top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Het Oog van beroemde mensen

Is het je niet opgevallen hoeveel Hollywood sterren en beroemdheden vandaag de dag “iets” met hun ene oog hebben?

Justin Bieber die een half dicht hangend ooglid heeft en daarmee zijn fans een niet zo mooi verhaal vertelt van een zeldzame infectie ziekte waarvan niemand echt het zijne weet.

Kate Perry die tijdens haar tournee meerdere malen tegen haar rechter oog aan moet tikken omdat het telkens ongecontroleerd dichtvalt.

Miley Cyrus die zomaar in een interview kampt met klachten van een dichtvallend, jawel rechter oog en hierbij zelfs nog een grapje maakt.

En laten we uit voorzorg maar geen andere namen noemen van mensen die in navolging van Madonna met haar zwarte ooglap voor, in diens voetsporen treden.


Er wordt veelvuldig gesproken over de zogenaamde “Pfeizer face” gevolgen. Een gezicht wat door de mRNA injecties is aangetast en waarvan al lang officieel bekend is dat het in hoge mate de ogen en ook de gehoorgang aantast.

Het heeft er alle schijn van dat ook de beroemdste Hollywood sterren en grootste zangers en zangeressen in de val van de mRNA spuit zijn getrapt en hierbij nu kampen met de zeer kwalijke gevolgen. En dat is dan nog maar het begin.


Maar toch bekruipt me het gevoel dat er iets niet klopt en kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat hier meer aan de hand is en ook hierin niets is wat het lijkt.

Het duister weet heel goed wat er gedaan moet worden om de mensheid op een dwaalspoor te brengen en jij weet net zo goed als ik met je logische verstand dat die ontzettende beroemde grootse sterren net zo min als enig koninklijk lid, geen enkele kwalijke mRNA spuit behalve botox en fillers, in hun bevallige lichaam laten zetten.


Wat is er aan de hand wat de mensheid niet mag weten?

En naar wat lijkt een codewoord is in de vorm van een gebaar waarmee de Elite communiceert. Alsof er een volgende fase is in gegaan.

Een teken wat op deze manier naar elkaar wordt gegeven en het gewone alledaagse volk niet mag weten?


Laat mij maar wapperen en filosoferen, maar ik gebruik altijd nog mijn gezonde verstand. Laat me niet meeslepen in allerlei wereldse gebeurtenissen en (alternatieve) media berichten, maar volg mijn eigen heldere gevoel en nuchtere verstand.


De vele occulte rituelen vieren hoogtij rond Halloween.

Een duivelser “feest” is bijna niet te bedenken en de krachten van het duister zijn hier op zijn sterkst.

De kortere dagen met minder zonne uren maken dat de menselijke epifyse veelal een tekort aan Lichtenergie ontvangt.

Het leven drukt en wordt zwaarder ervaren als de zomerse dagen voorbij zijn en de winter voor de deur staat. Het zogenaamde “griepseizoen” neemt aanvang en de “R” zit weer in de maand.

De mensheid is met andere woorden niet helemaal op zijn sterkst in mentale kracht en fysieke gezondheid.


Maar wat is nu in godsnaam dat OOG??


Het helder wetende Alziende oog van Horus wordt ook wel het oog van Ra genoemd.

Dit oog komt uit de mythologie van het oude Egypte en symboliseerde de vrouwelijke zon (Sechmet) terwijl Amon het mannelijke aspect van de zon symboliseerde.

Tezamen vormen zij een sterke alziende kracht welke de aansturing van de schepping symboliseerde en het beheer over alle zintuigen omvatten.

Te weten het ruiken, het zien, het denken, het horen, het proeven en het voelen.


Door zichzelf af te beelden met een afgedekt oog in één of andere pose, laten beroemdheden zien lid te zijn van de Elitaire duistere club.

Het alziende oog is natuurlijk al lang een symbool van de “Novus Ordo Seclorum”, de nieuwe wereldorde, de ontbrekende puntsteen van de piramide, met daarboven dat alziende oog (zoals ook op het dollarbiljet is te zien).

Maar het is frappant dat juist nu in deze tijd de jongere garde beroemdheden kampen met een oncontroleerbaar dichtvallend oog.


Natuurlijk kan het de verwoestende uitwerking zijn van de mensonterende mRNA injecties maar toch denk ik dat dit niet zo is.

Het is de Luciferiaanse Horus code die nu onderling wordt vermenigvuldigt en onder de wakkeren de wereld wordt ingebracht.

Het geeft de boodschap af aan ieders’ onderbewustzijn dat Horus zal herrijzen met zijn zogenaamde Alziende Reptielenoog.

De codering is duidelijk: men denkt te winnen omdat de mensheid in een afschuwwekkende werkelijkheid is geplaatst met de verwoestende gevolgen van de vele mRNA injecties die meer dan driekwart van de wereldbevolking binnen heeft gekregen.


Men maakt duidelijk dat de oude krachten (ooit begonnen) vanuit het oude Egypte opnieuw tot leven worden gewekt.

Dat de mensheid aan de vooravond staat van een zogenaamde “nieuwe” beschaving. De opkomst van de nano tech transhumame mens, de verbeterde versie van de matrix wereld.


Het oog van Horus = het oog van Ra.

Het vrouwelijke aspect van de zon is het ontvangende levenszaad en het mannelijke aspect het uitdragende. Tezamen vormen zij een nieuw begin van Leven.


De boodschap is duidelijk voor wie het nog niet weten wou:

Het oude tijdperk met haar mensheid moet verdwijnen, waardoor de nieuwe transhumane mens zijn aanvang kan gaan nemen en de oude goden kunnen herrijzen.

(niets meer dan duistere astrale schaduwkrachten, die het woord “god” zichzelf hebben toebedeeld).


Laat hen maar knipperen met hun ongecontroleerde oogleden zogenaamd door een Pfeizer face (zogenaamde gezichtsklachten door de Pfeizer spuit).

Ik hou mijn ogen wagen wijd open en houd enkel nog mijn eigen Weten en Intuïtie aan!


En jij?


Helma Broekman©


NB: niets mag zonder vermelding van de auteur gedeeld worden!


BINNENKORT ONS NIEUWE EIGEN PLATFORM ONLINE


t.me/centrumlichtkind

t.me/lichtkind_lightchild

YouTube kanaal LICHTKINDOm de video van Miley Cyrus te zien, klik hier:


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page