top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Het Kantelpunt 24 sept 2022 aardse tijd

24 september 2022 aardse tijd.


Het Kantelpunt…


Soms zijn er momenten dat het pittig is om kanaal van het Goddelijke te zijn.

Het zijn niet de soms negatieve reacties of gedragingen van mensen die het lastig maken net zo min als dat mijn dagelijkse leven grotendeels in dienst staat van het Licht en dit een bepaalde eenzaamheid met zich mee brengt.

Nee wat het pittig maakt is dat er soms doorgevingen, visioenen of informatie ontvangen wordt waarvan je weet dat er een immense kentering plaats heeft gevonden…


Een kantelpunt dat de mensheid nog nooit eerder heeft meegemaakt en dat ik als Helma moeilijk vind te benoemen.

Omdat het een moeilijke boodschap is voor de mensheid, maar wij toch vertrouwen mogen houden!

Een berichtgeving waarvan je weet dat het gros van de mensheid in weerstand komt en wegloop-, en ontkenningsgedrag zal gaan vertonen.


En toch vindt het Oorspronkelijke Veld dat wij dit nu dienen te weten. Om onze voorbereidingen te treffen.

Een innerlijke voorbereiding.


Een proces wat zich aandient dat mensheid nog niet eerder heeft ondergaan.


Er zijn veel onrustige berichtgevingen (kreeg ik te horen van mijn team) omtrent dit weekend en de komende maand.

Berichtgevingen variërend van een totale ineenstorting van de financiële bankwereld tot het ontploffen van de kernbom in Oost Europa of de val van Israël.

Ook gaan er de wildste verhalen rond van een “alien invasie” of infiltratie waarvoor de mensheid bang moet zijn. In een ander artikel zal ik t.z.t. meer uitleggen over wat “aliens” daadwerkelijk zijn, maar dat nu even terzijde.

Dit alles staat de mensheid voorlopig (nog) niet te wachten, maar is afleiding vanuit de hoogste kring waarmee het duister werkt.


Afgelopen nacht zijn de poorten van het duister geopend binnen het lagere Astrale veld.

De vreemde bizarre, schrapende geluiden zijn neem ik aan door velen vannacht gehoord die de slaap niet konden vatten vanwege het onrustige gevoel dat in hun binnenste voelbaar was.

De geleiachtige donkere smurrie zijn astrale substanties, wat door sommige ook de “Black Goo” wordt genoemd. Deze zijn in de nacht van 23 op 24 september door het duister in zwarte trechtervormige portalen getrokken zodat er onstoffelijke energetische openingen tussen de ether en onze stoffelijke wereld zijn ontstaan.


Deze astrale gelei achtige substantie bevat alle collectieve informatie waar de Mensheid en haar Melkweg ooit uit heeft bestaan en zich naar toe voort beweegt.


Door het in portals om te buigen ontstaat een zeer sterke zuigkracht binnen het subatomaire deeltjesveld, waarbij de moleculaire delen waaruit onze stoffelijke wereld is opgebouwd zich gaan vervormen.

Waardoor het kleinste deeltje van elke moleculaire stof de herinnering aan zijn eigen authentieke chemische eigenschap vergeet.

Wanneer een molecuul wordt opgedeeld in nog kleinere deeltjes verandert zijn chemische eigenschap.


Door deze verandering van chemische samenstelling vindt er heel subtiel een verandering in de stoffelijke wereld plaats. Een verandering die aanvankelijk niet gezien wordt, doch door gevoelige mensen wel ervaren.


Aan de oppervlakte lijkt alles nog gelijk te zijn als voorheen.

Echter in de ondergrond vinden drastische ongeziene veranderingen van de materiele werelden plaats.

Een grote verandering in de materiele werkelijkheid.


Binnen de astrale geleiachtige substantiële trechters kunnen de driedimensionale structuren van elk molecuul worden vervormd en omgezet in andere verwrongen werkelijkheden.


