top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Het wezenlijke wordt niet benoemd.

Het wordt zo vaak verkondigd: waar je geen aandacht aan geeft groeit ook niet.

Een sterke, doch zeer gevaarlijke (spirituele) overtuiging die alles wat maar een beetje te moeilijk of te spannend is om te benoemen, simpelweg met de mantel van (vals) licht weg redigeert, zodat de “veilige” basis niet wordt aangetast en het ego onvervalst door kan gaan met het verkondigen van spirituele meuk.


En hoewel wereldwijd telbare serieuze onderzoeken al lang hebben aangetoond wat en hoe de zogenaamde vaccinaties tegen corona werken, wordt nog steeds beweerd dat één en ander wel kan worden opgelost zodra maar genoeg immuun versterkende middelen worden in genomen en de mens maar spiritueel wakker genoeg is.

Dat hierbij volledig aan de ware toedracht en verwoestende uitwerking van de genen injectie wordt voorbij gegaan is best een zorgwekkende ontwikkeling, daar steeds meer de ongevaccineerde mens onderhevig is aan het zogenaamde “shedding” verhaal van niet alleen de spikes die gevaccineerde mensen uitademen, maar ook van het mRNA wat (verpakt in een lipide nanodeeltje) het lichaam wordt binnengebracht.


Normaal duurt het 10 a 15 jaar om een vaccin te ontwikkelen en op de markt te brengen. Maar door een “goede” samenwerking tussen farmaceuten en gezondheidsautoriteiten was het coronavaccin er binnen een jaar, zonder dat de veiligheid in het geding kwam. Dat werd tenminste zo verkondigd.

Waar normaal gesproken een vaccin in drie fasen bij mensen wordt getest (nadat de dieren test fase is afgerond*) met respectievelijk 50, 300 en 30.000 proefpersonen wordt gewoonlijk tijd genomen tussen de fases om in te schatten of doorgaan rendabel is.

De definitieve resultaten worden voorgelegd aan de autoriteiten, die bepalen of het vaccin wordt goedgekeurd.

Daarna moeten er fabrieken worden ingericht om het vaccin te maken en moet het over de hele wereld worden gedistribueerd.

(*die arme dieren die zelf geen enkele stem in het geheel hebben gehad)


In het hele supersnelle turbo verloop van het corona vaccin liepen de fases van tests met dieren en mensen snel en met overlap in elkaar over en werden even zo uitgevoerd.

Dat kan enkel indien autoriteiten veel geld investeren onder de noemer van een “levensbedreigende ziekte” die de mensheid treft.

Farmaceuten hoeven hierdoor niet te vrezen voor (grote) verliezen van hun centen en kunnen dus naar hartenlust die injecties onder het mom van een “redmiddel” voor de mensheid erdoor jassen en de autoriteiten aanbieden.


Deze laatste beoordelen de voorlopige testresultaten en kopen dan miljoenen doses, zodat de massaproductie kan beginnen.

Het vaccin wordt goedgekeurd voordat de proeven geheel zijn afgerond en wordt dan razendsnel gedistribueerd.

Een proces wat normaal 15 jaar werk is, wordt binnen enkele maanden er nu door gejast.


Tel daarbij de enorme PR campagne van hoe veilig en levensreddend deze injecties zijn, met daarbij een flinke dosis angst input en zo goed als de hele mensheid is verkocht.


Waar in een normale situatie de menselijke cellen mRNA gebruiken wat gemaakt is op basis van de genen in je eigen DNA om eiwitten te bouwen (en deze na verloop van tijd weer afbreken), is het mRNA in de injecties verpakt in een vetbolletje (lipidenanodeeltje) en wordt deze in het lichaam gespoten. De vetbolletjes brengen vervolgens het mRNA overal in de cellen om deze te instrueren om spike eiwit te bouwen welke vervolgens de bloedbaan in gaan en zo het hele lichaam door.


Onder het mom dat de spike eiwitten het immuunsysteem aanzetten tot verdediging blijkt in praktijk dat het immuunsysteem grotendeels wordt afgebroken naarmate het mRNA langer in het lichaam verblijft.

Onderzoeken tonen aan dat het mRNA tot zo’n 9 maanden of zelfs langer actief blijft na toediening in het lichaam.


Het lipide nanodeeltje dat het genetisch gemanipuleerde materiaal omhult, gaat overal in het lichaam naar toe. Het is een gevaarlijke constructie in die zin dat je niet kunt bepalen waar het precies naartoe gaat, het kan overal in elk orgaan, elk deel van het lichaam, elk bot, beenmerg, milt, hersenen, ogen, eileiders, hart enzovoort naar toe gaan.


Los van de inmiddels bekende verontrustende uitwerkingen die al vele gevaccineerde medemensen het leven heeft verwoest, lijkt het er nu sterk op dat er een genetische onbekende code wordt binnengebracht in de menselijke cel zelf!

