top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

De unieke levenskracht van elke man en vrouw.

Drag queens die doelbewust met kinderen in contact worden gebracht om verwarring bij het kind te zaaien omdat het eigenlijk een man is die daar staat, maar door middel van het uitvergroten van bepaalde geslachts-, en gedragskenmerken van een vrouw, toch een vrouwelijke persona neerzet.

Hoe verwarrend kun je het krijgen?

Dat alles ook nog in een vorm van entertainment wordt weggezet maakt het lugubere plaatje compleet.


Een nieuw Engels programma: Naked Education.

Een naakte man die met zijn geslachtsdeel voor tienermeisjes staat die hem mogen “beoordelen”.

Een verkapte vorm van misbruik en grensoverschrijdend gedrag opnieuw in de vorm van entertainment gedouwd.

Vroeger werden deze “potloodventers” veroordeeld en gestraft.

Tegenwoordig worden ze gestimuleerd en komen niet alleen met hun walgelijke behoefte in beeld maar krijgen tevens de roem van bekendheid met een pot geld er bij…

En dan te bedenken dat in Denemarken een soort gelijk programma van de buis is gehaald vanwege een ex veroordeelde pedofiel die zich onder één van de deelnemers bevond.


Transgenders wat iedereen normaal moet vinden om (zogenaamd) iedereen “recht op zijn eigen mening en vrijheidsuiting” te laten houden wat betreft zijn eigen seksualiteit en seksuele moraal.

Dat men ongemoeid met een fikse dildo in zijn kont over straat kan rond lopen moeten we steeds meer als normale realiteit gaan zien.

Waarbij het uit den boze is om deze man/vrouw of vrouw/man, want wat het inmiddels is weet niemand meer en zijzelf klaarblijkelijk ook niet gezien de fikse identiteitscrisis en absurde uitingsvorm die ze ten toon stellen.

En waar de hele mensheid of we nu willen of niet mee wordt opgezadeld omdat het zogenaamd bij deze “nieuwe tijdsgeest” hoort.


Vroeger hield je de eigen seksuele voorkeuren en belevingen achter gesloten deuren, enkel toebedeeld aan je dierbare geliefde.

Tegenwoordig gooi je het niet alleen op een misselijkmakende manier op straat, maar zadel je ook de omgeving er mee op tot zelfs aan de zuivere mensenkinderen toe!

Gezever over dat ik ouderwets ben, niet mee ga met mijn tijd en zogenaamd “oordeel” over andersdenkenden is een makkelijke manipulerende, subtiele techniek om iedereen die er wel een gezonde seksuele moraal op na houdt weer terug in het hok te duwen en de mond te snoeren.


En hoewel het een goede en noodzakelijke zaak is dat er godzijdank steeds meer vunzigheid en misbruik van onschuldige kinderen boven water komt, zien we toch aan de andere kant de sterk groeiende tendens van een overtrokken seksueel moraal waarbij de mens zichzelf steeds meer in een trance verdiepende staat van zijn heeft gebracht door het geweld waarmee de zogenaamde LHBTQIA beweging komt.

Biseksueel, a seksueel, transgender, dragqueen, panseksueel, polyseksueel, non hetero seksueel, allo seksueel en seksuele fluïditeit zijn inmiddels al termen waar we nooit van gehoord hadden maar waar inmiddels ons woordenboek mee moet worden bijgeschreven.

Tot aan shockerende lesprogramma’s op scholen aan toe.


(ZIE MIJN ARTIKEL “DE AFGROND WAAROP MENSHEID STAAT” van 24 maart j.l.)


Deze duistere genderpolitiek waarmee we dagelijks gebombardeerd worden is inmiddels van zo’n absurditeit dat het niet anders kan dan dat dit vroeg of laat de ondergang van de mensheid wordt.

Het authentieke mannelijke en het heilige vrouwelijke aspect van de mensheid is aan het verloren gaan waardoor geen enkele man en geen enkele vrouw (maar ook alles wat daar tegenwoordig tussen inzit), nog bij zijn of haar individuele levenskracht kan.


