top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Een coup van binnenuit

Het is niet om te speculeren of om nog meer verwarring te zaaien onder mensheid dan er momenteel al is, maar wat als alles wat hedendaags met onze planeet en haar bewoners gebeurt eens heel anders in elkaar zou zitten dan wij allemaal vermoeden?


Is het niet vreemd dat bijvoorbeeld het WEF, het WHO, de United Nations, de BRICS landen, de Europese Unie, de VS, de grote farmaceutische concerns allemaal bekend maken wat ons te wachten staat?

Is het niet vreemd dat de hele mensheid massaal richting een dictatoriale agenda wordt geduwd waarbij de focus van iedereen op een digitale wereld met Artificial Intelligence wordt gelegd?


Is het je niet opgevallen dat zowel in reguliere als alternatieve media de meest opzienbarende berichten en uitzonderlijke (buitenaardse) informatie wordt gedeeld?

Dat iedereen wel met een nieuw verhaal op de proppen komt waarbij de meest bizarre “feiten” gedeeld worden?

Valt het je niet op dat je telkens iets “mist” bij mensen?

Een soort natuurlijke zuiverheid en authenticiteit?

Alles lijkt nog wel waar te zijn, maar steeds vaker ervaar je toch een kleine “maar”?

Of de hele bulk aan informatie en feitenkennis allemaal nog wel klopt?


Valt het je dan ook op dat je bij jezelf soms verwarring en twijfel ervaart waar je geen kant mee op kunt?

Omdat alles buiten jezelf zo overweldigend en overtuigend is?

Hoe kan het dat bijvoorbeeld een groot alternatief kanaal haar eigen leden aan den lijve laat ondervinden wat een maatregel van de overheid doet?

De censuurwet om het maar kort door de bocht te noemen.


Hoe is het mogelijk dat de mensheid die al zo gebutst en beschadigd is geraakt toch de kracht nog vindt zich telkens bijeen te rapen?

Wat is die indringende behoefte om zichzelf kenbaar te maken of aan te sluiten bij groepen mensen waardoor je jezelf veilig voelt? (of tenminste in de illusie hiervan bent?)


Waarom weten we inmiddels (grotendeels) wat ons in de toekomst staat te wachten in een digitale, oprukkende slavenmaatschappij?

Als zelfs positieve kanten van de mRNA injecties en chemtrails worden benoemd terwijl er al vele, gedegen onderzoeken zijn gedaan naar de schadelijkheid (en shedding!) hiervan, wat moet je nu dan nog geloven???


De ene persoon praat, de andere blaat en weer een andere gaat.

Vol met eigen emoties, twijfels, slingerend van de ene naar de andere kant.


En alsof dat nog niet genoeg is, zwabbert daar ook nog eens je eigen persoonlijke ontwikkeling en onhebbelijkheden tussen door die in deze (eind)tijd stuk voor stuk allemaal worden getriggerd.


Ga er maar aan staan.


Feit is dat door alle bombastische en opzienbarende berichten, je niet alleen het bos maar tevens de bomen niet meer ziet.

En ieder mens wil in een steeds gekker wordende, onveiligere wereld weten waar hij staat en waar hij aan toe is.

Poeh. Zoals ik al schreef:


Ga er maar aan staan.


Waarschijnlijk zal ik velen voor de schenen schoppen met (alweer) informatie en bij voorbaat alvast mijn excuses daarvoor. Het was al veel, het is veel en het blijft veel.


Maar dit is nou eenmaal de grootste Eindtijd aller Tijden waarbij een hele geniepige, geavanceerde en intelligente coup op mensheid (en aarde) wordt gepleegd.

Een coup van BINNENUIT die we te weinig hebben zien aankomen omdat we allemaal massaal NAAR BUITEN worden verleid, sorry, geleid.


De vele festivals van afgelopen zomer. Massaal kwamen mensen wereldwijd op grote events bijeen.

Er gebeurden regelmatig rare dingen, van extreme weersomstandigheden tot onverklaarbare muggenbeten tot griepsymptomen.

Harde muziek, onschuldig lijkende doch griezelige rituelen, drinkende feestvierende mensen en dat alles onder de noemer van plezier en lang leve de lol.

Veel van die bijeenkomsten zijn in de ether gebrandmerkt in een geometrische vorm en wel die van een pentagram en/of pentagon (een krachtig alchemistisch symbool).

Pentagram met vijf punten: twee armen, twee benen met daarop een hoofd symboliseert de mens.


Ondertussen wordt (vaak onzichtbaar voor het blote oog) de atmosfeer volgespoten met behulp van de zogenaamde chemtrails die onder andere Grafeen en Strontium bevatten.

Bij helder weer te zien aan de “uitwaaiende strepen in de lucht”.

Grafeen bestaat uit koolstof en zoals je weet bestaat het lichaam van de mensheid grotendeels uit water en koolstof.

