top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Geprepareerde lichamen uit de 3D printer

In een buitenwereld waarin perfectie de leidraad is en alles moet schitteren en stralen, speelt in de onderlaag een heel ander proces.

Daar waar de buitenkant met uiterlijk vertoon bruist en pulseert, sterft aan de binnenkant een wezenlijk menselijk deel af.


Het is schrijnend te vermelden, maar de binnen-, en buitenwereld kon in deze Eindtijd fase niet verder van elkaar verwijderd zijn.


Waar de Arteficial Intelligence in rasse schreden naar zijn hoogtepunt toewerkt: de ultieme samensmelting van de mens en machine, de zogenaamde Cyborg creatie, sterven steeds meer natuurlijke biologische mensen van binnenuit af.

De nabije toekomstige ontwikkeling is de chip in ieders’ lichaam, hand, voorhoofd, vingertop of willekeurig welke plek in het lichaam, die het mogelijk maakt om van alle diensten en geneugten die de Smart City’s binnen de maatschappij bieden, gebruik te maken.


Betalen hoeft niet meer, je hebt jouw ziel al immers ingezet.

De prijs aan het duister is betaald (maar nog niet ingelost).

En die prijs is hoog, maar blijkbaar niet zo hoog dat men een aftakelend, lelijker, ouder en zwakker wordend lichaam wil, met allerlei mankementen en ziekelijke klachten als gevolg.


De overgangsfase van de aansluiting van het menselijke bewustzijn op de machine(s), vindt tussen nu en de komende 3 jaar plaats.

Zonder chip in je hand zul je niet meer met het OV kunnen reizen en zodra je eerste kindje wordt geboren, zal deze per direct gechipt moeten worden onder de valse noemer van veiligheid.

Want mogelijk wordt je kind ontvoerd(!)


Maar de echte beroving van je baby heeft al plaatsgevonden: door de toe gestroomde Nano bots die middels de placenta 9 maanden lang de volledige voeding voor je kind zijn geweest. Microscopisch klein, onzichtbaar maar zeer geavanceerd.

Het klaarstomen van de jeugd middels specifieke lesprogramma’s (gepromoot door jawel “onze koningin”) op scholen, bereidt hen gedegen voor op deze zeer nabije toekomst waarin het leven en deelnemen aan de maatschappij nog enkel kan met een chip in je lijf.


De volgende stap is het in elkaar frutselen van een Cyborg.

Een Cyborg lichaam is een geprepareerd lichaam waarbij handig gebruik wordt gemaakt van op wat lijkt een aardse stof van een elastomeer.

Deze stof is in staat om een blijvende “menselijke mal” te vormen, gelijk aan het menselijke lichaam en kan zeer hoge elektromagnetische impulsen weerstaan.

Deze menselijke mal is onverwoestbaar zolang het AI model het middels zijn coderingen en ingebrachte chips de instructies en codes “voor het leven” blijft geven.

Vergelijk het met de biologische placenta die de baby zijn voedingsstoffen geeft.


Nu raken elk jaar vele mensen als gevolg van brandwonden, trauma of kanker, lichaamsdelen kwijt zoals neus, vingers, oren of een ander lichamelijk deel.

De (huidige) methode bij neus-, en oor reconstructies die vandaag de dag nog wordt gedaan, waarbij delen van de ribben worden uitgesneden en onder de huid van de getroffen plek worden ingebracht, leiden tot veel pijn, ongemak en vaak nog meer littekens.

De wetenschap is er nog niet zo lang geleden in geslaagd om na een studie van 8 maanden, menselijke cellen en plantaardig materiaal te gebruiken om oor- en neuskraakbeen in 3D te printen.


Een oor, een neus, een vinger of ledemaat uit de 3D printer!

Gekker kan het niet worden. Mooier wel:


De volgende stap in dit onderzoek is namelijk om deze 3D geprinte organen en ledematen bij patiënten te plaatsen. In en aan het lichaam!

Een nieuw 3D geprint oor, neus, vinger of willekeurig welk lichaamsdeel. Alles is mogelijk en kan vernieuwd worden.

Vanzelfsprekend is dit fantastisch nieuws. Als je slachtoffer bent geweest van een gruwelijk ongeval of een aangeboren letsel hebt, is het magnifiek om je lichaam weer “heel” en in een volledige staat te krijgen.

Van harte gegund. Halleluja voor de wetenschap. Eerlijk waar.

Een nieuw lichaamsdeel geprint van je eigen cellen.


Maar ook een “mooie” aanloop naar de volgende stap in de Transhumane ontwikkeling der mensheid:

Een volledig geprint Cyborg lichaam, gemaakt van een onverwoestbare substantie.

Zolang het gebruikte materiaal van dit Cyborg lichaam binnen de belasting of aansturing van een kritiek gebied valt.

Want zodra de externe belasting en aansturing verwijderd wordt (of uitvalt), neemt het weer de oorspronkelijke vorm aan van voor de creatie van het Cyborg lichaam.

Een ultiem recyclebaar “mens”.

We moeten allemaal ons steentje bijdragen aan het milieu niet waar?

Dat is immers de propaganda die ons dagelijks voorgehouden wordt.


Echter deze Cyborg mens heeft middels de gebruikte menselijke cellen en diens opgeslagen DNA geheugen, nog steeds ergens een verbinding met dat wat de Mensheid ooit was:

Een puur goddelijk bewustzijn, gevangen in een biologisch lichaam.


Ook al is tot op celniveau de mensheid middels de injecties nu aan het veranderen, middels het holografische principe is er in theorie maar 1 % nodig van het menselijke cel geheugen om ooit de weg terug naar het Oorspronkelijke veld te vinden…


Door de ontkoppeling van het zielsbewustzijn aan de menselijke aura, en deze te vervangen door intelligente “communicerende” nanobots, is de eerste stap richting de Cyborg mens al reeds gezet.

Science fiction is niet langer ter sprake. De ontstellende waarheid is reeds onder ons.


Het Pure Goddelijke Menselijke Bewustzijn staat boven al het scheppingszaad wat het duister nu in ras tempo uitstrooit.

De Kracht van dit gegeven is de sleutel.


De nabije toekomst valt niet te negeren en niet (meer) te stoppen.

De elite douwt zijn satanische plannen door.

De enigste weg om hieruit naar buiten, in de Oorspronkelijke Wereld te komen, is de weg naar binnen te nemen. Zoals ik in mijn vorige artikelen en YT filmpjes al vaak heb uitgelegd.


NIEUWE DAGERAAD Boek I – Bladzijde 161: geprepareerde lichamen.

NIEUWE DAGERAAD Boek II – Bladzijde 113: loskoppeling van het Hara- en aura niveau.


Helma Broekman©T.me/centrumlichtkind


YouTube Kanaal LICHTKIND
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page