Het duister heeft dit plan wat zich nu op aarde afspeelt al heel lang in voorbereiding en weet exact hoe de schepping is opgebouwd en kan worden vervormd en aangepast.

Exact zoals nu middels het mRNA in het menselijke DNA plaatsvindt.

De vele al eeuwenoude experimenten uitgevoerd op het menselijke ras en haar leefwereld hebben gebracht dat alles binnen een surrogaat werkelijkheid is geplaatst die we maar de “matrix” zullen noemen.


Een biomolecuul is een molecuul van een organische verbinding die van nature binnen de stoffelijke wereld voorkomt in alle organismen en wat door haar organische verbinding in contact met zijn omgeving kan staan, om zo binnen een symbiotische verbinding informatie uit te wisselen.

Met andere woorden: wij staan in contact met onze (leef)omgeving en beseffen daardoor dat we leven en als individu in leven ZIJN.


Door middel van manipulatie en vervorming van deze biomoleculen komt onze aardse werkelijkheid op losse schroeven te staan.

Door vermenging en indringing van de astrale velden, daalt het onheil op de mensheid neer.

Onafgemaakte scheppingsdaden worden binnen onze stoffelijke werkelijkheid gebracht.


De zwarte “drek” en astrale smurrie begint door te dringen tot onze aardse realiteit en dat is exact wat de hoogste machtselite wil: dat de grenzen tussen de sferen en deze realiteit vervagen zodat de zogenaamde “Put des Afgronds” wordt geopend en ieder mens een absurde bizarre realiteit onder ogen krijgt.


Door elk mens in een isolement te plaatsen (de komende lockdowns en anderhalve meter onzin komen er straks vast weer aan), is de mens minder weerbaar tegen deze heftige astrale aanvallen en absurde werkelijkheden, waardoor zijn mentale vermogen danig op de proef wordt gesteld.


Geloof vanaf nu niets meer van wat van buiten af komt, doch volg enkel je binnenwereld en bid tot het LICHT van het Oorspronkelijke Veld omdat jij een authentiek mens van Licht & Liefde bent.


De wereld gaat nu in ras tempo veranderen en je werkelijkheid zal nooit meer zijn zoals voorheen. De duimschroeven worden aangedraaid om de mensheid mentaal gevangen te nemen, maar jij weet dat IN jezelf de Absolute Goddelijke Vrijheid zich bevindt.


Het duister en zelfs de hoogste machtselite kan je niet daadwerkelijk kwaad doen, dan alleen de mentale projecties in je hoofd te arrangeren.

We moeten ons voorbereiden in onze innerlijke stilte, het geloof en vertrouwen in het Goddelijke van onszelf en het Licht wat ons dragen zal.


Niemand weet van de buitengewone ingenieuze gebeurtenissen die in de sferen vanaf heden gaande zijn.


Hoe je het ook went of keert of je afkeert van de LICHTKIND informatie, 2022 is een kanteljaar, waarna in 2023 mogelijk al iets eerder, de echte strijd losbarsten zal en waarbij de grenzen tussen goed en kwaad opeens niet meer zo duidelijk zijn.


Blijf in vertrouwen, maar besef dat het spel wat op het punt staat los te barsten grootser en onvoorspelbaarder is dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

In de komende werkelijkheid is niets nog langer zoals “normaal”.


Stem je af op het Goddelijke LICHT en blijf vertrouwen.

Volg enkel nog je eigen gevoel en de liefde in je hart.


We zullen het ook de komende jaren redden indien ons Innerlijke Licht de leidraad blijft.

De Goddelijke wereld weet van het begin en het eind.


Wie zijn wij om daaraan te tornen?

Samen komen we hier doorheen…


Helma Broekman©t.me/centrumlichtkind

t.me/lichtkind_lightchild


YouTube kanaal LICHTKIND


Stuur nav dit artikel svp geen mailtje, LICHTKIND verwacht voor het jaar om is met een eigen uniek platform te komen voor een ieder die mijn kanaal als waardevol acht.

Helma

(met ondersteuning van Xander van Xander Nieuws)

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page