top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Gemanipuleerde uitlijning menselijk ras / aardas

De mensheid heeft in haar oorsprong een natuurlijk besef van “goed en fout”. Zijn geweten, intuïtie en radiusvermogen brengen hem in staat om waar ook in de Melkweg, zichzelf te kunnen lokaliseren en te verbinden met het middelpunt van welke planeet dan ook.

Deze zeer belangrijke Oorspronkelijke vermogens zijn de graadmeter voor elk mens om zichzelf veilig te stellen, indien er gevaar neigt en/of zijn voortbestaan wordt aangetast.


We kunnen vandaag de dag toch wel rustig concluderen dat het voortbestaan van het menselijke ras drastisch wordt aangetast en diens leefomgeving danig wordt platgewalst.

Met nietsontziende, duistere technieken en machtsmiddelen, wordt ieders’ gras onder de voeten in moordend tempo weggemaaid.

En waar aan de oppervlakte alles nog tamelijk rustig lijkt, bouwt zich in de kern een heftig krachtveld op.

Gebeurtenis op gebeurtenis stapelt zich op en de binnenwereld van mensen raakt steeds meer begiftigd met dit doortrapte, leugenachtige, vuile spel.

Wie ziet nog wat waar is of niet?

Wie heeft nog in de gaten wat klopt of niet?

De leugens bevinden zich overal en wat men met een mooi woord “Controlled opposition” noemt, geeft aan dat zelfs in de alternatieve berichtgeving er nog weinig is wat daadwerkelijk klopt.


De Oorspronkelijke kwaliteiten van de mensheid, intuïtie, geweten en het radiusvermogen, dienen als belangrijkste graadmeter zijn ziel veilig door deze duistere tijd heen te begeleiden.


En dan kom ik op een belangrijk punt.

Een punt wat doelbewust is gearrangeerd om de matrix belijning te verstevigen om zodoende de menselijke geschiedenis te veranderen.

De Oorspronkelijke aarde stond loodrecht afgelijnd middels haar lokale zon in verbinding met De grote Centrale Zon: Alcyone.

Het hart van de Melkweg was het krachtveld, waarin de stelsels gedijden.

De aarde stond ooit loodrecht in het Kosmische Krachtveld uitgelijnd, waardoor de menselijke wezens middels hun hart, kruin, epifyse veld, in een directe verbinding stonden met dit Oorspronkelijke veld.


Echter, toen de Egyptenaren begonnen met het manifesteren van hun (buitenaardse) piramidebouwwerken, gebruikten ze de toenmalige dichtstbijzijnde ster, waarlangs de Noordpool as wijst. Dit was de heldere ster die het dichtst bij de Noordpool lag en heette Thuban. Deze ster behoort tot het sterrenstelsel Draco.

En waar hedendaags de aardse poolster nu Polaris is (Ursae Minoris), is dit niet altijd zo geweest.

Vanaf het moment dat de piramide achtige bouwwerken zich over de planeet verspreidden, konden de energieën van het Draco stelsel krachtig ons stelsel binnendringen. Vanaf dat moment was de toekomst der mensheid in handen van de matrix gelegd.


Vraag jezelf ook eens af waarom er enkel de “Noordpoolster” benoemd wordt?

Waar is de Zuidpoolster…


Door de krachtige (gemanipuleerde) uitlijning van planeet aarde werd het zwaartekrachtpunt verschoven en het aardse ras in een afstemming met Draco gebracht.

Vanaf dat moment kwam de natuurlijke uitlijning met zijn Oorspronkelijke Vermogens in moeilijkheden. Het van oorsprong heldere “kompas” van elk mens, werd doelbewust foutief afgestemd.

Het van nature aanvoelen hoe de “hemel en aarde” zich verhielden, was niet langer een vanzelfsprekend vermogen omdat hun Oorspronkelijke kompas op het stelsel van Draco was afgestemd.

Een schuine aardas in plaats van een loodrechte aardas, bevindende op een schommelende planeet is waarmee de mensheid achterbleef.


Het sterke elektromagnetische veld van de huidige (geometrisch opgebouwde) matrix “trekt” als het ware de Heilige Verbindingsdriehoek van elk mens Hart Epifyse Kruin, in een foutieve uitlijning langs een schuin verlopende aardas. Welke ondanks de huidige poolster Polaris, nog steeds het zwaartekrachts-, en elektromagnetisch veld, naar de stelsels van de Luciferiaanse schepping leidt.

Het is het ombuigen van het bedoelde astrale veld. Want de mensheid had in deze loodrechte uitlijning behoren te blijven.


Natuurlijk noemt de “wetenschap” dit zogenaamde logische fenomeen de “processie van de rotatie as van de aarde”.


Het is het zoveelste gegeven dat mensheid foutief is vermeld.


Als je wilt afstemmen, richt je dan op alles wat zich IN jezelf bevindt. Doch echter nooit op iets in de buitenwereld.

Want weet jij wat nog waar is en wat niet?


(noot: Zie NIEUWE DAGERAAD 1 voor meer uitleg menselijke geschiedenis en de huidige aarde in haar Melkwegstelsel)


Helma Broekman©T.me/centrumlichtkind


Wil je de boeken bestellen neem dan svp de moeite om dit bij Boekhandel Heijink te Hardenberg te doen.

Zodat de rijken niet nog rijker worden van mijn boeken…


Nieuwe Dageraad deel 1:


Nieuwe dageraad deel 2:


Boekhandel Heijink

Tel. 0523-261392

Boekhandel & Uitgeverij Heijink

Markt 23

7772 AE Hardenberg

Mob. 06-25082677

IBAN: NL63RABO0658962310


www.boekhandelheijink.nl

email: heijinkboek@planet.nl
Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page