top of page
Zoeken
  • Lichtkind

Het hoogtepunt of eindpunt van onze evolutie?

Iedere cel van een levend organisme bevat DNA, welke de code van het leven inhoudt. Het DNA is een soort biochemisch molecuul dat fungeert als belangrijkste drager van alle erfelijke informatie van een organisme. Of het nu gaat om een plant of een mens. De evolutie van elke soort, is in belangrijke mate afhankelijk van hoe dit DNA functioneert en zijn code voor het leven overdraagt aan de volgende generatie.

De geheimen van het menselijke lichaam en onze voortplanting zijn te vinden in de ontrafeling van ons DNA.


Ons DNA is een groot wonder binnen een klein iets: in elke lichaamscel van ons lichaam bevindt zich ongeveer 2 meter aan lengte DNA!

Opgerold binnen een microscopisch klein oppervlak. Een wonder van de natuur.


DNA wordt overgegeven van cel op cel en van generatie op generatie.

Bij elke celdeling wordt het DNA zorgvuldig gekopieerd en doorgegeven, waardoor er een identieke regeneratie van het organisme ontstaat. Telkens weer. Jaar in jaar uit. Generatie in, generatie uit.

Als een cel zich deelt, neemt namelijk elke helft een volledige kopie van het DNA mee.

Een unieke manier om het leven te laten voortbestaan.

Soms wordt niet alles in een volledige “kopie” van DNA overdracht meegenomen, met een kleine DNA verandering in de cel tot gevolg.

Een ogenschijnlijk kleine, onbelangrijke verandering met ongekende grote gevolgen…


Omdat het menselijke DNA zo belangrijk en wonderbaarlijk is, wordt er door de natuur voorzichtig mee omgegaan. Het is een kwetsbaar molecuul, omdat letterlijk alle informatie en coderingen voor “leven” erin liggen opgeslagen.

Daarbij moet deze informatie ook nog eens worden doorgegeven aan onze nakomelingen, dus het is een kwestie van zeer zorgvuldig met ons DNA (blijven) om te gaan.


Om te voorkomen dat het DNA beschadigd raakt, heeft het een slim trucje bedacht:

Het maken van een kopie van het DNA. Op deze manier kan de “echte” versie (het DNA) niet per ongeluk worden beschadigt, aangepast of onderschept.

Dit trucje is het RNA, een enkelstrengse kopie van DNA. Meestal een specifiek stukje, wat een specifiek geheim van de code van leven blootlegt.


Waarom wordt er zo’n druk uitgeoefend om zoveel mogelijk mensen nu met een mRNA injectie te bombarderen? Waarbij het RNA een andere boodschap krijgt?

Een injectie waarvan bekend is dat het “andere” kopieën maakt binnen elke lichaamscel?

Wordt het organisme hierdoor sterker of juist zwakker?

Wordt het organisme hierdoor voorbereid op een toekomstig superras?


Een ogenschijnlijk “kleine” verandering in ons DNA, kan naar de toekomstige generatie grote gevolgen hebben. Gevolgen waarvan niemand exact weet wat die zijn.

Wordt de mensheid naar grote hoogtes gestuwd met ongekende mogelijkheden?

Waarbij het DNA zachtjes aan wordt omgevormd en klaargestoomd, om in de volgende generatie, de buitenaardse genen te kunnen genereren?

Om een nieuw, geavanceerd leven te kunnen scheppen, dient het “oude” DNA afgezwakt te worden, waardoor het mRNA de nieuwe coderingen binnen elke celdeling kan initiëren.

Een nieuwe mens, met een nieuw DNA.


Aangestuurd door de machine, vastgelegd in de grootste universele database ooit.

Ziektes komen dan niet meer voor en de voortplanting van de soort kan tot in de puntjes worden geregisseerd.

Afwijkingen en fouten in de “database” van ieders’ DNA is niet langer aan de orde. De nieuwe mens is de perfectie zelve en tot in finesse uitgewerkt.

De volgende stap is dat deze soort het eeuwige leven kan vergaren. Door deze genetische manipulatie en creatie van een nieuw ras, blijven alle lichaamscellen, ook na het 65e levensjaar volledig in tact.

Zonder afbraak van de levensfuncties, kunnen we dan zelfs op onze 80e, nog moeiteloos een handstandje doen! En op onze 100e even lekker bungeejumpen.


Utopisch om te kunnen stellen dat de huidige aarde dan nog slechts met “enkele” organismes, het eeuwige leven heeft vergaard. Want er kan exact gereguleerd worden wie wel of niet in leven blijft.


Een nieuwe soort die klaar is gestoomd om te paren met buitenaardsen.

Een nieuwe soort die klaar is gestoomd om als volledige “slaaf” willoos te werken en mechanisch te dienen.

(Terwijl wij voelen, soms nu al een slaaf van de elite te zijn)

Het is de oude “nieuwe” creatie van de eerste “Adam”. En de “Eva” voegt middels de zogenaamde “boom der Kennis”, een afgewogen portie oer herinnering toe. Precies genoeg om je niets meer af te vragen en de zoektocht naar oorsprong van leven te staken.


Ach, voor de meeste mensen wellicht geen groot debacle.


Ware het niet dat bij elke “nieuw” te vormen, genetisch gemanipuleerde soort, de herinnering aan wie en waar ze oorspronkelijk vandaan kwamen, steeds meer vernietigd wordt.

Vraag je eens af waarom de mens zich zijn afkomst uit de Kosmos niet herinnert…

En niet meer weet hoe het LICHT werkt en zijn essentie is?


Hoeveel “Adams” moeten er nog worden gecreëerd? Voordat een huidige populatie zichzelf herinnert in zijn Kosmische Oorsprong?

De zogenaamde, zelfbenoemde goden ontwikkelen wel door. Middels hun eeuwen oude genetische manipulatie.

Hebben we dan niets van de eerste Adam en Eva (robots) geleerd?


Laat je DNA niet (verder) genetisch manipuleren!

Stop met elke injectie waarmee men je nog langer verleidt. Het is niet de “appel” uit het paradijs om je verder te helpen.

Doch enkel de “slang” als de hedendaagse Morgellon, die steeds verder je DNA afsplijt.

Bewaak je Goddelijke Geest!

De Geest heerst over de materie. Blijf zelf de bestuurder over je eigen organisme!

Met jouw unieke DNA, want dat is het wonder Gods…


Helma Broekman

t.me/centrumlichtkind


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nlRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page