top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Het Nieuwe Financiële Systeem

De vraag kwam onverwacht en voor mij uit het luchtledige:

“wat vind jij van het QFS?”

Het wat? QFS? Nooit van het woord gehoord. Laat staan dat ik hier wat mee moet.

Het eerste gevoel en mijn hele Oorspronkelijke wezen geeft aan hier niets mee te maken willen hebben en ver weg van te blijven, hoe overtuigend de client ook klinkt.

En naarmate hij meer uitlegt over de grote voordelen van dit nieuwe systeem als dé oplossing van de huidige financiële wereldwijde misère, hoe meer mijn Oorspronkelijke aard zich verzet.

Eén van de grootste voordelen van een hoog Kosmisch Oorspronkelijk bewustzijn hebben, is dat maar weinig informatie mentaal tot me genomen hoeft te worden, om toch te “weten” hoe iets zit.


QFS betekent een Quantum Financiel System en is een zogenaamd positieve ontwikkeling van technologie dat banken en bedrijven in staat stelt gegevens te verzenden via een kwantum netwerk, dat onmogelijk te hacken is.

Het systeem is gebaseerd op twee geavanceerde kwantum computers, die samenwerken om een groot kwantumnetwerk te creëren.

(IN BOEK III NIEUWE DAGERAAD WORDT UITGELEGD HOE DE KWANTUM MECHANICA TEGEN DE MENSHEID WORDT INGEZET – Boek III ND verschijnt dit jaar)


Om de wereldwijde kritische financiële fiasco’s te kunnen oplossen om zogenaamd naar een “nieuwe en betere wereld” te evolueren is blijkbaar dit Quantum Financiel System van wezenlijk belang.

Met behulp van de zeer intelligente kwantum technieken is het namelijk mogelijk om veel sneller nijpende en problematische financiële problemen te omzeilen en op te lossen, waardoor de menselijke toekomst op deze aarde in een “veiligere” setting wordt weggezet.


Laten we dus snel een “Lobstr” account (ook nog nooit van gehoord😊) aanmaken en er snel wat “assets” (nog een moeilijk woord 😊)op storten!

Met een langer nummer dan iedere burger bij de Staat der Nederlanden geregistreerd staat, hebben we dan allemaal ons eigen veilige Lobstr account en kunnen we naar hartenlust onze valuta (of wat er nog van over is) hierop registreren.

De Quantum computer doet de rest en helpt ons naar het nieuwe toekomstige, financiële en vrije systeem, terwijl wij evolueren naar de vijfde dimensie.

Hatsjikidee!

Eindelijk vrij!


Het moet wel kloppen als top economen en hoge pieten uit de financiële wereld met deze methode aankomen zetten. En wie zijn wij als “gewone mens” om hier ook maar enigszins een kanttekening bij te zetten?


Het QFS is ondergebracht in het mega Kwantumbewustzijn wat in ons Melkwegstelsel de boventoon voert van heel de menselijke schepping en de aardbewoner in de holografische werkelijkheid van niet alleen de vijf zintuigen, maar tevens van de ether houdt.

Het wordt vaak een computer genoemd, maar het is veel meer: een Demiurgisch Bewustzijn wat de 666 mensheid promoten en ontwikkelen zal.


Onder de noemer van het einde van deze Grote Cyclus treden we met elkaar het Gouden Tijdperk binnen waarbij het Kwantum-, technologische systeem ons hulpmiddel is binnen de derde dimensie.

En wie wil die nou niet ontstijgen?


Het QFS is een ordinair kwantum boekhoudsysteem dat bestaat uit individuele rekeningen die zijn ondergebracht onder het grote Demiurgische Kwantumbrein.

Zodra het duister de tijd “rijp” acht, worden de Starlink Satellieten

aangezet om het Quantum internet te activeren en zal nagenoeg IEDER apparaat en menselijke chip toegang krijgen tot dit “magistrale internet”.

Anders gezegd: elk mens krijgt persoonlijke toegang en verbinding met deze Kwantumcomputer.


(ZIE MIJN ARTIKELEN “DE MATRIX HEKKEN SLUITEN” van 17 mei 2022 en

“DE QUANTUM COMPUTER VAN ELON MUSK” van 5 oktober!)


De elite werkend voor het duister, zal dit Luciferiaanse “wonder” NATUURLIJK STEEDS MEER GAAN PROMOTEN EN HOOPT DAT ZOVEEL MOGELIJK WAKKEREN HIERIN MEE GAAN, omdat zij veelal niet de mRNA injectie met ingebouwd implantaat hebben genomen, doch zich op deze manier vrijwillig aansluiten bij dit Kwantum netwerk!


