top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Eerste stadium voltooid: het oprekken van de mensheid

Langzaam aan wordt de mensheid meer opgerekt tot het nemen van steeds meer bizarre keuzes in zijn leven en in zichzelf waarvan hij niet eens doorheeft hoe gevaarlijk en allesbepalend deze keuzes zijn.

De verwoestingen op langere termijn en de voortgang van zijn ziel binnen een mensen lichaam staan steeds vaker loodrecht tegenover elkaar.

De langzame “oprekking” heeft te maken met het feit dat de mensheid elke dag de impulsen vanuit het satanisme doordrongen krijgt en diens input steeds vaker als normaal wordt beschouwd.


Door de mensheid te overgieten met allerlei symboliek, new age prullen en occulte verhalen gebeurt er een intrigerend iets in ieders’ binnenste:

Enerzijds ontstaat er een onzekerheid over de onwetendheid die ze hierdoor in zichzelf ervaren waardoor anderzijds als gevolg hiervan de gretigheid naar nòg meer kennis en uitleg over van alles toeneemt.

Waarom weet ik dit niet?

Waarom wist die ander dit wel?

Hoe komt die ander aan die informatie?

Waarom heb ik dit niet gelezen?

Enzovoort.


En met het insluipen van deze onzekerheid is de neerwaartse spiraal ingezet in jouw binnenste.

Het langzame oprekken kan nu zachtjes aan beginnen.

En voor velen IS dat begonnen zo’n 3 jaar terug.

Steeds vaker en steeds meer raakten we overgoten met de barbaarse bedoelingen die de elite al die tijd met ons voorhad.

Steeds meer werden we zachtjes aan overspoeld met occulte informatie.

Steeds vaker stonden en staan er mensen op die als een zelfbenoemde goeroe wijsheid naar buiten brengen waardoor we meegezogen worden in een steeds ruimer perspectief om onze oorspronkelijke innerlijke waarden en normen op te rekken.

Om datgene te gaan zien wat men wènst dat we zien.


Inmiddels weet niemand meer wie nog voor het Licht werkt en wie door het duister is aangesteld omdat alles licht en opzienbarend lijkt.


Inmiddels is de eerste fase voltooid en de binnenwereld van de mens zo ver opgerekt dat velen niet eens meer raar opkijken als het volgende stadium zich aandient en dat is het afdekken van elk menselijk hart en het strooien van zand in zijn ogen.

Men ziet dan nog slechts wat de elite wil dat wordt waargenomen en men voelt de liefde nog slechts als een mechanisme waaronder veel (veranderd) gedrag kan worden gerechtvaardigd.


De afgelopen maand drie keer met de politie gesproken.

(nee ik ben geen crimineel, maar door onvoorziene omstandigheden kwam ik met ze in contact)

Alle drie spraken ze over het zelfde:

De drukte die hun werk vandaag de dag met zich meebrengt en de sterk veranderde mentaliteit van mensen het afgelopen jaar.

Eén (in dit geval) politie vrouw zei letterlijk: “de mensen zijn veel harder geworden, veel egoïstischer en alleen nog maar bezig met zichzelf”.

Een andere politie man zei dat het hem verbaasde hoeveel agressiever de mensen waren geworden, in hun gedrag en zeker ook verbaal.


Vaak nog jonge kinderen die al de meest vunzige dingen uitkramen en dan is hun persoonlijkheid nog niet eens gevormd…

Met Konings-, en Bevrijdingsdag gaat het om de (mRNA gevaarlijke overdrachts-,) festivals waarbij zoveel mogelijk drank wordt genuttigd en het verbale geweld niet van de lucht is.


Ter vergelijk het volgende:

Probeer het in godsnaam niet uit en blijf in je Liefde voor AL wat Leeft, maar als je een kikker in een kokende pan met water zet, dan springt ie er als de sodemieters uit.

Vanzelfsprekend zul je zeggen en dat is natuurlijk maar goed ook. De kikker zal aan de intense hitte zo snel mogelijk willen ontsnappen omdat anders het water hem doodt.

Maar zet je dezelfde kikker in koud water wat je langzaamaan verhit totdat het water kookt, dan zal de kikker verbazingwekkend genoeg, NIET proberen eruit te springen!

Hij springt er niet uit zelfs niet als hij in levensgevaar is omdat HIJ HET GEVAAR NIET BESEFT.

En de reden dat hij dit gevaar niet beseft is omdat de temperatuur van het water (ofwel: zijn omgeving) langzaam en bijna onmerkbaar stijgt.


De krachten van de duisternis veranderen langzaam en haast onmerkbaar het huidige menselijke leven. Langzaam wordt de druk (temperatuur) opgevoerd. Aanvankelijk haast onmerkbaar en ongezien, zodat bijna niemand het opvalt totdat het straks te laat is.

Bijna geen mens is zich bewust van het spirituele gevaar en de ondergang van zijn ziel binnen het menselijke lichaam.

Als kikkers in een langzaam kokende pan met water wordt de mensheid steeds verder naar een onomkeerbaar punt geduwd.


Als straks bijvoorbeeld het kabinet de verplichting tot het dragen van mondkapjes via een wetswijziging opneemt in de Wet publieke gezondheid (Wpg) ondanks het aantoonbare bewijs dat behalve ze niet werken ook nog eens schadelijk zijn voor de gezondheid, zal slechts een selectief groepje mensen ervaren dat dit opnieuw een duistere onderwerping van hun vrijheid is.


Vele mensen volgen blindelings de gevallenen/zielen/mensen die met hun charismatische en gereflecteerde licht in hun aura de meeste mensen wegvoeren naar een enkeltje hel dieper de matrix schepping van onze Saturnus Maan en Planeet basis in.


Een nep werkelijkheid met valse beelden die de mensheid steeds verder van zijn Oorsprong wegleidt.

De gevallenen hebben nooit hun kunstmatige schepping kunnen begiftigen met een ziel.

Slechts de IMMITATIE hiervan en het KOPIEREN van de ziele blauwdruk zijn de middelen om een nieuwe mens te ensceneren.

In toom gehouden door een nano technologische injectie spuit binnen een 5G gradatie gevang, dat ervoor zorgt dat steeds grotere mutaties het lichaam geschikt maken voor het “eeuwige” leven binnen de Saturnus Maan en planeet.


De mensheid maakt zich klaar voor het volgende stadium waarin de elite het duwt:

Strooien van zand in de ogen en afdekken van de liefde in het hart.


Wees waakzaam en verlies niet uw onderscheidingsvermogen.

Het Ware Licht onderscheidt zich juist van dat wat uw ogen niet zien maar uw hart des te meer ervaart.

BLIJF INNERLIJK VRIJ en HOUD JE HART ZUIVER.


Helma Broekman©


t.me/centrumlichtkind

t.me/lichtkind_lightchildWe houden de moed en het geduld erin: zowel boek III NIEUWE DAGERAAD en HET NIEUWE LICHTKIND PLATFORM komen eraan.


Over de tegenwerking hoeven we niets meer uit te leggen.

Goede wijn rijpt lang zullen we dan maar zeggen.


Wil je mij ondersteunen? Dat kan en waardeer ik zeer.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. donatie


Dank je wel.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page