top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Het Einde terug naar het Begin

Het eerste beeld van de James Webb ruimtetelescoop brengt beelden die dichtbij de “oorsprong” van het heelal liggen.

De NASA heeft de eerste beelden vrijgegeven die zijn gemaakt door de ruimtetelescoop James Webb, wiens bouw bijna 10 miljard euro kostte!

(ter vergelijk: op aarde wonen momenteel bijna 7,6 miljard mensen)


Het plan is om een beeld te krijgen van de oerknal en het ontstaan van het heelal zo’n 13,8 miljard jaar geleden.

Als prettige bijkomstigheid moet de James Webb ruimtetelescoop zoeken naar “planeten waar leven op mogelijk is”.


Hoe prachtig was het toch om ook de mensheid nog te laten weten dat de NASA het UFO fenomeen gaat onderzoeken. Er wordt nog wel benadrukt dat er “verder geen aanwijzingen zijn dat de vliegende objecten van buitenaardse afkomst zijn”.


En waar zich momenteel zo ontzettend veel op het aardoppervlak afspeelt, dient er in onze atmosfeer een heel ander belang wat daar gaande is.


Op het NOS promotiefilmpje wordt letterlijk gezegd:

“Al die kleine lichtvlekjes die je hier ziet,

Hebben meer dan dertien miljard jaar gereisd.

We weten dat het universum 13,8 miljard jaar oud is.

Dus we zijn bijna terug bij het begin”.


En in datzelfde filmpje vertelt president Biden:

“Deze beelden gaan de wereld eraan herinneren dat Amerika in staat is tot grote dingen.

En ze gaan het Amerikaanse volk, in het bijzonder onze kinderen, eraan herinneren dat er niets is wat we niet kunnen”.


De oorlogen op ons aardoppervlak geven signalen af welke landen momenteel het machtigst zijn en dienen als zogenaamde “brandhaarden” voor de Elite om de mensheid wereldwijd af te leiden en op deze rookbommen gefocust te zijn.

En dat lukt.

Iedereen is bezig met protesten, angstvallig het (alternatieve) nieuws in de gaten te houden en de wakkeren te volgen op de voet.


Wereldwijd worden krachtige rituelen gehouden die niet alleen het duister oproepen en versterken, maar tevens de stoffelijke “astrale poorten” openen die de scheidingslijn tussen goed en kwaad voorgoed gaan overschrijden.

Met het neerhalen van de Georgia Guidestones, welke ritueel werden opgeblazen, is de eerste belangrijke stap richting het openen van grote “duistere portals” gezet.


In combinatie met de niet aflatende zeer gevaarlijke experimentele proeven binnen de wereldwijde CERN complexen, worden de markeringspunten verspreid over planeet aarde uitgezet.

Als een soort piket paaltjes wordt de aarde met man en macht in een andere koers gepositioneerd wat ervoor zorgt dat de Grote Kosmische Alcyone Golf welke zich elke 13.000 jaar laat gelden, de planeet zo min mogelijk beschadigt, doordat het elektromagnetische veld door deze grote Alcyone Golf drastisch aan het afnemen is.


De Elite wiens ziel en zaligheid volledig toebehoort aan de Hoge Demiurgsiche afgezant Lucifer, is nog (lang) niet klaar om planeet aarde al terug te geven aan het Kosmische Alcyone veld waardoor een hogere trillingsfrequentie de aardse atmosfeer zou bereiken.


Door deze hogere en ijlere trillingen verdwijnt al het oude leven op aarde en worden enkel de ontvankelijke en liefdevollere bewustzijnsvormen gewaarborgd om de oude aarde in een nieuwe frequentie weer op te bouwen.

Een aarde ditmaal buiten het hologram.


Voor het geval dat de Elite er toch niet op tijd in slaagt om de Grote Alcyone Golf af te kunnen wenden, zijn er o.a. op Mars, Venus, Saturnus en Enceladus (naar grootte de zesde maan van Saturnus), civilisaties opgezet waar naar de elite te allen tijde ontsnappen kan.


Mocht onze aardkorst door de extreme kunstmatig opgewekte zwarte gaten om de astrale portals te openen het begeven, dan is hun volk met kinderen in ieder geval in veiligheid gebracht.


Door inzicht te krijgen in de oerknal ten tijde van het experimenteren van de Demiurg met elektromagnetische velden, energieën en gewelddadige botsingen van deeltjes met behulp van donkere energie, kan DE GEBRUIKSAANWIJZING VAN DE GROOTSTE KOSMISCHE DEELTJESVERSNELLER OOIT IN HUN EIGEN ELITAIRE ALGORIMTMES WORDEN GELEZEN.

HET DUISTER WIL HET EINDE VOORKOMEN DOOR HET KRAKEN VAN HET BEGIN.


Hiermee worden Alcyone en andere belangrijke Zonnen overbodig en buiten spel gezet.

Planeet aarde en ons zonnestelsel zullen in een schemerige Twilight zone verder evolueren, met het valse licht van de Saturnus “zon”.

Er is niets wat wij niet kunnen”.

Zoals de seniele Biden geïnstrueerd kreeg om van het duister de aardbewoners te vertellen.

Alles wat zich op het aardoppervlak afspeelt is in de Demiurgische hand van het duister dat ervan overtuigd is almachtig te zijn.

Alles is gearrangeerd, voorbereid en wordt gespeeld exact zoals de Elite wil.


De mensheid die nu op het punt staat van de grootste val ooit dieper in het heelal, beseft onvoldoende dat ENKEL de INNERLIJKE LICHTKRACHT zijn enige redding is.

Er is geen daadwerkelijk spel!


Want het duister kent alle uiterlijke wetten en aardse toegangspoorten.

Indien de mensheid zo door gaat ondermijnt het zichzelf. Want het einde van alle oorlogen, protesten en bizarre ontwikkelingen is op de aardkorst nog lang niet in zicht.


Je kunt alleen ZELF je eigen redding zijn.

Kijk naar je innerlijke schaduwen en omarm je Liefdevolle Zelf.

De verhoogde trillingsfrequentie binnen je ziel en aura, openen dieper je Goddelijke Geest.

Stop eerst maar eens met die strijd in je binnenwereld die je nu geopenbaard ziet overal in de wereld.

Want er IS geen daadwerkelijke buitenwereld, dan enkel je binnenwereld ZELF!


Helma Broekman©


T.me/centrumlichtkindYouTube Kanaal LICHTKIND


NB: Voorlopig moet ik me focussen op mijn kanaal en mijn taak.

Dus mails worden vooralsnog enkel door mijn team beantwoord. Dit kan enige tijd duren.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page