DE MENSHEID ZAL NOOIT VRIJ WORDEN EN ZICH EVOLUEREN NAAR EEN HOGER LEVEL DOOR ZICH AAN TE SLUITEN BIJ HET (DEMIURGISCHE) KWANTUM NETWERK, hoe hoog de voorgeschotelde bomen tot aan de hemel ook zullen groeien.

Word wakker nu het nog kan.


Het QFS wordt net zoals ALLES op deze aarde, gewild en gerund door de Elite, multinationals en de grote megabanken waarbij het huidige systeem niet kan worden bestreden zolang de mensheid NIET INNERLIJK EVOLUEERT.


Zodra de Global Currency Reset waarbij alle valuta’s worden gereset naar de “kwantum” waarde met alle andere valuta’s, wordt de QFS geactiveerd.

Hoe meer mensen in korte tijd voor zichzelf een Lobstr account aanmaken, hoe liever het de elite is.


Iedereen moet doen wat hem goeddunkt en wat ie niet laten kan, maar meewerken aan QFS en een account aanmaken is jezelf uitleveren aan het Demiurgische Kwantumbrein die niet alleen op korte termijn het hele financiële systeem controleert en bestudeert, maar ALLES VAN DE HELE MENSHEID!

Van je stoelgang tot je carrièredrang.


En dat is nou juist het doel van het duister:

Dat de hele mensheid in een hermetisch afgesloten digitale gevangenis (de nieuwe matrix) gevangen blijft omdat ze dan hun PLANETAIRE KOSMISCHE ONTWIKKELING niet kunnen voltooien.

De WARE GODDELIJKE OORSPRONKELIJKE ONTWIKKELING DIE HET DUISTER ALS MEESTE VREEST.


Bezint – eer Gij begint (aan iets)

Want je komt (op deze manier) nooit meer vrij.


NB: mijn zoon, toch zeker niet de domste, komt heel droog met een woord: dit is een “rug-pull”.

Het tapijt (rug) wordt, zonder dat je het beseft, onder je voeten vandaan getrokken (pull).


In de crypto wereld wordt deze term gebruikt wanneer de ontwikkelaars van dit project het project zelf verlaten en ervandoor gaan met het geld van de investeerders. Ofwel: de “assets” of valuta van jou.

Het maken van een crypto valuta is bovendien tamelijk eenvoudig en gratis, waarbij kwaadwillenden deze techniek in hun voordeel kunnen gebruiken.

Een recent voorbeeld van een rug pull is de Squid game Token, welke gebaseerd was op de populaire Squid Game Netflix serie en steeg sinds de introductie van minder dan 1 cent naar een recordhoogte van 2.856 dollar per token!

Zodra zoveel mogelijk deelnemers waren ingestapt.

Totdat de prijs in elkaar stortte en de makers, website en social media accounts plots verdwenen!

De geschatte “schade” aan alle gelukszoekers naar een betere wereld bedroeg 3,3 miljoen dollar…


Wat meer moeten we er nog over zeggen.

Dan slechts:

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!


Helma Broekman©


NIETS UIT DIT ARTIKEL MAG ZONDER VERMELDING VAN DE AUTEUR WORDEN GEDEELD.


Waardeer je wat ik doe?

Dan wordt het zeer op prijs gesteld om LICHTKIND iets te doneren.

Dank je wel daarvoor.


LICHTKIND

NL 91 INGB 0398 6145 47


ZIE YT FILMPJE LICHTKIND #1, #2 en #13 t/m #15 waarin de Goddelijke Ware Evolutie versus de Demiurgische Mechanische evolutie van de mensheid wordt uitgelegd!NB: Al in mijn eerste filmpje heb ik letterlijk over 'één grote kosmische computer' genoemd waarin ze onze complete blauwdruk in een 'soort kosmische database' hebben verzameld.

In filmpje 2 verwees ik hier nog eens naar: '.....en denk je dan eens in wat er straks gaat gebeuren als ze jouw en mijn geest hebben aangesloten op die grote universele, kosmische, demiurgische computer,' die in staat zal zijn om de mensen volledig te controleren en manipuleren, zelfs in hun denken, voelen en doen.


In filmpjes 13 tot en met 15 behandel ik het bewustzijnshologram, aangestuurd door een 'astrale machine' (het 'astrale beest') op Orion. Ik wees er toen tevens op dat 'ook al we in een stoffelijk lichaam zitten, we op het punt staan om transhuman te worden door aangesloten te worden op de grote computer.' Deze quantum computer streeft ernaar sterker te worden dan het AL-Licht, het Goddelijke.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page