top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Gedraai met chakra’s en ons geld!

Het hing al een tijdje in de lucht maar gisteren was het heel voelbaar in de atmosfeer: grote verschuivingen en heel veel rumoer, chaos, vragen en angsten over wat er toch allemaal financieel aan de hand is.

Voelbaar is hoezeer de elite alles zorgvuldig van te voren plant en afwacht om op het juiste moment “toe te slaan”. Omdat het voor een nieuwe pandemie nog te vroeg is. Mensen worden nu nog eerst banger gemaakt met het naar buiten brengen van de verwoestende gevolgen van de prikken en zijn lichamelijk en geestelijk druk met hun hoofd boven water te houden doordat ze flink door elkaar zijn gebutst de afgelopen 3 jaar.

De nieuwe pandemie moet dus nog even op zich wachten en zal zo in hun duistere brein gedacht, waarschijnlijk ongeveer begin 2025 de wereld opnieuw op haar grondvesten doen schudden.


De chaos en vraagstukken die veel mensen momenteel (weer) bezig houden hebben te maken met ons geld.

Dat de elite steeds meer financiële wanorde zal veroorzaken om straks de digitale valuta er door te drukken is een feit.


Het psychologische spelletje wat gespeeld wordt met de mensheid maakt handig gebruik van de menselijke chakra’s, welke in tegenstelling tot wat de New Age al eeuwen denkt, niets meer dan krachtige energiepunten in ons lichaam zijn afgestemd op de matrix(schepping).

Ik hoor je slikken en dat is begrijpelijk, want iets wat eeuwen lang als waarheid is verkondigd en waarop hele leringen en studies zijn losgelaten om aan de mensheid te onderrichten, zit diep in je hersenen verankerd en een “vaststaande waarheid” krijg je er niet zo maar meer uit.

(indien je hiertoe ook niet bereid bent is het niet aan te raden om straks boek III NIEUWE DAGERAAD te lezen😊, waarvan het script zo goed als klaar is maar nog nagekeken dient te worden, ook een hele klus)


De elite heeft al ontzettend veel controle over de mensheid en wil dit ook maximaal zo houden en dat lukt goed omdat de mens nog steeds exact zo reageert op uiterlijke impulsen als het duister heeft voorzien.

Door het gedrag van de menselijke massa al eeuwen lang in schema’s, kwantummodellen en overzichten bij te houden, kan nauwkeurig worden gecontroleerd en handig gebruik worden gemaakt van de gedragscode van mensen, om een volgende verschuiving aan te brengen.


De verschuiving waarin we nu gaan is zoals gezegd, de financiële wanorde en hierbij wordt met name gebruik gemaakt van ons eerste krachtveld en de derde.

In de New age term: “eerste chakra, derde chakra”.


Los van de oorlog met Oekraïne die ook voor hyper inflatie zorgt, stevent de mensheid nu wel degelijk af op een soort van financiële crisis.

Enkele grote banken steunen nu de kleinere om omvallen te voorkomen en hierdoor blijven er (zoals gepland) straks nog slechts enkele grote banken over die dan alle macht in handen hebben en natuurlijk in handen van de elite zijn.


Je geld op de bank is nog wel veilig en waarschijnlijk ook wel gegarandeerd maar de vraag is alleen hoeveel het straks nog waard is.

En dat geldt niet alleen voor je geld op de bank maar ook voor je cash geld.

Door de regels steeds strenger te maken om je geld cash op te nemen houden ze de controle meer in stand.


Wat valt hiermee te zeggen?

Dat het geen zin heeft ofwel je geld van de bank te halen ofwel je zorgen te maken over de waarde van je geld, want alles is in een gecontroleerde ban van de elitaire machten en de inflatie raakt ons allemaal.

Linksom of rechtsom.

Dat geldt ook voor goud en zilver. Door de prijs van deze edelmetalen zelf te bepalen, kan ook hier de elite de waarde ervan in de hand houden, waardoor het minder waard zal zijn.


En voor al die mensen die niet in staat zijn goud, zilver of buitenlandse valuta aan te schaffen? Zouden die verloren zijn en straks zonder brood komen te zitten?

Nee, zo werkt het LICHT niet. Geld, bezittingen en aanzien staan los van de Goddelijke bescherming die wij in deze Eindtijd genieten.


Wat dan wel?

Minder aandacht aan je eerste en derde krachtveld (chakra’s) besteden omdat de matrix hier nu volop inspeelt en deze ge(mis)bruikt om jou sneller aan te jagen.

Gevolg: woelige “tijden”, innerlijke onrust, opgejaagd gevoel, pittige ego’s en de neiging om je centen veilig te stellen.

Het zij op de bank, het zij in je ouwe sok.


Het zal allemaal niet helpen omdat ook deze verschuiving een geplande chaos van de elite is.

Zoek afleiding, geniet van het prachtige (bijna) lenteweer en laat je de “pis niet lauw maken”.

Altijd dat gezeik😊


Moraal?

Een beetje luchtigheid toevoegen in je leven en een grote lepel Humor!

En misschien mag de mensheid iets minder bang zijn om hun materiele rijkdom te verliezen zodat hun geestelijke rijkdom zich eens meer kon vermenigvuldigen.

Dan zou het allemaal zo’n vaart nog niet lopen…


Helma Broekman©


(laat ik onder dit artikel maar niet mijn LICHTKIND bankrekening nummer vermelden😊)
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page