top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Herstellende balans van 5G

De gevoelige mens ervaart sinds gisteren mogelijk een aantal klachten.

Onnodig om te vermelden dat de 5G straling een fikse aanslag is op het eigen elektromagnetisch veld; ons energie lichaam.

De klachten die in min of meerdere mate aanwezig zijn brengen een verstoring in het evenwicht van ons energieveld.

De zogenaamde “polen” van ons eigen elektromagnetisch veld, het kruin-, en het basiscentrum zijn naarstig op zoek om een nieuwe balans in beide polariteiten te vinden.

De grote disbalans die momenteel gaande is bij veel mensen, zorgen voor een desoriëntatie bij het voorhoofd-, en kruincentrum. Met als gevolg duizelingen, onrealistische waarnemingsbeleving, licht in het hoofd, slaapproblemen, hoofdpijn, wazig zien en een drukkend gevoel.

Doordat onze energiecentra momenteel druk bezig is een herstel-, en balansfase te creëren door de uitzending van 5G in het elektromagnetisch veld binnen de matrix, is er sprake van een intense moeheid in het menselijke systeem.


Het basiscentrum van de mens moet de komende dagen (mogelijk weken) een nieuwe verankering en afstemming vinden tussen lichaam en planeet, welke verbonden is met het elektromagnetisch veld van de aarde zelf.


En hoewel bij de ene persoon de herstel-, balansfase langer zal duren dan bij de andere, is het energiecentrum van de mens uitermate in staat om ook dit “terreur” het hoofd te bieden.


Echter dient men rekening te houden met het feit dat de mensheid gevangen is gezet binnen de lineaire tijdszone.

De energiecentra van elk menselijk systeem verhoudt zich in een cyclische periode waarbij de opbouw – neutralisering – uitzending – rustfase van elk centrum nauw is afgestemd op de cycli van haar zielsprocessen.

Door de menselijke energiecentra (met uitzondering van kruin en hart) volledig in het holografische elektromagnetische veld van de matrix vast te zetten (door het duister), zijn deze menselijke energiecentra gebonden binnen de tijdsclausule van minimaal 24 tot 48 uur lineaire tijd, alvorens het kan wisselen naar een volgende fase.


Met andere woorden:

De klachten die veel mensen momenteel ervaren door het netwerk van 5G hebben veelal te maken met het evenwicht, balans, energiepeil en klachten in en om het hoofd.

Omdat de mens gevangen zit binnen de lineaire tijd, met zijn cyclisch werkende energiecentra, rest er niets anders dan jezelf de rust, de ruimte en de tijd te geven om je energielichaam de mogelijkheid te geven een nieuwe afstemming (en dus balans) te vinden in de veranderde trillingsfrequentie binnen het matrixveld.


We zijn (opnieuw) een next level van het elitaire spel binnengegaan.


Helma Broekman©T.me/centrumlichtkindRecente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page