Strontium is een alkalisch metaal wat lijkt op calcium (net als je botten) met dat verschil dat het menselijk lichaam het verschil tussen die twee niet ziet, waardoor de radioactieve isotoop de plek van calcium kan innemen wat in feite de botten afbreekt en leidt tot allerlei botziektes.

Het is een breekbaar en zacht metaal maar reageert vele malen heftiger met water dan calcium.

Daarbij verbrandt het in aanwezigheid van zuurstof met een rode vlam en bij zeer hoge temperaturen in een stikstofatmosfeer.

En moest het stikstof gehalte nu niet net fors naar beneden?


Grafeen en Strontium zijn belangrijke elementen die in de ether ondersteuning bieden om voor enige tijd anti materie zichtbaar te maken.

Verspreid over de hele wereld zijn er daarbij “portals” gemaakt met zeer geavanceerde technologie waarover de elite al eeuwen lang beschikt.


Het woord “Alchemie” en “Elite” gaan hand in hand.


De Alchemie was van oorsprong een oude tak van de natuurfilosofie waarin geleerden op speculatieve wijze alle vormen van MATERIE onderzochten.

Alchemie is als het ware de voorloper van de huidige scheikunde en had (en heeft!) als doel de legendarische “Steen der Wijzen” te vervaardigen.

Om ziektes te kunnen genezen, jeugdigheid te behouden en om zo lang mogelijk in een lichaam te kunnen leven.

Alchemie onderzoekt de vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) om het vijfde element, de ether te kunnen arrangeren.

Klinkt wel een beetje als “god” willen zijn, of niet?


Met behulp van de geavanceerde technologische wereldwijde “portals”, noem het stargates zoals je wilt, is men continue (achter de coulissen) alchemistisch met mensheid bezig om hun bewustzijn te vangen in een geometrisch, afgebakende, etherische vorm, om anti materie deeltjes op te wekken, waarbij het menselijke bewustzijn als generator dient.


De hele mensheid wordt stilletjes, maar zeer geslepen, zodoende in een afgebakende “bewustzijnsfuik” geduwd.

Met andere woorden:

De mensheid wordt in een specifieke richting geduwd!

Voor de wakkeren is dat de WEF agenda.

Voor de (nou ja, laten we het maar) slapende is dat de dreigende pandemie agenda met godzijdank de heilzame injectiespuiten.


Het gevangen collectief van het menselijke bewustzijn is nodig om etherische energieën op te wekken en manifest te maken in het driedimensionale veld. (3D)

Zoals de vroegere mediums soms ectoplasma zichtbaar maakten bij hun groepsseances.

(waar je jezelf NOOIT tot moet laten verleiden en ver van weg moet blijven, evenals van het gebruik van trance verdiepende middelen!)


Zodra het grootste deel van het collectieve, menselijke bewustzijn in bepaalde richtingen denkt, voelt en ervaart, is de volgende stap deze over te zetten naar het Artificiële bewustzijn waarbij niemand nog langer als individu denkt, voelt en handelt.

Het zichtbaar maken van de enorme etherische krachten is hetzelfde als demonen oproepen vanuit de geestelijke wereld om de aarde te komen bezoeken.


Dit demonische bewustzijn wordt geleidelijk aan steeds meer onder mensheid en onze kinderen verspreid.

Als laatste stap kan de connectie tussen de demonische-, en artificiële wereld aan de hand van de “open verbindingen” (portals) tussen deze en andere dimensies worden gelegd.


Van binnenuit wordt de mensheid zodoende geleidelijk aan overgenomen zonder dat men dit volledig beseft.

De perfecte coup en aanslag op mensheid…


In deze bizarre en gevaarlijke tijden is het beste wat je kunt doen JE BEWUSTZIJN MET HAND EN TAND BEWAKEN en je niet laten (ver)leiden door nog meer info, nog meer kennis en nog meer overweldigende berichten.


Ik wou dat het anders was.

Gemakkelijker en leuker kunnen we deze tijden niet maken.

Gelukkiger wel.

Hoe?

Door ALTIJD je EIGEN BEWUSTZIJN trouw te blijven.

Stoïcijns je eigen waarheid blijven voelen en volgen, hoe groot de bagger over, en om je heen ook is.

Laat iedereen maar praten.

Doch luister slechts naar je stille, innerlijke, zuivere stem…


Laten we bidden voor wijsheid en kracht om onszelf trouw te blijven.

De GODDELIJKE BESCHERMING kan alleen in werking treden zodra jij JOUW INNERLIJK BEWAAKT en je BEWUSTZIJN koestert.


Jij en alleen jij hebt de wijsheid & waarheid in pacht.

Voel maar in je binnenste…


Helma Broekman©


Indien je mijn kanaal wilt ondersteunen waardeer ik dat zeer.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. donatie.


Bedankt.

Helma


Foto gemaakt door mijn jongste. Lieverd.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page