top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Vraag het LICHTKIND

Goedemorgen Helma (en team Lichtkind),


Mijn dochter van 16 jaar is erg gevoelig voor energieën. Toen ze klein was zag ze overleden mensen. Nu kan ze dat niet meer, maar ze ziet nog wel orbes in de lucht. Ze zijn doorzichtig/wit en erg snel. Ze zag ze ook altijd op mijn onderrug. Ze zei dan: mama, ze zitten er weer. Ik vond dat altijd erg leuk. Ze vroeg mij om jou te vragen of jij weet wat het precies zijn. Ik weet, dat jullie enorm druk zijn met alle mailtjes en boek 3. Dus alle begrip als het niet lukt om te antwoorden. Erg veel succes en liefde gewenst met al jouw werk. Ik ben enorm dankbaar voor alle informatie die jij mag doorgeven!


Liefdevolle groet, moeder & dochterHallo moeder & dochter,

Bedankt voor je vraag en alvast lieve groetjes voor je dochter!

Volgens reguliere overtuigingen zijn orbs lichtbollen die gefotografeerd kunnen worden en door sommige mensen met het blote oog waargenomen kunnen worden.

De echte scepticus praat over een “vuiltje op de lens”.


Het woord Orb is afgeleid van het Latijnse woorden oribis wat cirkel betekent. Meestal is het een wit gekleurde bol die per ongeluk door iemand op de camera wordt vastgelegd.


Volgens de alternatieve wereld zijn orbs lichtfenomenen van bijvoorbeeld overleden mensen of buitenaardse activiteiten. Indien het entiteiten zijn verschijnen ze vaak op plekken waar een sterke emotie aanwezig is waar hun ziel en/of bewustzijn naartoe getrokken wordt, bijvoorbeeld bij veel verdriet, blijdschap, opwinding of willekeurig een andere intense emotie van een persoon die zich op een bepaalde plek bevindt.


Orbs in de ether kunnen zich manifesteren zodra er zich voldoende lichtfotonen rondom een persoon, fenomeen of plek gebundeld hebben waardoor de krachten van deze manifestatie zich concentreren tot een draaiend elektrisch geladen veld, vergelijkbaar met de kringloop cirkel van de schepping.

Hiervoor is in aanloop er wel altijd een zuigende, conische, etherishe werking nodig naar deze eerste stap tot manifestatie.

Deze zuigende en conische werking ontstaat zodra zich voldoende bewustzijnselementen binnen de ether “verzameld” hebben en dit licht uitdragen.

Een orb die ook nog eens een soort aura om zich heen uitstraalt, genereert nog meer energie.


Sommige orbs bevatten afbeeldingen van “gezichtjes”, lijnen of visuele plaatjes.

Dit is de blauwdruk vanuit het etherische veld welke soms een “vorm” gebruikt om zichzelf kenbaar te maken en heeft meestal een speelse, luchtige betekenis.


De ongeziene wereld is vele malen groter, sterker en omvangrijker dan de stoffelijke werkelijkheid zoals de meeste mensen ervaren.

De gave van jouw dochter is bijzonder en hier dient zij zeer zuinig op te zijn omdat in deze tijden het duister van de ongeziene wereld nu alles in staat stelt om het Licht bij zuivere mensen, en met name kinderen, in te perken en te ondermijnen.


Jouw dochter heeft toegang tot deze ongeziene (lichte) energieën en kan zien hoe talrijk alle lichtenergie zich onder de mensheid bevindt!


De lichtbol die ze bij jouw rug wel eens ziet is inderdaad een krachtbol die bestaat uit manifestatie energie van jouw dierbare overledenen die je weliswaar mist maar waar je nog altijd een zeer warme liefdevolle binding mee ervaart.

Omdat je onderrug wel eens klachten heeft vertoond wordt juist op deze plek je energieveld versterkt.


Jij en je dochter zijn bijzonder sensitieve en zuivere mensen en de hulp vanuit de ongeziene wereld is voor jullie volop aanwezig. Je dochter is hiervan het levende bewijs!


Dikke knuffel voor jullie allebei,

Helma Broekman©
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page