top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Het lam naar de slachtbank

Er zijn zeer grote veranderingen gaande in de Kosmos en dan kan het niet anders dan dat ook op aarde er binnen afzienbare tijd grote veranderingen op komst zijn.

Iedereen wordt de komende periode door zijn persoonlijke tijdsclausule geduwd wat grote omwentelingen in niet alleen hemzelf, maar ook in zijn leven teweeg zal brengen.


Is dit een toekomstvoorspelling?

Nee het LICHT doet geen voorspellingen of uitspraken over hoe iets wel of niet zal verlopen. Het LICHT kan alleen de globale ontwikkelingslijnen benoemen en de mensheid hierop voorbereiden waarna het aan een ieder zelf is hier wel of niet gehoor en/of invulling aan te geven.

Zonder dwang, zonder plicht en zeker zonder angstzaaierij.

Maar kritisch en scherp dienen we wel te zijn daar er nog heel wat te gebeuren staat.


De afgelopen weken waren loeizwaar in mijn persoonlijke leven en er waren momenten dat ik wanhopig op mijn knieën neerzonk om de ALVADER voor kracht en wijsheid te vragen om door te (kunnen) gaan.

En zonder hier in detail te treden of een noodlijdend verhaal te willen opdissen, waren mijn krachten, mijn gaven en mijn gezondheid uitgeput.


Het LICHT weet van de steeds nijpender wordende situatie waarin de mensheid zich bevindt en ziet hoe zij hardwerkend uit de ene slangenkuil tracht te blijven, maar nietsvermoedend de volgende dwaas inspringt.


De energieën gaan van de ene bulk onderwerpen en nijpende thema’s naar de andere bulk “hot topics” en de krachten die dit onder de mensheid opwekken zijn enorm.

Niemand wil iets missen en iedereen houdt zijn eigen persoonlijke situatie angstvallig in de gaten in de illusie veilig te zijn en zijn toekomst (voor zover dat mogelijk is) zeker te stellen.

En dat op een aarde die al jaren in brand staat met een mensheid dat zich bevindt op een zinkend schip…


Men ziet niet hoe er nu massaal wereldwijd als paddenstoelen uit de grond allerlei zogenaamde “urgente informatie” onder de zowel wakkere als slapende mensheid wordt gebracht.


Er is alles aan gelegen om de mensheid terug in de evolutie te duwen waarbij slechts de oer hersenen, het reptielenbrein geactiveerd wordt

(zie mijn artikel hiervoor: DE AFGROND WAAROP MENSHEID STAAT)

en daarbij dient zoveel mogelijk angst, paniek, onzekerheid, chaos en woede gezaaid te worden.

Deze energie input is namelijk nodig om de duistere plannen er genadeloos door te kunnen duwen waarbij elk jaar de mensheid dieper het ravijn wordt ingeduwd.


Van de grote immigratie asielzoekers tot nu weer de Oekraïners was altijd al het doel om de druk op de woning markt hoog te houden.

Door krapte van de woningmarkt blijven de hypotheken hoog, maar door de lage rente van de afgelopen jaren waren er toch altijd wel genoeg kopers die hun lot bezegelden en zich in torenhoge schulden bij de banken stortten in de veronderstelling dat “hun” huis later op in de tijd altijd wel weer goed verkocht zou kunnen worden of dat ze veilig zaten omdat ze netjes elke maand hun hypotheek wel afdroegen.


Tel daarbij de doelbewust gecreëerde “stikstofcrisis” op en je weet honderd procent zeker dat dan de bouw van nieuwe woningen bemoeilijkt wordt omdat ze nooit aan deze absurde leugenachtige stikstofleugens criteria kunnen voldoen.

Huizen staan op het punt onbetaalbaar te worden.

Banken en de overheid (1 pot nat) hebben er alle belang bij om de krapte op de woningmarkt te handhaven, dus houden de grote druk hierop vast door massa’s buitenlanders binnen te halen.

Indien er namelijk voldoende woningen zouden zijn, zouden de duurdere bestaande hypotheken de dupe worden met als gevolg dat zij steeds verder onder hun eigen hypotheek hun huis moeten verkopen, wat de meeste mensen gewoonweg niet kunnen betalen.


Dan maar blijven zitten in je dure woning? Je betaalt toch netjes je hypotheek?

Niet dus.

De bank is namelijk gerechtigd middels de kleine lettertjes in het hypotheek contract dat bij waarde daling van je huis, je binnen afzienbare tijd het ontbrekende gat te laten betalen tussen de dalende woning prijs van je huis en de hoogte van je (dure) hypotheek.

De mens draait zelf op voor de onder waarde van zijn huis.

De gevolgen laten zich raden:

Dokken of eruit.


Nietsontziend zal en kan het systeem straks gaan optreden en als eerste zullen de meeste mensen worden geraakt in hun basisfundament. Het wonen zelf.

Waar aan de ene kant de subsidies voor zonnepanelen aanleggen op je dak je om de oren vliegen, kloppen ze aan de andere kant je portefeuille leeg.


De dollar zal echt niet zomaar vallen. Op deze munteenheid is het hele huidige stelsel van het duister (nog) gefundeerd.

De mensheid wordt al lokkend met een zogenaamd veilig stellen van zijn centen, nu steeds dieper de cryptocurrency wereld in geleidt.

Het is als het lam naar de slachtbank brengen en het onderwijl gerust stellen dat het “veilig” is.


Ieder mens wordt op nu op een geheel eigen individuele manier, de komende tijd zijn eigen tijdsclausule ingeduwd, waar alle astrale processen dit teweeg brengen.

Dat betekent dat een ieder voor zich, voor grote PERSOONLIJKE UITDAGINGEN komt te staan welke serieuze keuzes maken betekenen.

Wel of niet leuk.

Makkelijk of moeilijk.

Licht of duister.


De mensheid staat aan het begin van een lange weg op het pad naar de slachtbank, waarin het zuivere “lam” in iedereen wel of niet geofferd wordt.

Het gaat hierbij om de bewaking van je eigen zuivere innerlijke zelf, het deel wat door INNERLIJKE BEWUSTWORDING EN ONTDOEN VAN JE EGO LAGEN, het Godsbrein laat groeien.


Het groeien van het Godsbrein in je hersenpan is EEN MUST met het oprukken van het reptielenbrein wat nu in ras tempo onder jong en oud geactiveerd wordt en voor zorgwekkende taferelen zal gaan zorgen op een planeet die “aarde” heet.


Mensheid bereid u voor en bewaak uw innerlijke zuivere ZELF.

De huidige evolutie wordt stilletjes aan tot stilstand gebracht om een basis humanoïde menselijke vorm straks als model te hebben voor de creatie van de “nieuwe” mens.

De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.


Keer naar binnen en bid op je eigen manier tot GOD het OORSPRONKELIJKE LICHT.


En keer zo je persoonlijke tijdsclausule om.

Niet de astrale processen dienen je te leiden doch de OORSPRONKELIJKE WEG VAN HET LICHT.

Bewaak je innerlijke zuivere “lam” in plaats van het nietsvermoedend naar de slachtbank te laten leiden.


Helma Broekman©


In verband met de grote hoeveelheid e mails is het helaas niet mogelijk deze te beantwoorden.

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Achter de coulissen zijn we druk bezig met het nieuwe platform.


Een (kleine) bijdrage is heel erg fijn. Dank je wel.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. donatie








Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page