontsnappen aan dit heelal of de dimensies op de manier zoals nu massaal iedereen blijkbaar denkt.


“Gelooft uw ogen niet wat zij zien en hoort uw oren niet wat zij horen”


Duidelijker kan Gods Wereld niet zijn.

Xander en ik zijn naarstig op zoek naar veiligere manieren om de steeds belangrijker wordende Ware Boodschap van het LICHT VAN HET OORSPRONKELIJKE VELD nog onder die kleine groep mensen te brengen.


Opdat ieder voor zichzelf gered mag worden.

Het is aan u.


Helma Broekman©


Xander (Team Lichtkind)


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


YouTube kanaal LICHTKIND


t.me/centrumlichtkind
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page