De unieke mannelijke of vrouwelijke levenskracht waarmee je van oorsprong bent geboren en een leven lang de tijd voor hebt om deze in jezelf te ontdekken en vrij te laten komen, al naar gelang je relatie(s) met anderen.

Het verloop van de menselijke seksuele ontwikkeling is een natuurlijk proces waarbij de eigen levenskracht in behapbare stukjes binnen elke levensfase zich verder openbaart en hierbij vrij dient komen te liggen ter bevordering van Innerlijke Bewustzijnsgroei.


Dat hierbij een mechanische, operationele, trans humane en verwarring zaaiende visie op de menselijke seksualiteit is komen te liggen doet niet alleen afbreuk aan de unieke levenskracht van iedere ziel maar doet dit tevens aan de gezonde seksuele ontwikkeling van jonge kinderen die geheel op de eigen authentieke en natuurlijke manier hun lichaam en gevoelens mogen ontdekken in het geslacht waarmee ze (niet voor niets) geboren zijn.

De moeder is een vrouw. De vader is een man. Hieruit zijn ze geboren.

Dat daarbij allerlei nuances gemaakt kunnen worden en vanuit andere keuzes kan worden gehandeld spreekt voor zich, maar doet niets af aan het zowel mannelijke als vrouwelijke aspect wat met elkaar in verbinding dient te zijn voor een gezond ontwikkelende levenskracht.


En hoewel ieder mens zowel zijn of haar vrouwelijke als ook mannelijke aspecten mag verkennen en doorleven, staat dit niet meer in verhouding tot de ingenieuze doch zeer duistere tactiek die de mensheid middels de zogenaamde genderpolitiek opgedrongen krijgt.


We spreken hier allang niet meer over vrijheid van meningsuiting of iedereen in zijn waarde laten.

We hebben het inmiddels over een zeer zorgwekkende ontwikkeling die elk mens iets opdringt wat niets met het natuurlijke proces van zichzelf ontdekken te maken heeft, maar wel met een goed doordachte, doelbewust verwarring zaaiende tactiek.

Een tactiek om bij ieder mens de authentieke levenskracht te vernietigen.

Waarbij de mens niets meer is dan een opgedirkte tot entertainment gedaalde marionet die aan de touwtjes van de elite bungelt, om diens satanische seksuele methodieken tot de “normaalste gang van zaken” te integreren in zijn dagelijkse leven.


Een losgeslagen bende en een op hol geslagen seksueel moraal.

De Sodom en Gomorra uit eerdere tijden. Een mensheid die volledig de weg kwijt is. En dat in een wereld met overal dreigende oorlogen en gruwelijke landelijke conflicten.


Maar goed, gelukkig hebben we de Dalai Lama nog met zijn oranje gewaad waarvan niemand weet wat ie daaronder uitspookt.

En vanuit zijn “heiligheid” een nog jong kind vraagt om op zijn tong te zuigen.

Schijnbaar is ook dit normaal?


De levenskracht van iedere man en iedere vrouw moet worden vernietigd en zoveel mogelijk verwarring worden gezaaid.

Daarbij langzaam de menselijke seksualiteit vernietigt, onderbrengend onder een duistere gedeelde noemer.

We hebben het inmiddels niet meer over onschuldige seksuele processen bij mensen waarin iedereen het recht heeft zichzelf te zijn.

Nee we hebben het over het hart van het Kwaad.


De vraag rijst steeds meer op:

Bevindt zich in de grootste Geest niet het grootste beest?


Wees jezelf.

En wees niet zoals je nu wordt opgedrongen.


Die eigen authentieke NATUURLIJKE kracht zullen we straks hard nodig hebben.


Helma Broekman©


Een kleine bijdrage is zeer welkom.

Bedankt…


LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47


t.me/centrumlichtkind

t.me/Lichtkind_Lightchild


NB: mijn kanaal wordt gecensuurd dus binnenkort start LICHTKIND met haar eigen platform.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page