top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

EINDTIJD OF BEGINTIJD?

Een persoonlijke ondergang of een persoonlijke doorgang?

Dat is de grote uitdaging waar de mensheid vandaag de dag voor staat: ontwaken in hun ware essentie, het Ware Zelf.

Het Ware Zelf dat goddelijk en liefdevol is.

Totaal tegenovergesteld van waar de mens tegenwoordig staat.

Op de overlevingsstand; angstig trachten de eigen leefwereld veilig te stellen en dicht bij zichzelf te zijn, waarin dat veelal niet lukt.

Moeheid, wanhoop, chaos en verwarring zijn elementen die in het dagelijkse leven van ieder mens gewoon lijken te zijn.

Wat is nog veilig?

Wat klopt nog en wat niet?

Wie kan nog helpen en wie niet?

Wat is waar en wat niet?

Op een descenderende aarde waarin in ras tempo ons Godsbrein inkrimpt, wordt de mensheid steeds meer teruggeworpen op de oeroude overlevingsdriften, die als belangrijkste aandrijving de emotie “angst en wantrouwen” kent. Het grote spel is al eeuwen lang gaande in voorbereiding op de tijd die de planeet en haar bewoners momenteel doormaakt: de kosmische eindtijd.

Elke eindtijd houdt een grote verandering in van niet alleen de leefomstandigheden op een planeet, maar tevens van het ras wat die planeet bevolkt.

De grote verandering waar de mensheid nu voor staat is tweeërlei:

- Wordt het een uitstervend mechanisch ras, waarbij steeds meer de overlevingsdriften de enige emotionele aansturing zijn?

- Of wordt het een ascenderend goddelijk ras, waarbij het kosmische Bewustzijn de leidende factor is van AL wat leeft?

De Homo Sapiens was natuurlijk bij uitstek geschikt om te programmeren tot een volgzame aardling, die in deze eindtijd prima te indoctrineren is.

Een kwestie van DNA lamlegging en de aarde in een kunstmatige Saturnus Maan Matrix plaatsen, waardoor ons zonnestelsel nooit de eenwording met andere planetaire volkeren zal  ervaren en verstoten blijft van het AL Licht van Alcyone. De Centrale Zon van ons zonnestelsel.

De kosmische Alcyone Eindtijd houdt altijd in dat ieder mens zich zijn Goddelijke Kern herinnert en ontwaakt in zijn Ware Zelf. Ofwel Christus Zelf.

Maar vandaag de dag is de mens zich enkel nog bewust van het zich al dan niet gelukkig voelen, het al dan niet voldoende geld hebben en overleven op een sterk aftakelende planeet.

Is het raar dat er zoveel gezondheidsklachten zijn?

Dat bijna niemand zich nog licht en luchtig voelt?

De bedoeling is al eeuwenlang dat de mensheid zich in deze overlevingsstand bevindt, om straks de grote “gemanipuleerde bevrijding” vanuit de Saturnuskring aan te kondigen.

De Saturnuskring waar nagenoeg alle machthebbers toe behoren en hun eigen “godheid” de antichrist vereren. Het geloof van de zwarte zon. De tegenhanger van de AL Zon, de Centrale Zon.

Het Vaticaan vertegenwoordigt hiervan de spirituele tak.

Londen en het Engelse koningshuis vertegenwoordigen de financiële tak.

Hollywood vertegenwoordigt de media tak.

De VS en Rusland vertegenwoordigen de economische tak.

Maar het echte spel waar het omdraait is de Tempelberg in Oost Jeruzalem.  Hier bevinden zich in geheime ondergrondse ruimtes die voor niemand toegankelijk zijn, de geheime coderingen en afspraken die met andere galactische volkeren gemaakt zijn om de aarde in volledige quarantaine te houden.

Volkeren die er alle baat bij hebben om van ons zonnestelsel een Orion Imperium te bouwen, afgesloten van het AL Licht van Alcyone.

Want alleen dan is de mensheid monddood te houden en afgescheiden van zijn eigen Goddelijkheid.

Een eigen imperium als speelplaats voor de antichrist. Met zijn eigen aardse volgelingen die blindelings hun authenticiteit opgegeven hebben.

Degene die vanuit de astrale werelden zeer binnenkort zijn intrede in de huidige 3D coördinaten zal doen.  Een charismatisch iemand die pretendeert `licht` te zijn en de vrede voor iedereen te brengen.

De hele wereldbevolking zal haar hoop op deze `verlichtende` gevestigd hebben.

De vermomming is uniek: een wolf dat het Lam Gods in de mensheid totaal vernietigd, zonder dat zich dit ook maar iemand bewust is!

Onder de noemer van licht en liefde, wordt je Godsbrein steeds meer vernietigd. Het is de antichrist die onder het valse Licht van het AL Bewustzijn, zichzelf als zogenaamde “ redder”  van de aarde opwerpt.

Niet voor niets zei Johannes in het boek Openbaringen dat het getal van het Beest 666 is. Het getal van de mens……

Word wakker en herinner je wie je bent: een Goddelijk Wezen wat bedoeld is om in Licht en Liefde en absolute VRIJHEID te leven!

Het Nieuwe Bewustzijn opent zich. Een Nieuwe Dageraad schijnt…


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page