top of page
Zoeken
  • Lichtkind

FALSE! Or…… not?

In deze tijd is amper nog te onderscheiden wat valse berichtgevingen zijn of niet. Wat is in scene gezet door het duister en wat gebeurt er daadwerkelijk?

Nu kan ik wel schrijven: luister vooral naar je hart, maar Heddy Lester had toch een vooruitziende blik met haar lied😊. Want als je zintuigen als een mallemolen van het leven, in het ronde tieren door alle berichtgevingen, links, rechts, boven en onder je, dan wordt het toch lastig! Om daarbinnen te navigeren wat waar is of niet!


De waarheid is namelijk in ons zintuigelijke, driedimensionale waarnemingsveld, ATLIJD kloppend. Er is binnen dit veld geen onwaarheid of niet.

Nee?

Nee en dat lijkt misschien vreemd, maar zodra we een voorbeeld gaan benoemen, wordt het plotsklaps duidelijk.


Stel je zit tegenover iemand aan tafel. Tussen jullie in staat een schilderij.

De ene vertelt zijn waarheid hoe prachtig de afbeelding is en ingenieus de kleuren van het palet ter verve zijn gebruikt, op het doek. Wat het een prachtig schilderij maakt.

De ander vertelt over de solide constructie en het houtframe wat is gebruikt, wat het een prachtig solide schilderij maakt.

De een ziet en beschrijft dit. (voorkant schilderij)

De ander ziet en beschrijft dat. (achterkant schilderij)

Allebei hebben gelijk. Enkel hun waarneming van de werkelijkheid is anders, waardoor hun waarheid anders geleefd en ervaren wordt.

Zolang de mensheid hierin telkens de één of de ander gelijk geeft, blijft de dualiteit in stand!


De vraag is niet in deze Eindtijd WAT is waar, doch WAAR bevindt mijn exponentiele waarnemingsfrequentie binnen het zintuigelijke veld?

Waar sta jij het schilderij te observeren? De meeste mensen blijven vast zitten in het lineaire denkpatroon om de werkelijkheid te observeren en te consumeren.

Een consumerende werkelijkheid is het verbruiken van (ether)energie en het opnemen van (ether)energie.

De meeste mensen verbruiken wel veel energie binnen de driedimensionale werkelijkheid, maar geven er relatief weinig aan terug.

Men absorbeert de berichtgevingen naar binnen en heeft vaak onvoldoende of geen besef wat zijn binnenwereld hiertoe in voortbeweegt èn verbruikt uit het driedimensionale veld!


Het gevolg hiervan is dat de tijd zich circulair gaat gedragen!

Ja inderdaad, de malle molen van onze Heddy gaat als een op hol geslagen projectiel, zich steeds sneller voortbewegen! Als een voortdenderende tijdsclausule. En dat is wat het duister wil.

Huh?


Onze huidige werkelijkheid…

Bevindt zich in een atomaire werkelijkheid. Rondzwevende protonen, elektronen, neutronen, atomaire deeltjes en subatomaire deeltjes.

De hele wereld is een quantumveld.

Projecten en dingen die veel groter zijn dan een molecuul, dus bij alles wat je met je blote oog kunt zien, is dat verborgen. Je wordt dan namelijk zintuiglijk weggezogen naar de gemanifesteerde energie. Ofwel: het voorwerp of het concept binnen de driedimensionale werkelijkheid absorbeer je in je binnenwereld op.

Door het hoge energieverbruik van onze inwendige levenskachel, het absorberen van energie uit het quantumveld, vormt zich om de mens heen een samentrekkende matrix.

Deze samengeperste matrix is een opeenstapeling van energie, welke enkel nog de frequenties uitzenden die passend zijn bij de waarneming en werkelijkheid. Zoals jouw perceptie wenst. Met andere woorden: jouw tijd zal zich lineair gaan verlopen met een strakke frequentie band, waarop je hele energieveld zich zal afstemmen en naar zal leven. Daarbij telkens ronddraaiend binnen dezelfde cirkel vastzittend IN de tijd!


Het quantumveld staat hoofdzakelijk in contact met jouw onderbewuste en veel minder met jouw bewustzijn.

Door af te stappen van jouw klassieke lineaire denken en telkens opnieuw, niet alleen de energie op te nemen uit het veld (buitenwereld), maar ook vanuit je binnenwereld jezelf te voeden, wordt de weg vrij gebaand voor het exponentiele denken!


Natuurlijk is het goed om je focus te leggen op het realiseren van je droomleven en al wat meer. Hierdoor krijgt het quantumveld een signaal om jouw werkelijkheid te creëren.

Alleen…

Je neemt (absorbeert) de energie hierdoor, maar het veld heeft ook wat van jouw (innerlijke) voeding nodig! En niet enkel je dromen, je wensen en je verlangens, met alle respect.


Wat moet ik hier nu mee?

Euh…nou niets. Enkel dat jij het zelf in de hand hebt hoe je de Eindtijd door komt en hoe de volgende fase in de menselijke geschiedenis, zich zal gaan ontwikkelen.


En passant:

Het duister krijgt geen (of zeker niet langdurig) grip op je indien je dit principe onderkent en toepast.

De tijd vormt zich om jouw perceptie van werkelijkheid. En niet alleen wat je verbruikt, maar ook (terug)geeft binnen het veld. Dat is het hele punt.


“In de malle (tijds-) molen van het leven

Draai je allemaal je eigen rondje mee.

De molen draait ook zonder jou

Je paard blijft nooit lang leeg.

Dus kom, draai met die mallemolen mee”


Vriendelijk bedankt, maar ik draai niet meer mee😊

En jij?


Helma Broekman©


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


t.me/centrumlichtkind
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page