Welke code dit is en wat deze dan zou (moeten) doen, durft men geen enkele uitspraak over te doen maar geruststellend is het allerminst.

IN NIEUWE DAGERAAD BOEK III WORDT DIT BENOEMD EN UITGELEGD WAT ER MET DE MENSHEID GEBEURT.

(IN NIEUWE DAGERAAD BOEK II IS DIT AL VOORSPELD!)


Als ongevaccineerde mens dien je iedereen in zijn waarde te laten en mededogen te tonen voor hen die andere keuzes hebben gemaakt.

Het eren van AL wat leeft en een liefdevol mens zijn ook op mindere dagen van de week.

Maar wat veel te veel wordt verzwegen en waarover niet wordt gepraat is het gevaar van mRNA shedding dat wel degelijk aantoonbaar is en wordt overgedragen middels langdurig huidcontact, lichaamsvloeistoffen overdracht en aorosolen in de lucht.

Te lang in een kleine slecht geïsoleerde ruimte zitten met gevaccineerde mensen en langdurig huidcontact draagt het mRNA onzichtbaar over in ieders’ systeem.


De vaccinatie plicht hoefde er nooit te komen want de autoriteiten wisten dit vanaf dag één.

De vaccinatie druk in combinatie met een angstige mensheid was voldoende om het mRNA zo goed als overal te kunnen verspreiden en inmiddels weten we niet meer wie er nog vrij van is of wie niet.

De overheid wist al in 2020 nog voordat er ook maar één prik was gezet, dat de stoffen in de vaccinaties kunnen worden geshed. Dus kunnen worden overgedragen op andere mensen.

Het is geen toeval dat de elite privé enkel met zijn eigen “elitaire” soort omgaat en de mensheid ziet als gajes van de straat.

Soort zoekt soort nietwaar?


Het LICHT heeft nooit als bedoeling gehad dat je in een zelf gecreëerde quarantaine gaat zitten en stopt met deelnemen aan het leven.

Het LICHT heeft ook nooit als bedoeling gehad dat er zoveel tweespalt onder de mensheid kwam.

En waar het duister nu in hoge mate zijn imperium uitbreidt zal het LICHT een andere manier aanboren om, mits je enkele veiligheidsregels voor jezelf in acht neemt, ieder mens in veiligheid te houden.

Zo goed en kwaad als het kan.


Alles wordt in de doofpot gestopt. De oversterfte wordt in het vat van een “Long Covid” sterfgeval gedropt.

Het shedden wordt in geen enkele media benoemd en angstvallig vermeden om te benoemen.

En daar waar de elite allang gevechtsklaar is om massaal toe te kunnen slaan, staat de mens nog met lege handen, wezenloos kijkend in het rond.


Wie blijft nog veilig?

Wie blijft nog in leven?

Welk land wordt niet getroffen door kernwapens met de wereldwijde brandhaarden in allerlei landen?

Hoe lang houden we de vergiftiging en vervuiling van de atmosfeer nog vol?

Vragen die elk bewust mens serieus bezig houden maar waarop in lange leste slechts het LICHT het antwoord weet.


Laat je niet verleiden door geldverslindende methodes en een energie slurpende strijd tegen de systemen. Laat je ook niet verleiden door spirituele mooi praat.


Het stress level is hedendaags onder de mensheid al zo onnoemlijk groot.

Blijf slechts dicht bij jezelf bepaalde regels in acht nemend, zodat je nog voldoende kunt doen wat je zelf graag wilt.

De GODDELIJKE BESCHERMING is aanwezig zodra je met gezond verstand en een open bewustzijn je leven leeft.

Maar het meest wezenlijke stelselmatig ontkennen en niet benoemen is een ronduit gevaarlijke spirituele beweging die vele zielen dieper de matrix inzuigt.


De grote valkuil van veel mensen is momenteel dat ze wel veilig willen blijven tegen spike en mRNA shedding overdracht, maar daarvoor niet hun pleziertjes willen opgeven.

En dat is nou juist hoe de GODSBESCHERMING niet werkt.

De mens bevindt zich in een grote overgangsfase waarin het verandert naar een andere uitingsvorm.

Het LICHT weet echt wat er gaat gebeuren en in die tussentijd dient een ieder voor zichzelf de volledige verantwoordelijkheid te nemen.

Of zoals mijn moeder altijd in het Twents zei:

“leeeve koekjes wut er nie bakk’n”

Vertaling: “Lieve koekjes worden er niet gebakken”.


Maar het beslag wordt inmiddels wel volop voorbereid.

Houd moed.

In langen leste gaat geen enkele ziel verloren!


Helma Broekman©


Een kleine bijdrage is heel fijn, dank je wel.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. donatie


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


t.me/centrumlichtkind

t.me/lichtkind_lightchild


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page